Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Lost 5. sezon

LathspeLL

Öne çıkan mesajlar

teoriyle alakalı

Aslında bu zaman olayında bi sürü bu tarz paradoks var. Önceki sezonlarda izlediğimiz kısımların, yani şu anki bölümlere göre "geleceğin", şu anki bölümlerde yani geçmişte yapılan değiştirmeler sonucu aldığı hal olduğunu düşünüyorum. Yani şunun gibi;
Richard, Locke'un doğumundan sonra geldi, çünkü Locke geçmişe gidip Richard'a haber vermiş durumda. Locke'un geçmişe gitme olayı henüz gerçekleşmemiş gibi dursa da, aslında gerçekleşmiş.
Bu tarz olaylardan dolayı, zamanın akış yönüne bakış açımıza göre olayların oluş sıraları falan değişiyo diye düşünüyorum.

Sosyal ağlarda paylaş

BiTcH_oFBaT said:

faraday'ın teorisi

ee yalan oldu. gelceği değiştiremeyiz dedi ama bal gibide değişmiş yani. çünkü john'ı çocukken ziyarete gelmişti richard.

bu arada bilmiyorum son geçişte kaç yıl geçti zaman ama ağaçların boyu aynı löl

yalan olmadı, geleceği değiştirmediki. Söyledikten sonra ziyaret edicek sonuçta. Olmamış birşeyi değiştirmedi.

Sosyal ağlarda paylaş

Laorx said:
BiTcH_oFBaT said:

faraday'ın teorisi

ee yalan oldu. gelceği değiştiremeyiz dedi ama bal gibide değişmiş yani. çünkü john'ı çocukken ziyarete gelmişti richard.

bu arada bilmiyorum son geçişte kaç yıl geçti zaman ama ağaçların boyu aynı löl

yalan olmadı, geleceği değiştirmediki. Söyledikten sonra ziyaret edicek sonuçta. Olmamış birşeyi değiştirmedi.

çünkü

gelecek hiç yaşanmadığı için -.-

ama zaten o kendi teorisini kendi yıkmıştı. desmond'ın kapısını çalarak

Sosyal ağlarda paylaş

abi ben allak bullak oldum yaa widmore un adada bulunduğunu az çok tahmin edioduk zaten de.. richard ı hala çözebilmiş değilim.. o nasıl bi adam yaa komple bi sezonu ona adamalılar bence her sezonda aynı yaşta görüoruz adamı hadi zaman değişio falan filan da bu adam gençlik iksiri falan da bulmuş olmalı bu ne yaa.. juliet richard konusunda bişeyler bilior ki sawyer ın bu adam kaç yaşında sorusuna oldukça yaşlı tarzı bi yanıt veriyor ve richard ın sürekli adada olduğunu da biliyor..

Sosyal ağlarda paylaş

o degil de pusula ironisini herkes mi kacirdi? adam hic yoktan pusula yaratmis oldu..

ayrica kendileriyle karsilasirlarsa demis birisi, kendileri ile karsilasmalari mumkun degil, bir sekilde o bulusma gerceklesmez diyor faraday.

ayrica bu sezon icin "daha az flashforward ya da flashbackward olacak" demislerdi, sebebini simdi anladik. lan zamanda gidiyorlar, flasha gerek mi kaldi?
Sosyal ağlarda paylaş

Mum_Chamber said:
o degil de pusula ironisini herkes mi kacirdi? adam hic yoktan pusula yaratmis oldu..

nasıl hiç yoktan yahu

ya richard la aralarındaki özel bişey gibi bişey oldu o bu bölümde daha da iyi anladık işte richard ın neden o kadar sinirlendiğini çocukluğunda locke pusulayı seçmeyince.. ayrıca ilk doğduğu gün hastanede olma sebebi de buymuş onu da anladık. Da burdan da time travel olayı 1954 te başlamış olduğunu çıkarıyorum.. kafam karışıyor sıkıntılar basıyor falan

Sosyal ağlarda paylaş

spocuk

Mum_Chamber said:
o degil de pusula ironisini herkes mi kacirdi? adam hic yoktan pusula yaratmis oldu.. ayrica kendileriyle karsilasirlarsa demis birisi, kendileri ile karsilasmalari mumkun degil, bir sekilde o bulusma gerceklesmez diyor faraday. ayrica bu sezon icin "daha az flashforward ya da flashbackward olacak" demislerdi, sebebini simdi anladik. lan zamanda gidiyorlar, flasha gerek mi kaldi?

yoktan olmadı o pusula hani richard lockun evine gelmişti bıçak pusula fln koymustu onüne seç demişti ordaki pusula o pusula değilmiydi yoksa cidden pusula bir andamı beliriverdi noluyo ya

Sosyal ağlarda paylaş

Mukemmel bir bölümdü. "Nasıl toplayacaklar bu diziyi yaws" diyenlere kapak olabilecek bir bölümdü.

Pusula

Pusulanın olayı gayet net. Richard zaman sapmalarının ne zaman ne şekilde olacağını biliyor, çünkü (bence) bizim şu an gördüklerimizin hepsini yaşamış bir insan. Bir dahaki flashda seni tanımayacağım dedi ve tanımadı, bu yüzden pusulayı verdi. Pusula da aynı pusulaydı Locke'a çocukken verdiği, o zaman Locke'un neden pusulayı seçmediğini anlayamıyorum ama.

Widmore olayına çok şaşırdım hakikaten, izlerken ağızım açık kaldı resmen.

Sosyal ağlarda paylaş

Vingthor said:

faraday ve elle spoylırı

faradayın oxfordda deney yaptığı farenin adı 'eloise'.
elle=eloise hawking. rahat birşekilde çıkıyor annesi olduğu

:o

annesi olsa "seni bir yerden gözüm ısırıyor" demezdi zannımca. insan dediğin annesini tanır diye biliyorum ben. gençliği de olsa.

Sosyal ağlarda paylaş

BaaL said:
Vingthor said:

faraday ve elle spoylırı

faradayın oxfordda deney yaptığı farenin adı 'eloise'.
elle=eloise hawking. rahat birşekilde çıkıyor annesi olduğu

:o

annesi olsa "seni bir yerden gözüm ısırıyor" demezdi zannımca. insan dediğin annesini tanır diye biliyorum ben. gençliği de olsa.

desmond osforda gittiğinde çercevedeki kadın değilmiydi o elle

Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...