erucalavera Mesaj tarihi: Mart 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2009 BiTcH_oFBaT said: aklıma şimdi geldi horace'ın ben'in babası olma ihtimali neden olmasın? ne diyor? doğumlar ada dışında yapılıyor. horace ve kadın ada dışına giderler.doğum olur anne ölür baba ve çocuk geri gelir. neden olmasın? 2. kere izleyince bişeyler çakıo bende de :p edit: değilmiş ne biliyim wikide öyle dior. roger linus farklı biri horace farklı biri. edit2: ama annesinin adı emily hmm. anne aynı olabilir ama baba farklı olabilir mi acep? olmaz, çünkü annesi doğum sırasında ölüyor benjaminin. hatta bir bölümde doğum sahnesini görüyorduk diye hatırlıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Mart 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2009 erucalavera said: BiTcH_oFBaT said: aklıma şimdi geldi horace'ın ben'in babası olma ihtimali neden olmasın? ne diyor? doğumlar ada dışında yapılıyor. horace ve kadın ada dışına giderler.doğum olur anne ölür baba ve çocuk geri gelir. neden olmasın? 2. kere izleyince bişeyler çakıo bende de :p edit: değilmiş ne biliyim wikide öyle dior. roger linus farklı biri horace farklı biri. edit2: ama annesinin adı emily hmm. anne aynı olabilir ama baba farklı olabilir mi acep? olmaz, çünkü annesi doğum sırasında ölüyor benjaminin. hatta bir bölümde doğum sahnesini görüyorduk diye hatırlıyorum. zaten adı amy kadının. ayrıca benim demek istediğim. adadan ana karaya gönderilior orda doğuma ölüo işte. sonra babası ile geri dönüo. teori sadece ama alakasız sanırsam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeBuffAndHeal Mesaj tarihi: Mart 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2009 Bir bölümde de annesini görüyorduk camda yanliş hatirlamiyosam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Mart 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2009 Laorx said: 8. bölüm teorim Locke ada'dan ayrılırken çark'ı düzelttiği için Sawyer ve diğer time travel mağdurları kurtuldular ama 1970'lerde kaldılar ve üstünden 3 yıl geçti. Şimdi jack'in ekibide hepimizin gördüğü gibi uçak düşerken time travel yaşadılar ve 1970'lere gittiler.(jin!) Ama diğer yandan Locke ve hint uçağının yolcuları 2007 yada 2008 yılındalar. Normal uçağın havalandığı yıl işte bi time travel olayı yaşanmadı ve uçak çatır çutur düştü.( Parçalanmadan o ormana nası inmiş oda garip Jin olayına gelirsek, Jack'in takım(kate, hurley fln) 1970'lerde çünkü Jin'i gördüğünde üstünde paketinden yeni çıkmış dharma üniforması ve fabrikadan yeni çıkmış Shambala çalan mavi van'ı gördük. (Bu bölümde %90 sawyer'ı ve diğerlerini dharma üniformasında traşlı cillop gibi görücez. Ve locke'un ada'dan ayrılmasının üstünden 3 yıl geçmiş olucak, dediğim gibi çark düzeldi) Bir başka kanıt şudur, locke ve ekibi ilerki bölümlerde ana ada'da eski kamplarını yıkık dökük görücekler. Locke ve diğerleri kamp'ın saldırıya uğradığını düşüncek(ki aslında 3 yıldır kimse kullanmıyo olucak kamp'ı). Sonra bizim elemanlar o sırada time travel yaşayıp bunların sal'ı çalıcaklar(ki gördük önceki bölümlerde). Burdan'da bunlara ateş edenlerin Locke ve yeni takım'ı olduığunu anlıyoruz. Büyük ihtimal ateş eden yeni gizemli ve leadership yetenekleri üstün eleman Ceaser. lol resmen heyecanlanamadım izlerken Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redo Mesaj tarihi: Mart 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2009 heykel http://img3.imageshack.us/img3/2366/1236237056832.jpg mısır mitolojisinde hamile kadınların koruyucusu olan hayvan tanrı Taueret. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Mart 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2009 Güncellemeyin bu topiği laaan!!!11 Yarın büyük bi zevkle, dışardan istediim yemeği yiyerek izlemeliyim, arkadan da Toradora iner sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Mart 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2009 o gerçekten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn2 Mesaj tarihi: Mart 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2009 laorx gidip lost senaristlerinin arasına karışsana sen... istemioz olm seni burda... okuttun bütün yazıları... adam gibi izleyemedim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn2 Mesaj tarihi: Mart 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2009 haa bide.. doum sonrasında sawyer gülümseince locke oldu lan... resmen aynı locke oldu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Mart 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2009 bedavaya alsınlar çalışırım vala, cv'me koyarım şekil olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Mart 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2009 Çok iyi bölümdü. Birde Michelle Dessler'ıda katmışlar Lost kadrosuna iyi olmuş :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Mart 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2009 izlicem gece.heykel olayı iyi olmuş en merak ettiklerimden biriydi. bişi daha vardı çok merak ettiğim.ama unuttum şimdi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sleepingdeath Mesaj tarihi: Mart 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2009 İzlediğim sağlam bölümlerden bi tanesiydi, büyüksün Richard abi demek isterim :) Sawyer de adam oldu bakalım önümüzde çok feci entrikalar bizi bekliyor olacak :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Mart 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2009 Redo said: heykel http://img3.imageshack.us/img3/2366/1236237056832.jpg mısır mitolojisinde hamile kadınların koruyucusu olan hayvan tanrı Taueret. şimdi oldu bence. ve daha mantıklıda yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeBuffAndHeal Mesaj tarihi: Mart 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2009 Redo said: heykel http://img3.imageshack.us/img3/2366/1236237056832.jpg mısır mitolojisinde hamile kadınların koruyucusu olan hayvan tanrı Taueret. Bu heykel yıkıldıktan sonra doğum oranin da bir azalma görülmüş galiba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenris Mesaj tarihi: Mart 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2009 vay hakkaten güzel bölümmüş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
St_Dreamer Mesaj tarihi: Mart 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2009 yaa doğan bebeğin locke olma olasılığı var mı?hiç hatırlamıyorum eski bölümleri biliyo muyuz locke un nerde falan doğduğunu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeBuffAndHeal Mesaj tarihi: Mart 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2009 Hastanede doğuyodu Richard vardi camda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Mart 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2009 naaptın ya locke 50 bilmemkaç doğumlu, hatta doğumuna şahit olduk önceki sezonlarda, hatta anasını babaını biliyoruz, hatta babası 15. kattan attı bunu. locke değil:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeBuffAndHeal Mesaj tarihi: Mart 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2009 5x9 Resimleri http://www.nessima.com/lost/lost-5-sezon-9-bolum-namaste-promo-fotograflari?pid=95 Jackin babasini görücez yine. Laorx senden güzel bi teori bekliyorum yine. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Garadia Mesaj tarihi: Mart 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2009 richard gözleri sürme sürme richard, acaba bir firavun mu? muhteşem paint skillerim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
St_Dreamer Mesaj tarihi: Mart 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2009 evet yaa saçmalamışım:) çok merak ediyorum ama bebeği. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Mart 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2009 Redo said: heykel http://img3.imageshack.us/img3/2366/1236237056832.jpg mısır mitolojisinde hamile kadınların koruyucusu olan hayvan tanrı Taueret. abi yapma:S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Mart 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2009 resme oha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Mart 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2009 son fotoğraf iyiymiş hahaha bu arada sun da çok güzel kadın ya :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar