Kojiroh Mesaj tarihi: Ocak 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2009 teoriyle alakalı Aslında bu zaman olayında bi sürü bu tarz paradoks var. Önceki sezonlarda izlediğimiz kısımların, yani şu anki bölümlere göre "geleceğin", şu anki bölümlerde yani geçmişte yapılan değiştirmeler sonucu aldığı hal olduğunu düşünüyorum. Yani şunun gibi; Richard, Locke'un doğumundan sonra geldi, çünkü Locke geçmişe gidip Richard'a haber vermiş durumda. Locke'un geçmişe gitme olayı henüz gerçekleşmemiş gibi dursa da, aslında gerçekleşmiş. Bu tarz olaylardan dolayı, zamanın akış yönüne bakış açımıza göre olayların oluş sıraları falan değişiyo diye düşünüyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Ocak 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2009 BiTcH_oFBaT said: faraday'ın teorisi ee yalan oldu. gelceği değiştiremeyiz dedi ama bal gibide değişmiş yani. çünkü john'ı çocukken ziyarete gelmişti richard. bu arada bilmiyorum son geçişte kaç yıl geçti zaman ama ağaçların boyu aynı löl yalan olmadı, geleceği değiştirmediki. Söyledikten sonra ziyaret edicek sonuçta. Olmamış birşeyi değiştirmedi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Ocak 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2009 Laorx said: BiTcH_oFBaT said: faraday'ın teorisi ee yalan oldu. gelceği değiştiremeyiz dedi ama bal gibide değişmiş yani. çünkü john'ı çocukken ziyarete gelmişti richard. bu arada bilmiyorum son geçişte kaç yıl geçti zaman ama ağaçların boyu aynı löl yalan olmadı, geleceği değiştirmediki. Söyledikten sonra ziyaret edicek sonuçta. Olmamış birşeyi değiştirmedi. çünkü gelecek hiç yaşanmadığı için -.- ama zaten o kendi teorisini kendi yıkmıştı. desmond'ın kapısını çalarak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
obsesifik Mesaj tarihi: Ocak 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2009 abi ben allak bullak oldum yaa widmore un adada bulunduğunu az çok tahmin edioduk zaten de.. richard ı hala çözebilmiş değilim.. o nasıl bi adam yaa komple bi sezonu ona adamalılar bence her sezonda aynı yaşta görüoruz adamı hadi zaman değişio falan filan da bu adam gençlik iksiri falan da bulmuş olmalı bu ne yaa.. juliet richard konusunda bişeyler bilior ki sawyer ın bu adam kaç yaşında sorusuna oldukça yaşlı tarzı bi yanıt veriyor ve richard ın sürekli adada olduğunu da biliyor.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Ocak 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2009 black smoke richard Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
obsesifik Mesaj tarihi: Ocak 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2009 Laorx said: black smoke richard yok artık daha neler ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kinkaudonau Mesaj tarihi: Ocak 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2009 5X03'ü az önce izledim. LOST'u derleyip toparlayacaklarına ve hikayesinin en başından beri bilindiğine dair umudum doğdu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ocak 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2009 beyin kalmadı artık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ocak 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2009 prondir said: [ spo Birde Desmond'un çocuğunun ismini Charlie koyması anlamlı(tu) ya o charlieyse :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
theCio Mesaj tarihi: Ocak 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2009 güzel bölümdüüü :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apis Mesaj tarihi: Ocak 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2009 Bir Lost S05E00 bölümü torrente çıkmış o ne ola ki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Greeny Mesaj tarihi: Ocak 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2009 Llama said: prondir said: [ spo Birde Desmond'un çocuğunun ismini Charlie koyması anlamlı(tu) ya o charlieyse :D onu düşünüodum ben de llama izlerken. ya oysa diye. kafam karıştı, gelecektemiyiz, geçmişte miyiz noluo AKÜ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Ocak 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2009 o degil de pusula ironisini herkes mi kacirdi? adam hic yoktan pusula yaratmis oldu.. ayrica kendileriyle karsilasirlarsa demis birisi, kendileri ile karsilasmalari mumkun degil, bir sekilde o bulusma gerceklesmez diyor faraday. ayrica bu sezon icin "daha az flashforward ya da flashbackward olacak" demislerdi, sebebini simdi anladik. lan zamanda gidiyorlar, flasha gerek mi kaldi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Ocak 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2009 pusula john locke'a gosterdigi itemlardan biri degil miydi? Bebeyken hani? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
obsesifik Mesaj tarihi: Ocak 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2009 Mum_Chamber said: o degil de pusula ironisini herkes mi kacirdi? adam hic yoktan pusula yaratmis oldu.. nasıl hiç yoktan yahu ya richard la aralarındaki özel bişey gibi bişey oldu o bu bölümde daha da iyi anladık işte richard ın neden o kadar sinirlendiğini çocukluğunda locke pusulayı seçmeyince.. ayrıca ilk doğduğu gün hastanede olma sebebi de buymuş onu da anladık. Da burdan da time travel olayı 1954 te başlamış olduğunu çıkarıyorum.. kafam karışıyor sıkıntılar basıyor falan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
strangegoodby Mesaj tarihi: Ocak 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2009 spocuk Mum_Chamber said: o degil de pusula ironisini herkes mi kacirdi? adam hic yoktan pusula yaratmis oldu.. ayrica kendileriyle karsilasirlarsa demis birisi, kendileri ile karsilasmalari mumkun degil, bir sekilde o bulusma gerceklesmez diyor faraday. ayrica bu sezon icin "daha az flashforward ya da flashbackward olacak" demislerdi, sebebini simdi anladik. lan zamanda gidiyorlar, flasha gerek mi kaldi? yoktan olmadı o pusula hani richard lockun evine gelmişti bıçak pusula fln koymustu onüne seç demişti ordaki pusula o pusula değilmiydi yoksa cidden pusula bir andamı beliriverdi noluyo ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Ocak 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2009 Llama said: prondir said: spo Birde Desmond'un çocuğunun ismini Charlie koyması anlamlı(tu) ya o charlieyse :D AAHAH aynı şeyi düşündüm de, değildir ya :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quadrophenia Mesaj tarihi: Ocak 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2009 Mukemmel bir bölümdü. "Nasıl toplayacaklar bu diziyi yaws" diyenlere kapak olabilecek bir bölümdü. Pusula Pusulanın olayı gayet net. Richard zaman sapmalarının ne zaman ne şekilde olacağını biliyor, çünkü (bence) bizim şu an gördüklerimizin hepsini yaşamış bir insan. Bir dahaki flashda seni tanımayacağım dedi ve tanımadı, bu yüzden pusulayı verdi. Pusula da aynı pusulaydı Locke'a çocukken verdiği, o zaman Locke'un neden pusulayı seçmediğini anlayamıyorum ama. Widmore olayına çok şaşırdım hakikaten, izlerken ağızım açık kaldı resmen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apis Mesaj tarihi: Ocak 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2009 Tekrar sorayım; Bir Lost S05E00 bölümü torrente çıkmış o ne ola ki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Ocak 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2009 Apis said: Tekrar sorayım; Bir Lost S05E00 bölümü torrente çıkmış o ne ola ki? Geçen sezonların toptan özeti gibi bir şey galiba. Clip show diye geçiyordu hatta. Bu bölümde çok iyiydi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Ocak 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2009 faraday ve elle spoylırı faradayın oxfordda deney yaptığı farenin adı 'eloise'. elle=eloise hawking. rahat birşekilde çıkıyor annesi olduğu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ocak 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2009 S05E00 özetle karışık yapımcıların karakter yorumları. Charlie'nin abisi yok muydu? Desmond sadece dostunun adını vermiş, bir gizem yok :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BaaL Mesaj tarihi: Ocak 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2009 Vingthor said: faraday ve elle spoylırı faradayın oxfordda deney yaptığı farenin adı 'eloise'. elle=eloise hawking. rahat birşekilde çıkıyor annesi olduğu :o annesi olsa "seni bir yerden gözüm ısırıyor" demezdi zannımca. insan dediğin annesini tanır diye biliyorum ben. gençliği de olsa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ocak 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2009 BaaL said: Vingthor said: faraday ve elle spoylırı faradayın oxfordda deney yaptığı farenin adı 'eloise'. elle=eloise hawking. rahat birşekilde çıkıyor annesi olduğu :o annesi olsa "seni bir yerden gözüm ısırıyor" demezdi zannımca. insan dediğin annesini tanır diye biliyorum ben. gençliği de olsa. desmond osforda gittiğinde çercevedeki kadın değilmiydi o elle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kinkaudonau Mesaj tarihi: Ocak 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2009 2. sezonda 1950'lerde Güney Pasifik'deki adalarda askerlik yapan ve kafayı sıyırmış bir karakter vardı. Hurley'le aynı akıl hastanesindeymişler (Hurley kazadan önce onun ailesini ziyarete gitmişti hatta) Sanırım Birkaç bölüme kadar onun da gençliğini göreceğiz. edit : anlam kayması Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar