Llama Mesaj tarihi: Ocak 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2009 Kinkaudonau said: 2. sezonda 1950'lerde Güney Pasifik'deki adalarda askerlik yapan ve kafayı sıyırmış bir karakter vardı. Hurley'le aynı akıl hastanesindeymişler (Hurley kazadan önce onun ailesini ziyarete gitmişti hatta) Sanırım Birkaç bölüme kadar onun da gençliğini göreceğiz. anaaa hakket haa hatırladım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Ocak 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2009 Pusula olayi bir tek bana mi garip geliyor yahu? 1950lerde pusula yok, John gelip pusulayi Richard'a veriyor, Sonra daha ileriki bir tarihte de Richard pusulayi John'a geri veriyor. Aslinda o pusula hicbir zaman uretilmiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Ocak 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2009 çok güzel gidiyor sezon yahu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BaaL Mesaj tarihi: Ocak 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2009 Mum_Chamber said: Pusula olayi bir tek bana mi garip geliyor yahu? 1950lerde pusula yok, John gelip pusulayi Richard'a veriyor, Sonra daha ileriki bir tarihte de Richard pusulayi John'a geri veriyor. Aslinda o pusula hicbir zaman uretilmiyor pusula The dry compass was invented in medieval Europe around 1300.[2] This was supplanted in the early 20th century by the liquid-filled magnetic compass.Liquid compasses were next adapted for aircraft. In 1909. richard bakkaldan almış sonra john a vermiş olabilir.adam langır lungur çıkabiliyor adadan ne de olsa. pusulanın hiçbir zaman üretilmediğine dair bişey görüp duymadık ki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Ocak 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2009 Pusula Olay zaten şu: Zaman kaymaları sırasında Richard elindeki pusulayı Locke'a verip "beni görünce bunu bana ver" dedi. Sonra Locke geçmişe gittiği sırada pusulayı Richard'a verdi. Yani, Richard'ın Locke'a verdiği pusula, Locke'un geçmişte Richard'a verdiği pusula. Peki ne zaman yaratıldı bu? :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BaaL Mesaj tarihi: Ocak 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2009 kompas siz olaya hala "back to the future" mantığıyla baktığınızdan böyle oluyor. lost da geçmiş gelecek zamanda gezme kavramları çok daha farklı. öyle geçmişte annenle babanın arasını bozup kendi doğumunu tehlikeye atma tribi yok, faradayın açıklaması üzerine. bir tek desmond etkileniyor. o da keza geçmişte faraday kapısını çaldığı an bunu rüyasında görüp bir "anı" olarak hatırladı direk. yoksa richard gayet alıyor pusulayı ihtiyaçtan 1954 den sonra locke un çocukluğundan önce (1954 de tanımıyor pusulayı ama çocuk locke un onune koyuyor). sonra yıllar geçiyor zaman kaymaları esnası lan ne obje versem de inansam diyip yıllardır taşıdığı pusulasını veriyor. locke da gidip bunu 1954 de geri veriyor. diye düşünüyorum. öyle ekstrem bi olay göremedim pusulada şahsen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BaaL Mesaj tarihi: Ocak 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2009 kumpas ki muhtemelen öyle saçma bi yılda karşılacaklarını da tahmin etmediğinden pusulayı verdi ama, pusulanın da bir olayı olmadı richardı etkilemedi daha almamış oldugundan . lan yoksa bi olayı mı var pusulanın :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
b1vRiP Mesaj tarihi: Ocak 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2009 zaman maman geçmiş etkileniyor yoksa richard gidip de kontrol etmez john locke'un doğumunu. ama evet tam olarak back to the future gibi "zaman eklemlenmesi" olmuyor.. zaten o mantıkla bakılırsa desmond'ın 3 sene sonra çoktan gidip bulmuş gerek anneyi,çünkü faraday 3 sene sonra git demio ki hem böyle önemli bir olayı unutmaz desmond çıkar çıkmaz gider.o yüzden 3 sene sonraki yeni geleceğe bakarsak desmond çoktan görevini bitirmiş belki de o 3 senede herkes kurtulmuş mutlu mesut olması gerekirdi.. bence zaten eğer normal insanlara olsaydı bu dediğim gibi şeyler olurdu ki richardın hayatının değişmesi bu yüzden buna kanıt. ama desmond özel,desmond a kurallar işlemiyor :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
b1vRiP Mesaj tarihi: Ocak 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2009 yine zaman maman mesela terminator de de john connor'ın babası aslında gelecekten john connor tarafından yollanıyo bu da bi paradoks. ama şöyle açıklanabilir..john connor öyle ya da böyle birinden doğacaktı zaten, onun yerine babadan doğdu. richard da o pusulayı öyle ya da böyle alıp locke'a vericekti.şimdi locke vermiş oldu.ama gelecek değişti.artık richard bakkaldan almıycak pusula çünkü süper bi pusulası var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azure_Knight Mesaj tarihi: Ocak 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2009 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Ocak 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2009 OHA WIDMORE :D o fotoraftaki elle miydi faradayla olan? birisi öyle bişey demişte? