Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Lost 5. sezon

LathspeLL

Öne çıkan mesajlar

adamlar sezon arasında yeni imaj yapmışlar, ama olmamış. başka bi sitede posterin küçük halini gördüğümde "oha kim lan bunlar? diziye giren yeni oyuncular mı acaba?" dedim, meğerse bizim jack, hurley, benjamin ve desmond'mış.
matrix mi desem, motorcu takımı mı desem bilemedim. olmamış diyip -rep veriyoruz ve kameralarımızı boğaza çeviriyoruz...
Sosyal ağlarda paylaş

• 2 hafta sonra ...
  • 2 hafta sonra ...
  • 3 hafta sonra ...
Innuendo said:
22'sinde geliyor, once ozet sonra 2 bolum pes pese. internet kilitlenecek diye soylenti var ortada sdf

İnşallah reyting falan alamaz da içlerinde patlar. Zaten bu saaten sonra da öyle çok dikkat çekmez. İzleyenlerin %90'ı unuttu gitti bile diziyi. Böyle aptalca politikalarla 1 sene ara verir saçma sapan yerlerde durdururlarsa diziyi olacağı bu. Sezon ortasında 3-4 ay ara verir, sezon biter yeni sezona 9-10 ay sonra başlar falan. İyice bokunu çıkardılar artık, o yüzden de izleyen çoğu kişi izlemiyor, kalanların da şevki kırık zaten öyle hevesle nefes nefese açacak çok fazla insan olmayacaktır tahminen diziyi. Bu kadar şımarıklık köt kalkıklığı olursa normal gerçi. 9 ay 9 ay ara vermek sezon ortalarında ara vermek falan nasıl rezaletlerdir? Zaten bayağı izleyici kaybetmişti, değer kaybetmişti dizi, üstüne tüm ipuçlarını falan da soğuttular iyice tadı kaçtı. İlk sezonları her gün iple çeke çeke izlerken şimdi "boş vaktim olursa izlerim çerez niyetine" denicek diziye dönüştü benim için de.

Hıyarlar çekim maliyetini karşılayamaz da zarara girer inşallah.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...