Penthesilea Mesaj tarihi: Şubat 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2009 yes izliyorum su an Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Şubat 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2009 HASSSS ASMDSASFDSMF,SDFUAHJNFMKSADFDSFJHASNFMAKSFDASFHSAUJN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Şubat 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2009 bitince soylede hemen cekiim seed'e giricem :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Şubat 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2009 Bitti, felaket bitti. O verdigim tepki eger o sahnenin devami gelse bikac satir daha artacakti, hemen gecti gitti ehue. Son sahne onumuzdeki bolumlere yatirim yapti da karman corman oldu yani yeter lan neler oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DiadanLocke Mesaj tarihi: Şubat 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2009 cok seviyorum lan ben bu diziyi. geri dondu sonunda, 4. sezon cok bayikti grev yuzunden sanirim ama dondu tam gaz gercekten. helal olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Şubat 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2009 pent seni kınıyorum evet bunu yapıyorum lan kim bekliyecek şimdi sabah 7ye kadar oooof:( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Şubat 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2009 duble rakı gibi oldu bu postlar sorry. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Şubat 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2009 gsdkjgsdhkln :D s Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Şubat 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2009 Penthesilea said: HASSSS ASMDSASFDSMF,SDFUAHJNFMKSADFDSFJHASNFMAKSFDASFHSAUJN abi şu tepkiyi 10 la çarp. aynı yer. olamaz ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Şubat 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2009 bağırdım resmen ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Şubat 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2009 Abi tam Korax'a mesaji yazdim, gondere bastim, ekran yuklendi kafami cevirdim ve COTANK DIYE NE GOREYIM KATE VE CLAIRE OMGWTFBBQ Tepkimi direk yansitabildim boylece heuheu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Şubat 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2009 abiiiiiiii. 2. ye bağırdım ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Şubat 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2009 daniela güzelmiş küçükken, ada yormuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Şubat 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2009 anasını klonladığımın işine bakar mısınız lan! jin geri döndü. fanıyım çekiğin. ruso falan mis gibi. ya her bölüm 18 saatlik olsun artık. 40 dakika ne kesmiyor beni. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sharky Mesaj tarihi: Şubat 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2009 Korax said: tenks sharky said: John Locke'un bacak olayi nedir ? sipoylir Sey vardi ya hani, so boonmu ne vardi ya hani, elemanla o sari ucagin oraya gidiyolardi, bi anda conlok'un dizler derman tutmaz oluyo oturuyodu yere, sonra bonibon ucaga tirmanip icine giriyodu conlok yuruyemeyince, sonra ucak dusunce boon öluyodu hani, o kisim iste.ayni noktada vurdu conloku eleman Ben nasil bir baglanti kurdugunu anlamadim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn2 Mesaj tarihi: Şubat 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2009 daha yeni çekiorum... spo yazmaın uleyn... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Şubat 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2009 s5xe4 güzel bölümü yalnız eskiden flashbacklerle geçmişi öğreniyorduk şimdi zamanda yolculuk yaptırıyorlar bize göstermek için. ayrıca son sahnede neden bu kadar şaşırdınız ki onu anlamadım ben. sawyer o fransızca yazılı benzin bidonunu bulunca onların olucağı belliydi. artık çok şaşırmıyorum yani. etki tepki olayımın içine etti dizi sağolsun dsad Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Şubat 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2009 Zamanda yolculuk konseptide güzel iş , Heroes ,Lost, ver gizemi ver gizemi al zamanda yolculugu açıkla herşeyi sonra. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HellHound Mesaj tarihi: Şubat 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2009 THANK YOU LORD!... ... I TAKE THAT BACK! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eagle_dnz Mesaj tarihi: Şubat 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2009 HellHound said: THANK YOU LORD!... ... I TAKE THAT BACK! tam bunu yazmaya açmıştım forumu mükemmeldi feci güldüm :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Şubat 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2009 sharky said: Korax said: tenks sharky said: John Locke'un bacak olayi nedir ? sipoylir Sey vardi ya hani, so boonmu ne vardi ya hani, elemanla o sari ucagin oraya gidiyolardi, bi anda conlok'un dizler derman tutmaz oluyo oturuyodu yere, sonra bonibon ucaga tirmanip icine giriyodu conlok yuruyemeyince, sonra ucak dusunce boon öluyodu hani, o kisim iste.ayni noktada vurdu conloku eleman Ben nasil bir baglanti kurdugunu anlamadim :) aslinda bende bi baglanti kuramadimda, o kisimda kurabildigim tek baglanti mekanin ayni mekan olmasi, simdi burda yazinca herkes sey oldum,oyle sandim sdfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drall Mesaj tarihi: Şubat 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2009 son sahnede russonun olduğunu tahmin ettim ama denizden kurtardıkları adamın jin olduğunu göremediydim arkadan pencere parlıyo monitörde uyduruk son parlaklıkta bile kapkaraydı orası. resmen ÖEHAHAH YOK ARTIK JIN NERDEN ÇIKTI dedim böyle. annemle kardeşim meraklandı bianda şimdi oturdular onlarda izlicek direk sonunu söyleyip öldürsemmi =D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eagle_dnz Mesaj tarihi: Şubat 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2009 @drallen basında davayı acan claire in annesi de öğrenince kızsınlar sonunda dumur olsunlar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Şubat 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2009 gdshbgs oha :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Şubat 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2009 YA YETER BE BU NE! Agzima ettin lost... poff. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar