Sly-One Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2008 İsmi açıklanmayan 50 yaşındaki Suudi kadın, ülkenin güneybatısındaki Hamis Muşayt şehrinden geldiğini ve o bölgenin adetlerine göre, yüzünü her daim kapalı tutması gerektiğini söylüyor. Kadın Al Riyadh gazetesine yaptığı açıklamada kocası için, “Bunca yıldan sonra bu kadar bu kadar büyük bir hata yapmamalıydı” dedi. Kocasının defalarca özür dilediğini ve bir daha yüzüne bakmayacağına söz verdiğini belirten kadın, gene de boşanma isteğinden vazgeçmeyeceğini söyledi. Suudi Arabistan’da evli oldukları 30 yıl boyunca karısının yüzünü hiç görmemiş bir adam, merakına yenilip karısı uykudayken peçesini kaldırıp yüzüne baktı. O esnada uykudan kalkan karısı ise, geleneklere karşı geldiği için kocasından boşanmaya karar verdi. Suudi Arabistan’da karı-koca arasında bu tarz boşanma vakaları daha önce de olmuştu. ”EVLİLİK YÜZE BAKMAKLA DEĞİL, SEVGİYLE OLUR” Ali al-Kahtani isimli bir Suudi erkek 10 yıldan sonra karısının yüzündeki peçeyi çıkarmaya çalışmış, karısı bunun üstüne mahkemeye giderek bu durumun tekrarlanmaması şartıyla evliliğini devam ettireceğini duyurmuştu. Ülkede 70 yaşındaki Om Rabia el-Gahdaray adlı bir kadın da ne çocuklarına, ne de eşine yüzünü göstermiş. Kadın, kocasının yüzünü görmek için hiç ısrar etmediğini söyleyerek, “Evlilik yüzünü görmek değil, birbirini sevmekle olur” diye konuşmuştu. Eşe yüz göstermemek İslam’da yer alan bir kural olmamasına rağmen, Suudi Arabistan’ın birçok bölgesinde uygulanıyor. Kaynak : http://www.ntvmsnbc.com/news/446930.asp Evet ne kadar harika değil mi? Paylaşmak istedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2008 oha çok iyi, bence peçeleri çivilemeli direk yanaklara, entegre gezmeliler. mutasyona uğratıp öyle doğmalarını da sağlayabiliriz. töbe. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2008 bence gayet post modern bir evlilik anlayışı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenris Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2008 tekrar edemesin diye kellesini vursunlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hana Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2008 belki kadın cok cirkin :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2008 bunda caps yok dostum o kadar esmer dedin sarışın çıktı -rep Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2008 münferit bir olay Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2008 kadın haklı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2008 Ne manyaklar var ya... Korkunç bi durum ama. Yani ya gargoyle gibi bişeyse...(ya da adriana lima gibi bişeyse:P) insan merak eder tabi. 30 yıl dayanmış bi de. ben olsam 30 dakikada meraktan çatlardım neyle evlendim lan ben diye:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
geffen Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2008 komedi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternalus Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2008 oha lan böyle bişeyi direten manyakla evlenilir mi? öeh lan ne saçma adetler var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luinir Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2008 bu kadın nasıl hamile kalıyor o zaman :)o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2008 Luinir said: bu kadın nasıl hamile kalıyor o zaman :)o kadının hamile kalması için suratına bakmana gerek yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NoS Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2008 Çocukları vardır.Hmm değişik bir tarz olsa gerek :D İslamda yoksa neden yaparsın ki bea bunu kardeşim hayır yüzünü görmediğin hatunun neyiyle evleniyorsun parmakları güzel diye mi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Voys Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2008 oral seks ile hamile kalınmıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2008 NoS said: Çocukları vardır.Hmm değişik bir tarz olsa gerek :D İslamda yoksa neden yaparsın ki bea bunu kardeşim hayır yüzünü görmediğin hatunun neyiyle evleniyorsun parmakları güzel diye mi ? gönlü güzel die, karakteri güzel die! umarım bunları güzel bi kız okur asdasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rahan Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2008 dün evlendiğin kadınla bugün yanında yatanın aynı olduğundan nasıl emin olacaksın ki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2008 Voys said: oral seks ile hamile kalınmıyor. hauaha aynını düsündüm bende yüzünü görmekle hamilelik baglantısını nası kurdun be löl Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xo Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2008 öah garip ama, yüzüme göstermem gerisi np gibi oha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2008 Rahan said: dün evlendiğin kadınla bugün yanında yatanın aynı olduğundan nasıl emin olacaksın ki? oha hiç bu şekilde düşünmemiştim meersem o kadınlar az değilmiş de gizli organizasyon varmış bu kuralı geleneği uygulattıran. Kadınlar tek eşlilikten nefret ediomuş ve sürekli başka erkeklerle birlikte olmak istiolarmış. Bu yüzden böle suratlarını göstermeyerek, her gün eş değiştiriolarmış! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2008 meersem burası benim evimmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zheld Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2008 aklına edeyim o adamın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2008 lan cok garip evet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zheld Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2008 beceremedim memur haberini linklemeyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brook Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2008 :D oral sex muhabbeti öldürdü beni Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar