Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Lost 5. sezon

LathspeLL

Öne çıkan mesajlar

DarKRideR said:
ya yeni izledim ben son bölümü de,

sawyer

bu sawyer'in kullandığı yeni isim eski bölümlerden falan tanıdık geldi bana nedense,bir yerde sanırım geçmişti

edit: spoiler

lafleur

Video said:
DR. CHANG: Hello. My name is Dr. Marvin Candle, and I....you know what? Forget it. No point in games anymore, right? (infant begins to cry off-screen) If you're watching this now, you already know that my name – my real name is Pierre Chang and I... (Baby's cries off-screen grow louder and Chang looks over. He gets up from the couch.)

DR. CHANG: Dammit Lara, just take him outside, please! I have one chance at this. (Chang sits back down.) [static]

DR. CHANG: [static] I am the professor of theoretical astrophysics from Ann Arbor, Michigan. I was brought to this... [static] godforsaken island years ago, to conduct experiments to study the Kerr metric solution of the Einstein field equations, and to... [static] If I can keep this pinhole open long enough, you should be receiving my message roughly thirty years... [static] If you're listening now... [static] The American president is a man named George W. Bush, you share digital information instantaneously on something called "Internet" and, unfortunately, my colleagues and I are all dead [static] a kind of... [static], of violent purge. One that we are, apparently, powerless to escape. (Chang looks down sadly at his left arm, and grasps it with his right hand.)

DR. CHANG:: [static] This information comes to me from a source that has proven himself to be credible.

DANIEL FARADAY'S VOICE: None of that matters. It doesn't matter. Just get to it. Please! [static]

DR. CHANG:: Regardless, (another male voice in static) if this transmission is successful, it's proof the work I've been doing here is valid. This place, it has extraordinary properties. I'm begging you, no matter what's happened, it's imperative that the DHARMA Initiative be reconstituted. You have to continue the research [static] and you have to do it now. Time is not just of the essence, it is the essence. Perhaps you'll be able to find a way to save us, to change the past and to... [static] Please, please! You have to stop what's about to happen, you can't let us...[static]

DANIEL FARADAY'S VOICE: This is useless! Alright? It's just useless. They'll never gonna see this, Pierre. How do I turn this off?

DR. CHANG: No, no! W-w-what are you doing, La...?

DANIEL FARADAY'S VOICE: How do you turn it off?

DR. CHANG: No! LaFleur, what are you doing? [static]

arcane said:

Richard Black Rock mürettebatından teorisi oldukça eski ve haliyle yaygın.

Richard'ın "native" olup olmadığını bilmiyoruz.

Richard Alpert = Richard Alpert = RA

euhe tmm bu saçma oldu :P
Sosyal ağlarda paylaş

Ağır Spoiler içerebilir emin değilim

Arkadaşlar bölüm bölüm ne olur bilemiyorum, 8 hakkında yazdıklarım tuttu çünkü bikaç parça bilgi birleştirdim onlar aklıma çok mantıklı geldiği için yazdım.

Ama 9. bölüm hakkında okuduklarımından çıkardığı düşüncelerimi paylaşıyım isterseniz.

Şu bilgiyle başlarsak 9. bölüm "Namaste" bizim elemanların ada'da 108. günleri (4+8+15+16+23+42=108).

Daha önceki teorimde söylediğim gibi dizi 2 zamana bölünmüştü.

1977'de olanlar bildiğimiz gibi Sawyer ve Jin Oceanic 6 ekibinin ilk 3 üyesiyle karşılaştı. Bunların arasına Sayid'de katılcak bu bölüm, Sayid hain çıkıcak ve Sayid'i bağlıcaklar fln yazık edicekler. Jack dharma initiative oryantasyon vidyolarında gördüğümüz Dr. Marvin Candle ile konuşucak nası bu yıla düştükleri konusunda. Asıl garip olucak şey Jack ve tayfası genç Benjamin Linus ve hatırlarsanız Swan istasyonunda çalışan ve Desmon'ın öldürdüğü Radzinky'i görücekler. Ben'in hain olması Radzinky ile bir bağlantısı olabilir yada Sayid Widmore adına çalışmaya başladı o yüzden uçağa bindi. Niyeki? diceksiniz, çünkü Sayid genç Ben'i öldürmeye çalışıcak. Burda tabikide başarısız olucak çünkü Juliet buna engel olucak. Niyeki? diceksiniz. Bilmiyorum, o sıralar Ben Juliet'e aşık olduğundan olabilir.

Diğer yönden 2007'de olan vatandaşlarımız Sun, Ben ve Pilot amcamız Fedon'a benzerliğiyle beğendiğimiz Frank. (Sun niye time travel yaşamadı en küçük bir fikrim yok, belki Ajira'nın uçağında onun eski Oceanic tayfasından birini simgelememiş olmasıdır.) Aynı zamanda 2007'de Jack'in babası Christian Ben, Sun ve Pilot Fedon'a 1977'den bir fotoraf göstericek(Sizce kim var fotorafta:)), burdan Sun jin'in yaşadığına inanıcak.

8'inci bölümde Amy'nin doğurduğu çocuğun kim olduğu birçoğumuz tarafından tahmin edilmeye çalışıldı(acaba locke'mu acaba ben'mi), çocuk Ethan arkadaşlar(İlk sezonda Claire'ı kaçırıp sonra artisliğine Charlie'yi ağaca asıp öldürmeye çalışan others'ın doktoru). Amy ablamızda bu arada 3. sezon ilk bölümdeki kitap kulübündeki Amelia(en azından 4 bölüm daha izlicez Amy'i).

Jack, Hurley ve Kate Dharma Initiative'ın bir parçası olucaklar ayrıca. Bildiğimiz gibi Sawyer, Jin ve Miles Güvenlik olarak çalışmaktaydılar. Hurley şef olarak işe başlıcak(acaba neden:D), Jack ve Kate Workman lakabıyla amele eleman gibi bir işte başlıcaklar.

Benden bukadar.

Sosyal ağlarda paylaş

üstteki teoriye

said:
Niyeki? diceksiniz, çünkü Sayid genç Ben'i öldürmeye çalışıcak. Burda tabikide başarısız olucak çünkü Juliet buna engel olucak. Niyeki? diceksiniz. Bilmiyorum, o sıralar Ben Juliet'e aşık olduğundan olabilir.

tamamda genç benjamin linus juliet'e aşık değil,juliet adaya oceanic tayfasından 3 sene önce getiriliyor ki sen 1977 yılından bahsediyorsun.Orası bayağı saçma

Sosyal ağlarda paylaş

Benjamin 1977'de gördüğü için Oceanic 6'i uçak kazasından önce tanıyodu. Juliet'i de ilk 1977'de gördü ve hayatını kurtardığı için aşık oldu. Tabi bu benim düşüncelerim. Benjamin Juliet ile ilk defa 2001'de tanıştığına dair bir kanıt yok, sonuçta Ben yalancının teki:) rol yapmış olabilir.

Juliet ilk defa 2001'de Ada'ya geldiğinde Benjamin ona "1977'de senle tanışmıktık" derse nolurdu sence?:)

Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...