roket adam Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2008 Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2008 adamınbiri said: 2pacAmaruShakur said: veştitsa said: bize tatel deel evet ilkokullara tatil değil sadece lise 24 epic ayar.Sadece paticikde. aahaha exclusive ayar ya. bu arada veştits in üniversiteli bir genç kız olduğunu da çözmüş olduk, ama sevgilisi var ileri geri konuşmayın.
veþtitsa Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2008 Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2008 Reb1rth said: adamınbiri said: 2pacAmaruShakur said: veştitsa said: bize tatel deel evet ilkokullara tatil değil sadece lise 24 epic ayar.Sadece paticikde. ana sınıflarınıda say o kadar inme çık yukarılara
ginaly Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2008 Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2008 roket adam said: bu arada veştits in üniversiteli bir genç kız olduğunu da çözmüş olduk, ama sevgilisi var ileri geri konuşmayın. NOOLACAĞHK HACIM YA, KALEDE KALECİ VAR DİYE GOL MÜ ATMAYACAZ HÜHUHAAĞUHAH
veþtitsa Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2008 Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2008 roket adam said: adamınbiri said: 2pacAmaruShakur said: veştitsa said: bize tatel deel evet ilkokullara tatil değil sadece lise 24 epic ayar.Sadece paticikde. aahaha exclusive ayar ya. bu arada veştits in üniversiteli bir genç kız olduğunu da çözmüş olduk, ama sevgilisi var ileri geri konuşmayın. tşk ederim de adım veştits degil VEŞTİTSA!!! anlatabildim mi!!!
adamınbiri Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2008 Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2008 OHA!!!!!! ginaly tebrikler hayata bakışımı değiştirdin.ohaa ne güzel laf o öyle.
veþtitsa Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2008 Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2008 ginaly said: roket adam said: bu arada veştits in üniversiteli bir genç kız olduğunu da çözmüş olduk, ama sevgilisi var ileri geri konuşmayın. NOOLACAĞHK HACIM YA, KALEDE KALECİ VAR DİYE GOL MÜ ATMAYACAZ HÜHUHAAĞUHAH hangi takımlısın evlat sen?
roket adam Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2008 Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2008 adamınbiri: çaktırma plan falan şş :) ginaly: mük kemmel. evet bu iletiyi okuduktan sonra hiç bir şey eskisi gibi olmayaCAH. veştitsa: efendim veştits? ha veştitsa ha veşTits nolcek yani.
sesu Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2008 Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2008 ginaly said: NOOLACAĞHK HACIM YA, KALEDE KALECİ VAR DİYE GOL MÜ ATMAYACAZ HÜHUHAAĞUHAH valla helal olsun :D
veþtitsa Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2008 Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2008 kaleci de topu yakalar gol olmayıverir! yani bu tamamen futbolcunun ne kadar saglam oynadıgına baglı! e tabi kalecinin de (:
adamınbiri Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2008 Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2008 yaa veştit bi dur şurda mükemmel bi laf var :D
sesu Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2008 Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2008 veştit bence sen bütün defansı topla sırf kaleci falan sakat işler bunlar
Mortis Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2008 Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2008 adamınbiri said: yaa veştit bi dur şurda mükemmel bi laf var :D ahhahahahaha sesli güldüm
roket adam Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2008 Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2008 aha veştits açık kapı bıraktı yalnız kaleci iyi olmayabilir deeyyo.
veþtitsa Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2008 Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2008 adamınbiri said: yaa veştit bi dur şurda mükemmel bi laf var :D lafı alın hayat felsefeniz yapın, ama dikkat edin günün birinde sizin kalenize de başkaları gol atmaya çalışmasın (:
adamınbiri Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2008 Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2008 yok canım benim sen sakin ol ben forvet oynuyorum ;)
veþtitsa Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2008 Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2008 roket adam said: aha veştits açık kapı bıraktı yalnız kaleci iyi olmayabilir deeyyo. kaleci ister saglam olsun ister olmasın ben saglam olduktan sonra gerisi no problem (: kapişş??
roket adam Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2008 Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2008 said: lafı alın hayat felsefeniz yapın, ama dikkat edin günün birinde sizin kalenize de başkaları gol atmaya çalışmasın (: şair burada sevgilim öyle bi gol atar ki diyo, içinizde kalır diyo. ava giderken avlanır düşüncesinin temsilcisi.
adamınbiri Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2008 Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2008 mükemmel ayar verdim heba ettiniz ya helal olsun beaa:(
veþtitsa Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2008 Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2008 roket adam said: said: lafı alın hayat felsefeniz yapın, ama dikkat edin günün birinde sizin kalenize de başkaları gol atmaya çalışmasın (: şair burada sevgilim öyle bi gol atar ki diyo, içinizde kalır diyo. ava giderken avlanır düşüncesinin temsilcisi. benim sevgilimi kastetmedim erkek sürüsünün diger temsilcilerini kastettim (:
adamınbiri Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2008 Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2008 koğuş yat! hani belki bi şartlanma varsa diye falan filan ok by.
Öne çıkan mesajlar