SpiderS_DangeR Mesaj tarihi: Kasım 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2008 oha 2 saat Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Kasım 16, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2008 Yok ya yine 2 saat diip, ilk saatini eski bolumlerden karma goruntuler yaparlar bunlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Kasım 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2008 onun yerine 3 e bölüp 3 hafta önce başlatsanıza be annem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Scheriff Mesaj tarihi: Kasım 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2008 başlasın da nası olursa olsun diorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quadrophenia Mesaj tarihi: Kasım 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2008 Imdb Burda da gorulduğu uzere 21 Ocak'ta 2 yeni bolum birden verilecek. 11-13 arası bolum yayınlanır 5.sezonda tahminen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
behran Mesaj tarihi: Kasım 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2008 kısa kısa kuş kadar kaldı dizi. 11 bölüm ne ya ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Kasım 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2008 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rawkon Mesaj tarihi: Kasım 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2008 adamlar sezon arasında yeni imaj yapmışlar, ama olmamış. başka bi sitede posterin küçük halini gördüğümde "oha kim lan bunlar? diziye giren yeni oyuncular mı acaba?" dedim, meğerse bizim jack, hurley, benjamin ve desmond'mış. matrix mi desem, motorcu takımı mı desem bilemedim. olmamış diyip -rep veriyoruz ve kameralarımızı boğaza çeviriyoruz... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaan Mesaj tarihi: Kasım 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2008 5. sezonda 17 bölüm yayınlayacaklar. Bu sayıyı aşağı çekerlerse olay çıkar artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Kasım 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2008 Jaan said: 5. sezonda 17 bölüm yayınlayacaklar. Bu sayıyı aşağı çekerlerse olay çıkar artık. hani kalan sezonlarda ara vermeden 12 bölümdü? gene mi değişti bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Kasım 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2008 desmond ımı kapamış direk hurleyx Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quadrophenia Mesaj tarihi: Kasım 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2008 Promo klip gibi bir şey yayınlanmış spoiler içeriyor. tık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
erucalavera Mesaj tarihi: Kasım 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2008 sakalsız desmond fail bence edit: video güzelmiş bu arada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uyurgezer Mesaj tarihi: Aralık 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2008 SNEAK PEAK GELDİ KOŞUN! http://www.youtube.com/watch?v=YRkZvdy3Ywk&feature=related watch?v=YRkZvdy3Ywk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uyurgezer Mesaj tarihi: Aralık 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2008 http://www.youtube.com/watch?v=nTXuZxqWQS8 SNEAK PEAK 2 watch?v=nTXuZxqWQS8 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quadrophenia Mesaj tarihi: Aralık 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2008 En azından ilk bir kaç bolum baya heyecanlı olacak peaklere gore. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Aralık 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2008 soru: yukardaki oceanic 6'ten kim eksik? ;) Ayrıca şimdi lockle in son sahnesine tekrar baktımda aynı hitman gibi olmuş :D cevap: aaron muş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeBuffAndHeal Mesaj tarihi: Ocak 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2009 17 gün kaldi. 21 Ocakta sezon 5. başliyor galiba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Ocak 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2009 hayvanlar gibi spoilerlar var ortada. ben baya aldım yine, 5. bölüm senaryosu bile dolanıyodu ortada tamamen bi ara. iyi sezon olacak, iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ocak 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2009 ne oluyoo laa kate nereye gidiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Innuendo Mesaj tarihi: Ocak 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2009 22'sinde geliyor, once ozet sonra 2 bolum pes pese. internet kilitlenecek diye soylenti var ortada sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fylonde Mesaj tarihi: Ocak 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2009 22 mi şimdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeBuffAndHeal Mesaj tarihi: Ocak 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2009 21'inde çikacak, 22'sinde internete düşecek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ocak 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2009 Innuendo said: 22'sinde geliyor, once ozet sonra 2 bolum pes pese. internet kilitlenecek diye soylenti var ortada sdf İnşallah reyting falan alamaz da içlerinde patlar. Zaten bu saaten sonra da öyle çok dikkat çekmez. İzleyenlerin %90'ı unuttu gitti bile diziyi. Böyle aptalca politikalarla 1 sene ara verir saçma sapan yerlerde durdururlarsa diziyi olacağı bu. Sezon ortasında 3-4 ay ara verir, sezon biter yeni sezona 9-10 ay sonra başlar falan. İyice bokunu çıkardılar artık, o yüzden de izleyen çoğu kişi izlemiyor, kalanların da şevki kırık zaten öyle hevesle nefes nefese açacak çok fazla insan olmayacaktır tahminen diziyi. Bu kadar şımarıklık köt kalkıklığı olursa normal gerçi. 9 ay 9 ay ara vermek sezon ortalarında ara vermek falan nasıl rezaletlerdir? Zaten bayağı izleyici kaybetmişti, değer kaybetmişti dizi, üstüne tüm ipuçlarını falan da soğuttular iyice tadı kaçtı. İlk sezonları her gün iple çeke çeke izlerken şimdi "boş vaktim olursa izlerim çerez niyetine" denicek diziye dönüştü benim için de. Hıyarlar çekim maliyetini karşılayamaz da zarara girer inşallah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
|Joker| Mesaj tarihi: Ocak 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2009 Benim gibi bitmesini bekleyin :D ilk sezonu seyrettim, sonra bıraktım, bitsin seyredicem ful :D 5 6 yıl spoilerden uzak bir hayat yaşıyosun ama 9 ay beklemekten iyidir :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar