arcane Mesaj tarihi: Ekim 5, 2003 Mesaj tarihi: Ekim 5, 2003 marilyn manson - tainted love (orjinali berbat)[hline]VADAAA !
green_martian Mesaj tarihi: Ekim 6, 2003 Mesaj tarihi: Ekim 6, 2003 said: arcane, 06 October 2003 04:24 tarihinde demiş ki: marilyn manson - tainted love (orjinali berbat)[hline]VADAAA ! diil ![hline][b][i]-->Four String Magic<-- Words are meaningless And forgettable Enjoy the silence
Aket-Atum Mesaj tarihi: Ekim 6, 2003 Mesaj tarihi: Ekim 6, 2003 therion - thor (the powerhead) orjinali; Manowar - thor(the powerhead) nofx - crazytrain orjinali ozzy osbourne - crazy train children of bodom - somebody put something in my drink orjinali; the ramones - somebody put something in my drink iced earth - transylvania orjinali ıron maiden - transylvania[hline]Aket Atum founder and the mentor of the Comachero ensitüsü Avatar of Odin the allfather Comachero enstitüsünün yeni yerine buyurun Felsefe Yapmaya Çalışan Aptal Kızla Hayır !!!
-xception- Mesaj tarihi: Ekim 6, 2003 Mesaj tarihi: Ekim 6, 2003 Me first and the gimmie gimmies: Uptown Girl American Pie I Believe I Can Fly Tomorrow Brown Eyed Girl Time After Time Wild World I Want You To Want Me Less Than Jake: I Would Walk 500 Miles(ötesi yok) A New Found Glory: Everything I Do Nofx: Stand By Me İmesh yada Kazaa da Ska-punk covers die aratırsanız baya hoş şeyler çıkar..[hline]Bonecrusher, 14 September 2003 03:10 tarihinde demiş ki: Ha arada pizzalar da uçussun da biz de karnımızı doyuralım, di mi ama?
Natural Mesaj tarihi: Ekim 6, 2003 Mesaj tarihi: Ekim 6, 2003 pentagram-gündüz gece[hline][b] Ehem Ehem Blabla bla balablabla [b]
Baalzebul Mesaj tarihi: Ekim 6, 2003 Mesaj tarihi: Ekim 6, 2003 Anthrax - Antisocial, Got the time Bruce Dickinson & hatunun adını hatırlayamadım - Bohemian Rhapsody Bruce Dickinson - Delilah Nirvana - The man who sold the world Iron Maiden - My generation Megadeth - Anarchy in the U.K.[hline]Ethernass Diyarına Hoşgeldiniz
SadButcher Mesaj tarihi: Ekim 6, 2003 Mesaj tarihi: Ekim 6, 2003 Yngwie J. Malmsteen - Gimme Gimme Gimme (Abba cover eğlencenin dibine vuran şarkı) Morgana LeFay - Voulez Vouz (Yine Abba Cover) To Die For - (I Just) Died in Your Arms Helloween - Hellion, Electric Eye (Judas Priest Cover Judas ı pek severim ama bu sahiden orjinalini bitirmiş bir cover) Death - Painkiller (Judas Priest Cover yine orjinalinden bana göre çok daha başarılı) Gamma Ray - It's a Sin (Pet Shop Boys Cover) yeter bu kadar şimdilik.[hline]"Onzac" Clan Martian Artist "Ederan" Clan Fixör "Story of SadButcher" There are 10 types of people in the world, those who can read binary, and those who can't.
Aurora Mesaj tarihi: Ekim 6, 2003 Mesaj tarihi: Ekim 6, 2003 Nightwish-Walking in the air[hline]güneş ve yıldızlar varken elmaslar yeterince parlak mı?
Aegean Mesaj tarihi: Ekim 6, 2003 Mesaj tarihi: Ekim 6, 2003 new found glory-titanic(celine dion) a perfect circle-diary of a mad man/lovesong(cure) cake ve reel big fish in var bi sürü süper ska coverları var deftones-no ordinary love(sade) green day in dookie miydi son albümleri işte full cover süper bi albüm cidden limp bizkit-faith süper bi cover cidden sixpence none the richer-there she goes da çoook güzel :) wheatus-little respect de güzel :)[hline]In the grace... of the love we rise in pain... and death is not far away soon we'll sleep and never wake up again...
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Ekim 6, 2003 Mesaj tarihi: Ekim 6, 2003 said: SadButcher, 06 October 2003 13:35 tarihinde demiş ki: Death - Painkiller (Judas Priest Cover yine orjinalinden bana göre çok daha başarılı) Ne diyosun! Kesinlikle! Rammstein-Barbie girl de komiktir ;)[hline]Şu anda iş yapıyor olmam gerekiyodu...
Jester Mesaj tarihi: Ekim 6, 2003 Mesaj tarihi: Ekim 6, 2003 norther - final countdown death - painkiller children of bodom - silent scream tek geçerim.. geyik olaraktansa rammstein - barbie girl children of bodom - somebody put something in my drink sayılabilir[hline]Verni gülümsüyor sayfalardan 10 yıl öncesi, thrash blowing all Peki neye sahipsin ölmeye değecek kadar? the action brings reaction
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Ekim 6, 2003 Mesaj tarihi: Ekim 6, 2003 transatlantic-shine on you crazy diamond les claypool and the frog brigade-shine on you crazy diamond[hline]Şu anda iş yapıyor olmam gerekiyodu...
Halfmumi Mesaj tarihi: Ekim 9, 2003 Mesaj tarihi: Ekim 9, 2003 said: Bonecrusher, 06 October 2003 02:25 tarihinde demiş ki: Guano Apes - Big In Japan dinlerken aklıma bu topic geldi.. Sevdiklerimi bir yazıyım dedim: Alien Ant Farm - Smooth Criminal Metallica - Whiskey In The Jar Blind Guardian - Surfing USA Athena - Senden benden bizden Mor Ve Ötesi - Güneye Giderken, Yaz Yaz Yaz Apocalyptica - Unforgiven, Nothing else matters Babacum Ve yandaşları - Sevdim Seni Bir Kere (sevdim seni kerata) ve Aldırma Gönül (Aldır artık gönül) Cenk Ve Erdem - Birinci Ben Haramiler - Fabrika Kızı Metallica - Imperial March[hline]I will crush yar bones!!! Gaarrr!!! (İmzamı iyi oku, çok şey var) ehe :) Bone "noktayı" unutmuşsun +1 (.)[hline]Dream as u never die,live as you can die tomorrow Always remember;death is only a Begining Only in My Dreams Now...Curse! Fear?i dont know what is it?..[Downloadable Avi]
sylvanthas Mesaj tarihi: Ekim 10, 2003 Mesaj tarihi: Ekim 10, 2003 six feet under - graveyard classics albümünü kesin dinleyin sayko coverlar var özellikle California Über Alles [Dead Kennedys], In League With Satan [Venom] ve Smoke On The Water [Deep Purple] ı orjinaliyle karşılaştırıp kısmi felç geçirenler var[hline]consume the forsaken
Mirage Mesaj tarihi: Ekim 10, 2003 Mesaj tarihi: Ekim 10, 2003 Overkill - Coverkill albümü genel olarak başarılı bence. ;)[hline]Pretty women make us buy beer, Ugly women make us drink beer. [Al Bundy]
VashTheStampede Mesaj tarihi: Ekim 10, 2003 Mesaj tarihi: Ekim 10, 2003 Metallica-Return Of The Vampire Tori Amos-Smells Llike teen spirits(süper cidden) Metallica-Smells Like Teen Spirit.(tamamını dinlicem mp3 arıyorum)[hline]Şaka diye başlar.Kontrolden çıkar.İnsanlar haykırır:"Senin neyin var?" Herkese şaka yaparım şakacıyım ben. (bu şarkı beni anlatıyordu:)) [Bu mesaj Solufain tarafından 11 October 2003 00:02 tarihinde değiştirilmiştir]
i-know-karate Mesaj tarihi: Ekim 11, 2003 Mesaj tarihi: Ekim 11, 2003 Rashit-Sevdan Olmasa Kurban Karatoprak[hline]SAKATLA!
Obscura Mesaj tarihi: Ekim 11, 2003 Mesaj tarihi: Ekim 11, 2003 Guano Apes Big in japan bukadar güzel yapılamaz bi şarkı ayrıca marlyn manson tainted love da güzel[hline]Mr. Molko [b]I'm a man, a liar, Guaranteed in your bed, I gotta place it on the rack Got a place inside it
i-know-karate Mesaj tarihi: Ekim 11, 2003 Mesaj tarihi: Ekim 11, 2003 Mezarkabul-Şeytan Bunun Neresinde Mezarkabul-Bu Alemi Gören Sensin[hline]SAKATLA!
Cthulhu Mesaj tarihi: Ekim 11, 2003 Mesaj tarihi: Ekim 11, 2003 kim bilmiom ama bir seekdestroy cover ı manyak tı...[hline]Ph'nglui mgwl'nafh Cthulhu R'lyeh wgah'nagl fhtagn... .................................thE CaLL oF Cthulhu... icQ:320006868 :rock:obEy yOUr mastEr!¡:rock:
Cthulhu Mesaj tarihi: Ekim 11, 2003 Mesaj tarihi: Ekim 11, 2003 said: i-know-karate, 11 October 2003 06:43 tarihinde demiş ki: Kurban Karatoprak[hline]SAKATLA! +1[hline]Ph'nglui mgwl'nafh Cthulhu R'lyeh wgah'nagl fhtagn... .................................thE CaLL oF Cthulhu... icQ:320006868 :rock:obEy yOUr mastEr!¡:rock:
Gilean Mesaj tarihi: Ekim 11, 2003 Mesaj tarihi: Ekim 11, 2003 Guano Apes-Big In Japan Blind Guardian-Surfing USA Cradle of filth-fear of the dark(vokaller çok iyi değil ama enstrümental olarak iyi baya)[hline]HellHound Konu Saptırma Akademisi
sabonis Mesaj tarihi: Ekim 11, 2003 Mesaj tarihi: Ekim 11, 2003 sentenced - trooper guano apes - big in japan[hline]Its not a lie, if you believe it - George Costanza [Bu mesaj LvL_Sabo tarafından 11 October 2003 18:53 tarihinde değiştirilmiştir]
i-know-karate Mesaj tarihi: Ekim 13, 2003 Mesaj tarihi: Ekim 13, 2003 cenk&erdem - one :)[hline]SAKATLA!
Öne çıkan mesajlar