Flameoffear Mesaj tarihi: Mart 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2009 Abii yarın gelio dizi die son iki spoileride okumuşum. Hay gözüme. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemad Mesaj tarihi: Mart 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2009 oha flameoff aynısını ben de yaptım :( yarın gelcek sanıyorum ne alakaysa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Mart 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2009 hhaha bende aynen. nasıl ututtum diye düşünürm hala Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nessarien Mesaj tarihi: Mart 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2009 Aa çok pardon gerçekten ama ben üstüne 5x10 yazdım benim suçum değil :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mart 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2009 Çok bomba bitti, dondum kaldım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flameoffear Mesaj tarihi: Mart 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2009 E abi Ben'i vurdu bu manyak. Gerçi öldüğünü düşünmüyorum. Muhtemelen yaralanmıştır. Gelecekte onuda bir yerlere bağlarlar gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Mart 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2009 son beni vurduğuna göre ölürse eğer gelecekteki ben bu zamana geri dönebilir o zaman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flameoffear Mesaj tarihi: Mart 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2009 Mantıken Küçük ben ölürse diğerininde ölmesi gerekir. Ölmezse alternatif evrenler filan devreye girer. Ozaman sctık her şey tam çorba olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Mart 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2009 sönük bölüm dediniz ben vuruldu dsadas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn2 Mesaj tarihi: Mart 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2009 sonunda küfrettim resmen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imouthis Mesaj tarihi: Mart 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2009 "nassı yani" dedim bölüm bitti! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smash Mesaj tarihi: Mart 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2009 aman tanrım ne biçim bitti yahu.. ben de dondum kaldım. bence spoiler juliet kurtarıcak sonra ben ona aşık olucak çünkü biri demişti ya juliete, "you look just like her" esasında kendisine benziyo olucak işte ama ben ölse de heyecan olsa keşke Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MeSh Mesaj tarihi: Mart 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2009 bu dizi burada boka batar arkadaş.. yapamazlar bu olayı. her yerinden açıklar, saçmalıklar fırlayacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Mart 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2009 Ölmiycek ki, Said bunu vurduğu için kötü adam olmaya karar vericek. Ekmekden çaldım fikri ama bence böyle. Hatta her zaman biliyordu Said'in onu vurduğunu yaşlı halindeyken falan, bir gün intikam alırım ama önce bi faydalanayım şundan diye o kadar insanı öldürttü zaten. Olabilable yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
obsesifik Mesaj tarihi: Mart 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2009 eregorn2 said: sonunda küfrettim resmen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Mart 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2009 smash said: aman tanrım ne biçim bitti yahu.. ben de dondum kaldım. bence spoiler juliet kurtarıcak sonra ben ona aşık olucak çünkü biri demişti ya juliete, "you look just like her" esasında kendisine benziyo olucak işte ama ben ölse de heyecan olsa keşke Bak olabilir o hakkaten. Ama kurtarsa Jack kurtarır bence, Juliet kadın doğum uzmanı, onun neyine. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Mart 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2009 evet bence de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Mart 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2009 Dimi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
obsesifik Mesaj tarihi: Mart 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2009 Mantıklı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smash Mesaj tarihi: Mart 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2009 ı ıh jack değil bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Mart 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2009 Ama Yani mekanda Jack varken Juliet'e düşmez diyecektim de, yine omurga ameliyatındaki geyik olabilir, ben yapmam etmem diyebilir ama çocuk olduğu için daha gönlü elvermez yapar kurtarır, ama bu sefer de coverı patlar. Hademe olarak girdi herif Dharma'ya, cerrah olduğu ortaya çıkarsa ortalık titrer. Ama oradan da açılabilir olaylar gerçi, siz kimsiniz, nerdensiniz, elin hademesi nasıl cerrahlık yapıyor diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eysofspeyds Mesaj tarihi: Mart 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2009 adada kurşun yarası ölüm sebebi değil ki john locke da vurulmuştu sonra hiçbişey olamış gibi kalktı yürüdü jacob isterse beni de kurtarır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
theCio Mesaj tarihi: Mart 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2009 John locke vurulduğu yerde babasının onu kandırrak aldığı böbreğinin olduğu yerde o yüzden kurşun girdi çıktı, adama birşey olmadığı için kalktı yürüdü İki senaryo çıkar Çocuk ben ölür.. Bir şekilde bağlarlar büyük ben 70li yıllara dönebilir bunların yanına artık o evrende cocuk halı olmadıgı ıcın Ya da daha buyuk olasılık çocuk ölmiyecek, Biri kurtarıcak onu Julıet büyük olasılık.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smash Mesaj tarihi: Mart 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2009 off haftaya kadar nası beklicez :( ya bence bariz spoiler juliet kurtarıcak ama işte keşke küçük ben ölse de bi değişiklik olsa falan böyle. o geçmişteki "you look just like her" lafı öylesine söylenmiş olamaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Coldwind Mesaj tarihi: Mart 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2009 Şok edici (: Sadece insanların istediklerini verdiler başka bir şey değil. sonuç Ölmeyecek. Michael nasıl ölmediyse. Ada'nın ihtiyacı var geyiğine bağlayacaklar bence. Zaten ölürse Geleceğe Dönüş'teki gibi alternatif evrenler oluşur iyice karışır olaylar. Purge olmaz, DHARMA devam eder vs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar