aktiftablet Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2008 Arkadaş çağırdı gel gidelim diye. Yogaya her ne amaçla gidilirse (bilmiyorum amacını) o amaçla değil bizimkisi, yeni ortam, yeni insanlar tanımak falan (a.k.a. karı varmış:p) "Giy gel eşortmanını, aydınlanmanı verelim eline" dedi. Tırstım biraz öyle kurunca cümleyi. Nası gidilir bu yogaya, gitmeden bilmem gereken önemli bişiler var mı? Teşekkürler. kesin vardır bu konu ama bulamadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2008 Sen o kadar esneyemezsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2008 bilmen gereken bişe yok. ben de gitmiştim bi kez. yalnız hareketler bayağı kastııryor vücudu ona göre :D kasayım derken bırakma arkadan :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apis Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2008 Ciddi olarak söylüyorum ki hiçbirşeye ihtiyacın yok (Bilgi, alet edevat vs. bakımından), çek eşorfmanları git. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2008 Ok sağolun. Fazla hareket kastırırlarsa hareketin kralını gösteririm onlara, çeker giderim zorla değil ya :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2008 yogoya gitceğinize bi hamama gidin daha çok rahatlarsınız ben diyim size Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2008 öyle deme, yogada süper karılar var :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
St_Dreamer Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2008 Llama said: yogoya gitceğinize bi hamama gidin daha çok rahatlarsınız ben diyim sizelol tam benim mantelite:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2008 AŞORTMANLARIMI GİYDİMMİYYDİii Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ssj4songoku Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2008 oper said: öyle deme, yogada süper karılar var :D Ahahaha bu da tam benim mantalite. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar