roket adam Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2008 adamınbiri said: 2pacAmaruShakur said: veştitsa said: bize tatel deel evet ilkokullara tatil değil sadece lise 24 epic ayar.Sadece paticikde. aahaha exclusive ayar ya. bu arada veştits in üniversiteli bir genç kız olduğunu da çözmüş olduk, ama sevgilisi var ileri geri konuşmayın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
veþtitsa Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2008 Reb1rth said: adamınbiri said: 2pacAmaruShakur said: veştitsa said: bize tatel deel evet ilkokullara tatil değil sadece lise 24 epic ayar.Sadece paticikde. ana sınıflarınıda say o kadar inme çık yukarılara Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2008 planı biliyosun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2008 roket adam said: bu arada veştits in üniversiteli bir genç kız olduğunu da çözmüş olduk, ama sevgilisi var ileri geri konuşmayın. NOOLACAĞHK HACIM YA, KALEDE KALECİ VAR DİYE GOL MÜ ATMAYACAZ HÜHUHAAĞUHAH Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
veþtitsa Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2008 roket adam said: adamınbiri said: 2pacAmaruShakur said: veştitsa said: bize tatel deel evet ilkokullara tatil değil sadece lise 24 epic ayar.Sadece paticikde. aahaha exclusive ayar ya. bu arada veştits in üniversiteli bir genç kız olduğunu da çözmüş olduk, ama sevgilisi var ileri geri konuşmayın. tşk ederim de adım veştits degil VEŞTİTSA!!! anlatabildim mi!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2008 OHA!!!!!! ginaly tebrikler hayata bakışımı değiştirdin.ohaa ne güzel laf o öyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
veþtitsa Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2008 ginaly said: roket adam said: bu arada veştits in üniversiteli bir genç kız olduğunu da çözmüş olduk, ama sevgilisi var ileri geri konuşmayın. NOOLACAĞHK HACIM YA, KALEDE KALECİ VAR DİYE GOL MÜ ATMAYACAZ HÜHUHAAĞUHAH hangi takımlısın evlat sen? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2008 adamınbiri: çaktırma plan falan şş :) ginaly: mük kemmel. evet bu iletiyi okuduktan sonra hiç bir şey eskisi gibi olmayaCAH. veştitsa: efendim veştits? ha veştitsa ha veşTits nolcek yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2008 karı mı var? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sesu Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2008 ginaly said: NOOLACAĞHK HACIM YA, KALEDE KALECİ VAR DİYE GOL MÜ ATMAYACAZ HÜHUHAAĞUHAH valla helal olsun :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
veþtitsa Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2008 kaleci de topu yakalar gol olmayıverir! yani bu tamamen futbolcunun ne kadar saglam oynadıgına baglı! e tabi kalecinin de (: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2008 yaa veştit bi dur şurda mükemmel bi laf var :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sesu Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2008 veştit bence sen bütün defansı topla sırf kaleci falan sakat işler bunlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2008 adamınbiri said: yaa veştit bi dur şurda mükemmel bi laf var :D ahhahahahaha sesli güldüm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2008 aha veştits açık kapı bıraktı yalnız kaleci iyi olmayabilir deeyyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
veþtitsa Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2008 adamınbiri said: yaa veştit bi dur şurda mükemmel bi laf var :D lafı alın hayat felsefeniz yapın, ama dikkat edin günün birinde sizin kalenize de başkaları gol atmaya çalışmasın (: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2008 off haklı yalnız veş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2008 yok canım benim sen sakin ol ben forvet oynuyorum ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
veþtitsa Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2008 roket adam said: aha veştits açık kapı bıraktı yalnız kaleci iyi olmayabilir deeyyo. kaleci ister saglam olsun ister olmasın ben saglam olduktan sonra gerisi no problem (: kapişş?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2008 22 ayar gümüş .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2008 said: lafı alın hayat felsefeniz yapın, ama dikkat edin günün birinde sizin kalenize de başkaları gol atmaya çalışmasın (: şair burada sevgilim öyle bi gol atar ki diyo, içinizde kalır diyo. ava giderken avlanır düşüncesinin temsilcisi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2008 mükemmel ayar verdim heba ettiniz ya helal olsun beaa:( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2008 hadi ii geceler size.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
veþtitsa Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2008 roket adam said: said: lafı alın hayat felsefeniz yapın, ama dikkat edin günün birinde sizin kalenize de başkaları gol atmaya çalışmasın (: şair burada sevgilim öyle bi gol atar ki diyo, içinizde kalır diyo. ava giderken avlanır düşüncesinin temsilcisi. benim sevgilimi kastetmedim erkek sürüsünün diger temsilcilerini kastettim (: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2008 koğuş yat! hani belki bi şartlanma varsa diye falan filan ok by. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar