Merckk Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2008 Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2008 şimdiye kadar elbet birileri seçmiştir bişiler ,kısa öz bilgi paylaşımı yapalım ....
Mighty_THoR Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2008 Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2008 inan anlatılacak gibi değil ya ne öyle çok matah bişey ne çok kötü ama ıvırı zıvırı var bir dünya, wow un biraz daha komplike hali gibi düşün, burada gather skilleri daha önemli zira şehir kurmak için taştı odundu metaldi lazım
Merckk Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2008 benim burda merak ettigim (anlayamadıgım) gathering profession ların hepsini seçebiliyoruz sanırım ama crafting skillerinden sadece birini seçebiliyoruz galiba ,dogru mudur?
Mighty_THoR Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2008 Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2008 orası biraz karışık betada önce herşeyi alabiliyordun gather craft ne varsa bir karakter alabiliyordu sonra 1 craft 1 gather sınırlaması koydular ama koyarken release de gene hepsini alabileceksiniz dediler birisinin denemesi lazım ama gidip tradeskill i cart diye alamıyorsun mesela stonecutter olman için en az birkaç gün uğraşman lazım mesela quest veriyor git 20 tane sand stone getir diyor getiriyorsun (bu getiriyorsun dile kolay normalde ızdırap bir işlem) sonra sandstonedan rare taş istiyor burası kısmet ben 3 günde düşürdüm sonra granite sonra onun rare i sonra basalt öyle gidiyor en sonunda bütün questleri bitirirsen stonecutter oluyorsun
Mortis Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2008 Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2008 peki işte profession seçmek için belli bi levelda mı olmak lazım yoksa direk wowdaki gibi ilk levellardan yavaş yavaş train ederek mi levellioruz
Darksun Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2008 Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2008 Bence gathering ve resourcelar saçma olmuş, hepsi statik olarak duruyor, yani 1 silver vein görürseniz o hep orada duracak. Yanlızca HP değerleri var ve kazdıkça azalıyor,0 lanınca artık kazamıyorsunuz ve yavaş yavaş tekrar dolmasını bekliyorsunuz. Şimdiden söyleyeyim rare olan madenlerin oralarda bot görmeye alışın =)
elesso Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2008 Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2008 yakında programlar çıkar haritada işaretleyen falan.
Mighty_THoR Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2008 Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2008 Darksun said: Bence gathering ve resourcelar saçma olmuş, hepsi statik olarak duruyor, yani 1 silver vein görürseniz o hep orada duracak. Yanlızca HP değerleri var ve kazdıkça azalıyor,0 lanınca artık kazamıyorsunuz ve yavaş yavaş tekrar dolmasını bekliyorsunuz. Şimdiden söyleyeyim rare olan madenlerin oralarda bot görmeye alışın =) alışmayın göremezsiniz Çünkü resource zonelarında her 3 dakikada bir moblar saldırıyor nerede olursanız olun puff üzerinizde moblar çıkıyor ve bunlar 4-5 tane mob çoğu zaman kesemeyip cücük hp ile kaçıyorsunuz (lvlları konusunda emin değilim ben resource işine 80de girdim oyüzden 80 ler saldırıyordu çoğu zaman bunlar normal mobda değil named moblardan oluşan gruplar ama düşük lvl larda kendi lvlnızda moblar saldırıyor olabilir)
Elufulec Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2008 Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2008 bu trainerlarin oldugu yer Poitain taa dünyanin öbür ucu kirk saatte gidiliyor önce Wild Lands sonra kostur da kostur. oraya gitmenin kisa yolu var mi yoksa ben mi bulamadim?
Darksun Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2008 Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2008 Her ırkın kendi gathering haritası var, ve görünüşe göre o haritada yapabileceğiniz tek şey gerçektende gathering. Zira toplarken size engel olan moblar haricinde haritada başka birşey yok =D Ben deneyimlerimi yazayım, Tradeskillerin hepsini alabiliyorsunuz, woodcutting-mining-stonecutting-prospecting-leatherworking-weaving Bunların hepsinin questleri mevcut ve yeni birşeyler toplayabilmeniz için bu questleri yapmanız gerekiyor. İlk questler hepsinde aynı - 20 adet toplayıp getirme. İlk toplayabileceğiniz kaynaklar şunlar. Weaving: Cotton(1) Stonecutting: Sandstone(1) Prospecting: Silver(1) Woodcutting: Ash(1) Leatherworking: Rugged leather(1) - etraftaki (prey) moblardan Mining: Copper(1) Bunlardan 20 adet topladıktan sonra (kendiniz toplamanız gerekiyor zira quest başkasının verdiği materyalleri kabul etmiyor, toplayarak questi tamamlayabiliyorsunuz), size 2. questi verecek. 2. questler gerçektende şansa bağlı zira yukarıdaki şeyleri toplarken bir rare resource bulmanız gerekiyor. Buda demek oluyorki bayağı bir koşturmanız gerekecek. Bu görevide tamamladıktan sonra size artık yeni kaynak toplayabilmeniz için eğitecek (Levelınız yeterse tabi ben daha 29 um o yüzden öğretmiyor bana =p 30 olunca deneyeceğim yine) Tahminen toplayabilecekleriniz. Weaving: Silk(2) --- ? Stonecutting: Granite(2) --- Basalt(3) Prospecting: Gold(2) --- Electrum(3) Woodcutting: Yew(2) --- Oak(3) Leatherworking: Cushoned leather(2) --- ? Mining: Iron(2) --- Orichium(3) Muhtemelen bunlarıda topladıkdan sonra 4. quest olarak yine rare resource isteyecek =P Kolay gelsin! Not: Şunuda ekleyeyim siz kazarken muhakkak npc'ler (genelde minibosslar - kendi levelınıza göre) spawn oluyor, bir nevi anti bot sistemi herhalde. Öldürdüğünüzde onlarında kaynak düşürme şansları var hatta ben rare olan kaynaklarıda düşürdüklerini gördüm, yine biraz şans gerekiyor. Bazende haritada gezerken bir anda 2-3 mob un saldırısına uğruyorsunuz eğer castersanız öldürmeniz zor tabi tabanları yağlayın uğraşmayın =P
Mighty_THoR Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2008 Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2008 kendiniz toplamanız gerekiyor zira quest başkasının verdiği materyalleri kabul etmiyor, toplayarak questi yamamlayabiliyorsunuz bizim çocuklara okadar dedim olm report etmeyin şunu dedim dinlemediler.geçen günkü guild bank patch i buyüzdendi resourceları guild bankden çekerseniz quest tamamlanıyordu :) buarada ikinci questlerde rare bulmanızı istiyor cidden can sıkan bir quest
jungle Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2008 Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2008 Darksun said: Bazende haritada gezerken bir anda 2-3 mob un saldırısına uğruyorsunuz eğer castersanız öldürmeniz zor tabi tabanları yağlayın uğraşmayın =P alındım valla necro olaraktan ''ben ölümün kendisiyim ölmek beni daha güçlü kılar'' offf keske rp-pvp de acsaydım karakteri :P
Darksun Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2008 Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2008 Demonologist'im ve cidden melee de aşırı eziğim, 5 dakikalık shield buff ı olmasa mobla başabaş gidiyoruz yani o derece. Bir spell bu kadar önemli olamaz ya o.o
eregorn Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2008 Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2008 bu craftlar guild sehrine katkisi nedir?
Cuce Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2008 Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2008 sonra guilde mal yapıyo dolayısıyla guild şehrine mal yapıyo.
BlackRose Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2008 Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2008 o hikayedeki mal benim... :) yani yine millet xp-loot-raid vs peşinde koşarken BÜYÜK ihtimalle mal mal dolanıp bir şeyler craft edeceğim daha ben doğmadan belliymiş :p *R.I.P. Theros*
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2008 Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2008 crafting eziyet yani. cilekroz senin alnina yazilmis crafterlik, kaz, patlat, dose.
Dragonfire Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2008 Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2008 Guildlerde crafterlerine destek çıkacaklardır şehirlerini ilerletmek istiyorlarsa. Yani büyük ihtimal bişi lazım olduğu zaman seninle gelen en az 1-2 kişi daha olur.
sardius Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2008 Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2008 BlackRose said: o hikayedeki mal benim... :) yani yine millet xp-loot-raid vs peşinde koşarken BÜYÜK ihtimalle mal mal dolanıp bir şeyler craft edeceğim daha ben doğmadan belliymiş :p *R.I.P. Theros* vııııy desene yine don atlet kalınca senin yanına koşcaz:)
Elufulec Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2008 Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2008 hayir ben daha ilk craft questlerini tamamlayamadim. Fury cok kalabalik oldugundan midir bilinmez ne zaman resource bulsam kazilmis oluyor. 3-5 tane copper mi ne topladim daha.
apple Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2008 Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2008 Elufulec said: hayir ben daha ilk craft questlerini tamamlayamadim. Fury cok kalabalik oldugundan midir bilinmez ne zaman resource bulsam kazilmis oluyor. 3-5 tane copper mi ne topladim daha. ozaman çile çekecez demektir
Öne çıkan mesajlar