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Ocak 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2009 ellie Ellie/Eloise Hawking is Daniel's lab rat, Eloise. She was sent in the far future where she evolved into human form and sent back in time böle bi teori var ya ahaha :D ellie2 Faraday is the son of Ellie and Charles Widmore. This is why Widmore had her address, and why he funded Faraday's research - so that he would find the island. Ellie, on the other hand wants to find the island in order to save her son. bura olabilir... şöylede devam edebilri hatta :D * This would mean that Daniel is literally Penny Widmore's "Brother from an Other mother" * Exactly! "Back to the Future" anyone? Daniel is likely a reason they will get together and Ellie will name her son (Daniel) after him. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ocak 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2009 ikincisi olabilir,büyük ihtimalde odur asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Ocak 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2009 Aklımdan geçmedi değil o ikincisi. Hatta olabilir ya :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkasokak Mesaj tarihi: Ocak 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2009 pusula olayı bazı arkadaşlar pusulaya takılmışlar da şöyle bir mantık ileri süresim geldi. richard gelecekte bu pusulayı bana ver dediğine göre, geçmişte kendisi için bir anlam ifade edeceğini biliyor olmalı. yani pusula klonlanmış ya da bir şekilde geleceğe geçmiş olabilir. yani locke pusulayı geri verdiğinde richard bir diğer zaman atlamasında tayfadan birine ki büyük ihtimalle locke a geri verecektir o pusulayı. zira echo'nun asasında kuzeye bak yazıyorken, richard pusulayı verdiği sırada "kuzeyi gösterecek" demişti. bir olaylar olacak ilk defa geleceğe dönüş olayını düzgün kullanan bir yapımla karşı karşıyayız belkide. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Ocak 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2009 yanlız o ellieden ben hoşlandım lan niyeyse yaşı yaşıma hemde reelde :D edit: kate jack olaylarından baydınız dimi sizde? onlar yüzünden benjamin in sahneler bile sıkıcı olmaya başladı ya hurley falan... zaten hangi bölüm desmond üstüne olsa o bölüm en iyi oluyor gerisi bayık :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Ocak 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2009 çok irenç bi tip lan haha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Ocak 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2009 ya gerçek hali kötüde lostdaki hali hoşuma gitti lan silahlı milahlı :D sdfsds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Ocak 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2009 hahah silah fetishi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Ocak 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2009 o değilde o ateşli oklu saldırıyı gemiden yapmış olabilirler mi blackrockdan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nessarien Mesaj tarihi: Ocak 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2009 Farinal said: o değilde o ateşli oklu saldırıyı gemiden yapmış olabilirler mi blackrockdan? The Constant'tan alıntı yapacağım. 1996'da desmond charles widmore'un yanına gittiğinde bir açık artırmada buluyordu onu. Açık artırmada ''The black rock set sail from portsmith england march 22 1845 on a trading mission when she was tragically lost at sea'' bilgisi verilip açık artırma başlatılıyordu ve charles widmore kazanıyordu. Gemiyle ilgili bildiğimiz tek somut bilgi bu ve burada zaman konusunda fikir sahibi oluyoruz. Zamanda o kadar geri gidilmedi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ocak 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2009 BaaL said: Mum_Chamber said: Pusula olayi bir tek bana mi garip geliyor yahu? 1950lerde pusula yok, John gelip pusulayi Richard'a veriyor, Sonra daha ileriki bir tarihte de Richard pusulayi John'a geri veriyor. Aslinda o pusula hicbir zaman uretilmiyor pusula The dry compass was invented in medieval Europe around 1300.[2] This was supplanted in the early 20th century by the liquid-filled magnetic compass.Liquid compasses were next adapted for aircraft. In 1909. richard bakkaldan almış sonra john a vermiş olabilir.adam langır lungur çıkabiliyor adadan ne de olsa. pusulanın hiçbir zaman üretilmediğine dair bişey görüp duymadık ki. adam pusulanın üretildiği tarihten bahsetmemiş ki. "the" pusuladan bahsediyo orda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ocak 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2009 çok sağlam bölümdü. zamanda yolculuk olayını açıklığa kavuşturacak şeyler geliyor yakında. bana şuana kadar hiç mantıksız teorilermiş gibi gelmedi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Krusty Mesaj tarihi: Ocak 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2009 lost: via domus - pusula pusula olayı lost'un oyununda da vardı sanırım. oynamadım ama bir yerde okumuştum. oynayan varsa ordaki olay neydi yazabilir mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eagle_dnz Mesaj tarihi: Ocak 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2009 soru faradayla penny nin kardeş olma ihtimali var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar