Uzun Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2008 Ben 2 saat once 26 oldum . ( Assassin ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Elufulec Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2008 peki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jungle Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2008 valla ilk gün dark templar ı 15 yaptıkta sonra bıraktım necromancer a gectım dun anca lvl 6 yaptım suanda işteyim :) umarım ewe dondugumde dewam edicem server down yapmazlarsa, yaparlarsa harbiden kızıcam çünkü ölü saatlerde serverı acıp prıme timeda server bakımı olmaz !! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CatLikeThief Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2008 23 ü olsada bizde kassak =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2008 Ben level 6'yim ama delikanliyim hepinize kafadan headshot atarim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
draedan Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2008 kk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2008 sidik yarışı topici olmş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Merckk Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2008 Uzun said: Ben 2 saat once 26 oldum . ( Assassin ) bende lvl 20 olcam az kaldı ama 5 feat puanı duruo hala , rica etsem featlerini bi sölermisin Uzun ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sylian Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2008 26 oldum bu gidişle vizeler yatacak gibi... Neyse ayın 22'sinde vizeler bitiyor artık finallere kadar 1 hafta gece gündüz kassam 70 felan yaparım heralde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
THARKAS Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2008 26 oldum ara vericem salidan sonra. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Uzun Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2008 ahh o vizeler finaller benide yakiyor .. zor tutuyorum kendimi oyuna girmemek icin :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2008 dağılın laaaanX(:XX( 23ünden sonra görüşürüz sizinle..B)- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Uzun Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2008 kiskanmayalim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2008 Bende başlıcam yakında topic lere. Aoc oynarken tuvaleti gelenler, acıkanlar, aralıksız 3 kombo tuşuna basabilenler, npc göğüslerine bakmadan oynayabilenler, oynarken ot-püsür olsada patiye topic açsam diye düşünenler vsvs... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2008 dreagloth olsun o kadar.. aoc bu herkes yenilikleri paylaşmak istiyor.. biz gecikmeliyiz ama eninde sonunda hyboriaya dalıcaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xo Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2008 dreagloth said: Bende başlıcam yakında topic lere. Aoc oynarken tuvaleti gelenler, acıkanlar, aralıksız 3 kombo tuşuna basabilenler, npc göğüslerine bakmadan oynayabilenler, oynarken ot-püsür olsada patiye topic açsam diye düşünenler vsvs... (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pwnbot Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2008 ben 31 oldum ara verdim biraz, npc kesiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xo Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2008 çok durma o levelda ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gellidus Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2008 simdi 31 lvl olma sureniz nedir uber hardcore musunuz casual im ama yinede 31 lvl oldum 10 saat oyun ilemi diyorsunuz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pwnbot Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2008 gunde 16 saat oyun oynuyorum, hardcore diyebiliriz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2008 işte bundan korkuyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gellidus Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2008 Oncelikle kutluyorum sonra birdahaki soruma geciyorum :) ping durumu nedir yani korktugumuz action tarzi combat sistemi sorun yaratirmi bize? sana yaratiyormu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pwnbot Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2008 your-freedom ustunden baglaniyorum, 90 ms su an. zannetmiyorum ki sorun olsun pvp esnasında da. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2008 Abi iyi de sen UO dan beri hardcore mmocusun normal yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mighty_THoR Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2008 benim çocuklar 41 oldular :) ama onlar insan değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar