güzel video
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.
Ranger
baştaki komboları yanlış zamanda kullanmış, shieldleri pek önemsemiyor
şu boss videolarının en rahatı ranger.. ama benim oyun zevkime dahil gözükmüyor.
Yanlış 2 tane cekiyo başta :) birini mezzlicek digerini kesicek o çıkana kadar bilen bilmeyen video çekiyo kardeşim :)
bu rangerın melee si nerflenecek kesin sölim. dark templardan daha iyi melee si var. var mı böle bişi yaw. bowa falan ihtiyaci bile yok ki bunun peh
dark templardan daha iyi meleesi olmayan yok ki!!!
bu konu ilgili sölenebilcek tek şey ''nerf rangers''
aglaşanlara şaşmamak elde deil bi de dier class ları bi deneseler demek kıyamet kopcak
aglaşanlara şaşmamak elde deil bi de dier class ları bi deneseler demek kıyamet kopcak
yok nerflemesinler ben de denemek istiyorum ranger :D
bide rangerı nerflerlerse pvpde hiç şansı kalmaz ;)
ne nerfi yaa. yeter ama zaten nerf yedi ranger daha ne istiyosunuz rangerimdan :?
bu konu ilgili sölenebilcek tek şey ''nerf rangers''
ne diyeyim bilemiyorum rangerlar 2 aydır her patch de nerf yedi ve herkesin gözden kaçırdığı şey hiçbir class ranger kadar klavye becerisi oyun öngörüsü istemiyor ranger oynamak bir süre sonra çok zorlaşıyor
ranger ftw...
yani cidden çok güçlüler.. uber class , çok keyifli aynı zamanda..
3 level üst mobu daha yanıma yaklaşamadan öldürüyorum. çok büyük keyif.
3 level üst mobu daha yanıma yaklaşamadan öldürüyorum. çok büyük keyif.
olmazzz. bugün bi rangerla grup yaptim bi boss icin ıhhh nerf sart:P ne o dmg yaw. bunlar pvp de casterları 2 vurusta alır ne anladım ben bu isten::o
Öne çıkan mesajlar