Zebilith Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2008 Zebilith said: olsun ben o sağ üst köşedekini istiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ssj4songoku Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2008 Orochimaru'ya Erochimaru diyor çünkü, Ero kelimesi Eroi'den gelen sapıkcıl, sapık, seksi anlamını taşıyan Japonca bir kelime. Örneğin Ero-Sennin. Eh Orochimaru'da dili ile durmadan acayip pozlar verdiğinden hak ediyor yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2008 Ben çok anlamadım ama en altta soldan üçüncü kravatlıyı istiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2008 şu rahibe güzel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2008 ssj4songoku said: Orochimaru'ya Erochimaru diyor çünkü, Ero kelimesi Eroi'den gelen sapıkcıl, sapık, seksi anlamını taşıyan Japonca bir kelime. Örneğin Ero-Sennin. Eh Orochimaru'da dili ile durmadan acayip pozlar verdiğinden hak ediyor yani. bana japonca çalışmamda yardımcı olmanı istiyorum yol göstermeni istiorum! =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2008 hepsi birbirinden güzel maşallah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2008 lol yalnız 2-3 tuzağı tespit ettim ama bazıları cidden anlaşılmıyor. hoş gerçi sadece çizimle alakası yok, gerçek bir tipin sadece makyajla neye çevrilebildiği (hayır kendisi hetero çocuğun) üzerine bir başlık vardı buralarda geçen yıllarda. gerçeği hayli hayli mümkünken bunları garipsememek gerek. (:P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2008 Ben erkek isterim; Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2008 o erkek değil biliorum ben izleidm onu ASDASD! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2008 topic cok tehlikeli bir noktaya gidiyor ahdi bakalim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2008 Llama said: şu rahibe güzel birdget bridget dediğimiz o işte, sen ide dövüşüren gör onu... şirin şirin ele avuca sığmaz bişi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2008 2. sıra baştan 4. de erkek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2008 pati pati olali boyle gay topic gormedi :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KenshinHimura Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2008 Haruhi'nin babasınıda koymuş adam =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2008 Haruhi CANdır CANANdır alayına giderdir, öyle demeyin erkek merkek :P Koca göz + kahkül ekolünden nefret etmeme rağmen hayranı oldum kızın yani, o derece :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2008 Haruhi = Reverse Trap Benim favorim Minami-ke deki reverse trap ismini unuttum. Character Image Songu da çok imba. Kırıkkaleye gidince rapide atarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cado Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2008 hepsi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ascraeus Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2008 oha nasıl erkek ya bunları çizen embesil mi ahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SturmVogel Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2008 cyborg'leri hatundan saydığımızı bilmiyordum. çıkart Tieria'yı ordan , Sayla yada Nanai filan koy dicektim ama ERKEK LAN BUNLAR! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NoTwisT Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2008 Bunlarin yarisi cocuk hulen! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kartan Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2008 Bir dakika hepsi erkek mi?Haku tek erkek sanıyordum lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sawer Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2008 hakunun yanındaki haruhinin BABAsı... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
irin Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2008 6*3 kordinat belirtiorm kim o? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2008 irin said: 6*3 kordinat belirtiorm kim o? Bilmek istemezsin Boku no Pico dan Coco Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2008 ya bu resime rahat bir sıra daha eklenir esasen. aklıma 1-2 tane daha geldi demin heh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar