Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Lost 5. sezon

LathspeLL

Öne çıkan mesajlar

Ölmiycek ki, Said bunu vurduğu için kötü adam olmaya karar vericek. Ekmekden çaldım fikri ama bence böyle. Hatta her zaman biliyordu Said'in onu vurduğunu yaşlı halindeyken falan, bir gün intikam alırım ama önce bi faydalanayım şundan diye o kadar insanı öldürttü zaten. Olabilable yani.

Sosyal ağlarda paylaş

smash said:
aman tanrım ne biçim bitti yahu.. ben de dondum kaldım.

bence

spoiler

juliet kurtarıcak sonra ben ona aşık olucak çünkü biri demişti ya juliete, "you look just like her" esasında kendisine benziyo olucak işte ama ben ölse de heyecan olsa keşke

Bak olabilir o hakkaten. Ama kurtarsa Jack kurtarır bence, Juliet kadın doğum uzmanı, onun neyine.

Sosyal ağlarda paylaş

Ama

Yani mekanda Jack varken Juliet'e düşmez diyecektim de, yine omurga ameliyatındaki geyik olabilir, ben yapmam etmem diyebilir ama çocuk olduğu için daha gönlü elvermez yapar kurtarır, ama bu sefer de coverı patlar. Hademe olarak girdi herif Dharma'ya, cerrah olduğu ortaya çıkarsa ortalık titrer. Ama oradan da açılabilir olaylar gerçi, siz kimsiniz, nerdensiniz, elin hademesi nasıl cerrahlık yapıyor diye.

Sosyal ağlarda paylaş

John locke vurulduğu yerde babasının onu kandırrak aldığı böbreğinin olduğu yerde o yüzden kurşun girdi çıktı, adama birşey olmadığı için kalktı yürüdü

İki senaryo çıkar

Çocuk ben ölür..
Bir şekilde bağlarlar büyük ben 70li yıllara dönebilir bunların yanına artık o evrende cocuk halı olmadıgı ıcın

Ya da daha buyuk olasılık çocuk ölmiyecek,
Biri kurtarıcak onu Julıet büyük olasılık..

Sosyal ağlarda paylaş

Şok edici (: Sadece insanların istediklerini verdiler başka bir şey değil.

sonuç

Ölmeyecek. Michael nasıl ölmediyse. Ada'nın ihtiyacı var geyiğine bağlayacaklar bence. Zaten ölürse Geleceğe Dönüş'teki gibi alternatif evrenler oluşur iyice karışır olaylar. Purge olmaz, DHARMA devam eder vs.

Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...