Xo Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2008 http://www.061626.com/v0.12/news.php es es de geldi 3 lediler fdsfsdsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2008 kendilerini eglendirsinler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luinir Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2008 Kars 36 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2008 heh eksik olmasınlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CaNNi Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2008 fakyorself Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2008 kardeşlik yapmışlar ahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gellidus Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2008 CaNNi said: fakyorself Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pwnbot Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2008 eskisehirde bursalilar porsuka dokulmedi mi yahu? ne kardesligi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
suBzer0 Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2008 Bu sene olayları maçlar bizleri bekliyor. Bursa - Beşiktaş , Ankgücü - Beşiktaş , eses - Beşiktaş hadi hayırlısı... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2008 voltran asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2008 hangi salaklar açmış burayı. dostlukla alakaları yok. eses,antalya,kocaeli dost takımdır. bursa-antalya ezeli düşmandır. antalya-eses macında topluca bursaya küfür edilmiştir. kocaeli-antalya maçında taraftarlar karışık ve birlikte oturmuslardır. kocaeli ile bursa arasının nasıl oldugunu söylemeye gerek yok. ankaragücü de antalyayla kavgalıdır. ilginc bi durum ki 3 dost takım eses antalya kocaeli süper lige cıktı kolkola. herneyse. forza akrep. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pwnbot Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2008 kankamsin ozcan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2008 harbiden antalya ve kocaeli arasındaki dostluk cok iyi. es es ile de aynı sekilde ama en son kocaeli'nin 1-0 kazandıgı macta olay cıkarmıslar sanırım. bu uc takım sakarya'ya kıl. zaten kocaeli sakarya macları marmara derbisi olarak geciyo tvlerde. bursa ile de kocaeli'nin buyuk dusmanlıgı var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brook Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2008 Antalyaya çok sevindim. Bide eskişehire Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hagii Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2008 oh be eskişehir öıktı gene yaşasın eses merak etmeyin yakında birbirlerini yerler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2008 antalya'ya ve kocaeli'ye sevindim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LucifeL Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2008 Abi ne biliyim ben Es Es ve Kocaeli'ye çok sevindim açıkcası :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2008 antalya zaten cok kotu dusmustu bnde sevındım gelmelerine. antrenoru kım suan antalyanın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SPectre88 Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2008 BursAnkara vardı eskşehirde resmen salça oldu bunlara zaten sitenide kurucuları ayder'in yönetcileri eses taraftarı kurdu çok yaşamaz 3lü voltran patlar eses ankaragücü maçına bakar herşey Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2008 eses katılmasa ne olucak, aynı bok işte. bi takım daha katıldı salakların arasına. biraz asabi cıktım, mazur gorun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar