Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Lost 5. sezon

LathspeLL

Öne çıkan mesajlar

Korax said:
tenks

sharky said:
John Locke'un bacak olayi nedir ?

sipoylir

Sey vardi ya hani, so boonmu ne vardi ya hani, elemanla o sari ucagin oraya gidiyolardi, bi anda conlok'un dizler derman tutmaz oluyo oturuyodu yere, sonra bonibon ucaga tirmanip icine giriyodu conlok yuruyemeyince, sonra ucak dusunce boon öluyodu hani, o kisim iste.ayni noktada vurdu conloku eleman

Ben nasil bir baglanti kurdugunu anlamadim :)
Sosyal ağlarda paylaş

s5xe4

güzel bölümü yalnız eskiden flashbacklerle geçmişi öğreniyorduk şimdi zamanda yolculuk yaptırıyorlar bize göstermek için.

ayrıca son sahnede neden bu kadar şaşırdınız ki onu anlamadım ben. sawyer o fransızca yazılı benzin bidonunu bulunca onların olucağı belliydi. artık çok şaşırmıyorum yani. etki tepki olayımın içine etti dizi sağolsun dsad

Sosyal ağlarda paylaş

sharky said:
Korax said:
tenks

sharky said:
John Locke'un bacak olayi nedir ?

sipoylir

Sey vardi ya hani, so boonmu ne vardi ya hani, elemanla o sari ucagin oraya gidiyolardi, bi anda conlok'un dizler derman tutmaz oluyo oturuyodu yere, sonra bonibon ucaga tirmanip icine giriyodu conlok yuruyemeyince, sonra ucak dusunce boon öluyodu hani, o kisim iste.ayni noktada vurdu conloku eleman

Ben nasil bir baglanti kurdugunu anlamadim :)

aslinda bende bi baglanti kuramadimda, o kisimda kurabildigim tek baglanti mekanin ayni mekan olmasi, simdi burda yazinca herkes sey oldum,oyle sandim sdfg
Sosyal ağlarda paylaş

son sahnede russonun olduğunu tahmin ettim ama denizden kurtardıkları adamın jin olduğunu göremediydim arkadan pencere parlıyo monitörde uyduruk son parlaklıkta bile kapkaraydı orası. resmen ÖEHAHAH YOK ARTIK JIN NERDEN ÇIKTI dedim böyle. annemle kardeşim meraklandı bianda şimdi oturdular onlarda izlicek direk sonunu söyleyip öldürsemmi =D

Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...