Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Lost 5. sezon

LathspeLL

Öne çıkan mesajlar

05 X 07

Bolum guzeldi. Bir suru sey aydinlanmis gozuktu.
Hala oyunlar devam ediyor ama. Kim dogruyu soyluyor, kim yalanci anlasilamadi. Yalniz kafama su takildi. Ben yillardan beri adada. Adaya donerken adanin seni kabul etmesi icin illa ilk dusen Oceanic de mi olmak gerekiyordu? Oyle bir sonuc cikardim Ben'in orada yarali olarak oylece yatmasindan? Ayrica Ellois Hawking bence bir mesajdi, olmesi gerektiginin mesaji.

Yeterince dikkatli izlemiyor da olabilirim.

Sosyal ağlarda paylaş

ama yapmasınlar arkadaşım şunu yaa. öyle bir yerde bitiriolar ki içinde kalıo insanın.. bildiğin nasıl bittiğini anlamadım bölümün.

şimdi bi kayığı lapidus ve bir kadının (ki bence sun) aldığını bilioruz. diğer iki kayığı da sawyer fln alacaktı geçen bölümlerde görmüştük. e o zaman pilot mu vurmaya çalışıo sawyer ları :S kafam karıştı çok ya.

ben sadece eloise hawking in adını duymak için mi o kadar dil döktü locke'a.

matthew abandon'un kim olduğunu falan da anladık hoş oldu. ama asıl olay walt u tekrar görmemiz ve walt un rüyasının gerçek olması. demek ki caesar john u öldürmeye kalkacak gelecek bölümlerde.

bir de kafamı karıştıran şu oldu; çıkış yeri tunus ve bunu widmore bilio her yere kameralar koymuş adam. e aynı yerden çıkmadı mı ben de. nasıl yakalanmadı ya da bi şekilde widmore ona dokunmadı. hangisine inanacağımı şaşırdım. şimdilik güven veren widmore ama görücez bakalım

Sosyal ağlarda paylaş

sh3lal3s said:

ben kendisine gelen 2 adamı coplamştı çıkış yerinde

bu arada uçak düşmedi, ısınlandı onlar diyenlere slm

Uçak düştü ama onlar yine de ışınlandı. Frank Sun ile botu almış olamaz çünkü sun'da ışınlanmış olması lazım.

Sawyer ve ekip 2 kayık bulup birini alıyolardı. Onları kovalayanlar ise ceaser ve ekibiydi hatta bulduğu silahla ateş ediyolardı.

Sosyal ağlarda paylaş

Arma said:

Fantaazi

Aklımda bazı teoriler var. Bence Jack in babası daha önce adada bulunmuştu. Bunlardan önce adada yaşayan nesildendi. Jacob un olması gereken yerde Jack in babası vardı kulübede. Locke onunla konuştu. Demekki o da şu anki John Locke un yaptığı görevin aynısını yapmış olabilir. Çünkü babası çok içiyor ve sıkıntılı bir adamdı. Bir şekilde adaya dönmek isteyen bir insan olabilirdi diye düşünüyorum. Şimdide John Locke. Tabutla dönüyor. Adaya döndüklerinde John Locke ayağa kalacak ve Christian ın yerini alacak. Çok fantastik gelebilir ama bu tarz bir olay bekliyorum ben. Şu an ada da bulunan insanlardan bazılarıda daha önce adada bulnmuş ve geri dönmüş insanlar olabilir. Ya da ölmüş insanlardan birileride olabilir. Çok karışık yav. Others tan bazıları da geri dönmüş insanlar olabilir. Evet fazla uçtum.

Locke kısmı tutuyor gibi.

Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...