Llama Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2008 ya futbolamı açsam burayamı açsam nereye açsam bilemedim sanırsam bu biraz futbol bilgimden kaynaklarınyor şimdi oyuncu değiştircem ama 2 rafli yada 3 harfli bişeyler car bide oklar değşik tarafları gösteriyor ki bide bunlar renk renk ne ayaktır bunlar biri yazarmı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2008 o harfler oyuncunun mevkisini belirtiyor. son harfi B olanlar (CB, RB, LB vb.) defans, DMF olan defansif orta saha, LMF-RMF orta saha, AMF ofansif orta saha, FC olanlar forvet ST olanlar santrafor oluyor, belki birkaç hatam olabilir :p o oklar da oyuncunun form durumunu gösteriyor, eğer ok tam dik yukarı bakıyorsa oyuncu tamamen formda demektir yani normal oyununa ekstra oynar, çapraz yukarı bakıyorsa daha az formda ama yine normal oyunundan daha iyi oynar, ortaya bakıyorsa normal oynar, aşağı çapraz bakıyorsa daha kötü oynar, dimdik aşağı bakıyorsa daha da kötü :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2008 rb,lb değil de sb diye yazar onlar. fakat detaylı bilgisine girdiğinde preferred position: left, right yazar. ona göre sağ bek sol bek. bunun dışında swb şeklinde bir pozisyon var; 3-5-2 veya 5-3-2 nin kanatları oluyor. wing back. daha ofansif. swf ler de var, rwf lwf yani, bunlar da kanat forvetler, 4-5-1, 4-3-3 ün kanatları; bir zamanların serhatla tuncayı. bunun yanı sıra, forvetler de st ve cf oluyor. yoksa başka birşey miydi, her versiyonda başka şekilde isimlendiriyorlar hatırlamıyorum hehe. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kertenkel Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2008 oklar şöyle: kırmızı yukarı ok = her puana +10 sarı ok = her puana +5 normal = her puan görüldüğü gibi alt da aynı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2008 fizban said: rb,lb değil de sb diye yazar onlar. fakat detaylı bilgisine girdiğinde preferred position: left, right yazar. ona göre sağ bek sol bek. bunun dışında swb şeklinde bir pozisyon var; 3-5-2 veya 5-3-2 nin kanatları oluyor. wing back. daha ofansif. swf ler de var, rwf lwf yani, bunlar da kanat forvetler, 4-5-1, 4-3-3 ün kanatları; bir zamanların serhatla tuncayı. bunun yanı sıra, forvetler de st ve cf oluyor. yoksa başka birşey miydi, her versiyonda başka şekilde isimlendiriyorlar hatırlamıyorum hehe. evet ben de pes6ya göre yorumladım zaten, pek hatırlamıyorum 2008'de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2008 ee peki bu adamların form düzeyi nası yükseliyor çalıştırmam falanmı gerek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2008 yok random :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2008 öyle şeymi olur yaa : ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kertenkel Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2008 öyle öyle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2008 kertenkel said: oklar şöyle: kırmızı yukarı ok = her puana +10 sarı ok = her puana +5 normal = her puan görüldüğü gibi alt da aynı Onlar 8 e 4 olmalıydı sanki. Hatta aşağı bakan mavi -8 aşağı gri olursa daha da abartıp -12 galiba. LEVEL'da öyle yazmışlardı püf noktalarından bahseden bi yazıda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2008 Llama said: ee peki bu adamların form düzeyi nası yükseliyor çalıştırmam falanmı gerek Master league oynuyorsan regulate condition seçeneğiyle halledebilirsin. Yok tek maç yapıyorsan hepsini aynı oka ayarlamayı yada random bırakmayı seçebilirsin. Öyle işte. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kertenkel Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2008 form http://img408.imageshack.us/img408/1818/pes5guideformarrowsscanzyg23bm.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2008 bu resim ne Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DadashNik0F Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2008 forvetlerin bazılarını SS yapıyorsun. SS ne demek ve ne işe yarar ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EagleEye Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2008 SS forvetin arkasında oynuyo daha geride duruyo. Mesela daha yavaş ama çok pis şut çeken adamları cf yapıyorum, ibrahimovic yada ronaldinho tarzı adamları SS yapıyorum ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2008 GK --> Goalkeeper (kaleci) CWP ---> Central Sweeper (Libero, en geride süpürücü) SB ---> Side back (bek, kanat defansı) CB ---> Center Back (Defans göbeği) DMF ---> Defensive Mitfielder (Ön Libero, defansif ortasaha) SWB ---> Side Wing Back (kanat gerisi adamı, bekle kanat arasında) MF ----> Mitfielder (Ortasaha göbeği) RMF ---> Right Mitfielder (Sağ kanat) LMF ---> Left Mitfielder (Sol kanat) AMF ---> Attacking Mitfielder (Ofansif ortasaha) SS ---> Secondary Striker (2. forvet, hızlı forvet) CF ---> Central Forward (Forvet, Pivot forvet) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-alatariel- Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2008 pes 2008 yükledim klavye ile oynan mıyor mu bu oyun? ayar çekemedim bi tusları. nasıl yaparım? /fistan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar