KillJoy Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2008 Zheld said: erkek dediğin kıllı olur sendede bol var herhalde :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2008 ondan sonra evrim var yok diye tartışıyorsunuz sayfalarca? ne anladım ben bu işten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2008 Köpek balığını ameliyata almışlar boğazına dolanmış kıllar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2008 yani ajadar öldü mü o zmn hı? evet evett oleeyyyX( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NeL Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2008 indiana jones taki skull a benziyo .. o olmasın :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SturmVogel Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2008 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
obsesifik Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2008 ya çok kötü yaaa evlat olsa sevilmez :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ohyeah Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2008 sabah sabah görüntüye bak offf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lyvanna_Dolores Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2008 ağır bi darbe aldığı kesindi zaten kafa tasını incelemeye gerek yok.(td) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SturmVogel Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2008 aquila said: oha evrimin kayip halkasi. Ajdar'ın evrimin kayıp halkası olduğu Darwinist bir yalandan ibarettir. Her akıl sahibi bilimadamı tarafsız gözle Ajdar'ı incelerse aslında onun bir mozaik canlı olduğunu görebilir. Bu da gösterir ki Yüce Allah her canlıyı belli bir görev amacına göre yaratmıştır, evrimin böyle çeşitli canlılar oluşturabilmesi tek bir hücreyi bile oluşturabilmesi imkansızken sadece bir hayal ürünüdür. Burada bir kez daha görülür ki Darwinizm koca bir safsatadır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2008 said: Yüce Allah her canlıyı belli bir görev amacına göre yaratmıştır ajdar'ın amacını çok merak ediyorum ama öyle böyle değil feci merak ediyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Cleglaw- Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2008 abi o kıllar ne öyle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar