Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Bogachan said:
Ranger kesme taktigi olarak etrasında daire çizerek saldırırsanız ates edemiyormus :)

ewet ya çok salak adam arkama geçtimi bitio olay, aptal ranger boş boş ok sallıo boşa kombolar yapıo falan.. adam etrafımda dönerken ben ortada direk gibi kalıom.. otomatik olarak yönlerdirme yapsa süper olacak hatta kesinlikle yapmalılar yoksa herkes bu taktiği kullanıp rangerları eziklerler yüzyılın en kötü classı olur.. bide bu targete yönlendirmeme yüzünden gerek pvp gerek pve olsun vur kaç ve benzeri okçu taktikleri yapamıyorsunuz genelde boşa sallıo adama durarak karşısından bakmadıkça
Mesaj tarihi:
razzRaziel said:
Bogachan said:
Ranger kesme taktigi olarak etrasında daire çizerek saldırırsanız ates edemiyormus :)

ewet ya çok salak adam arkama geçtimi bitio olay, aptal ranger boş boş ok sallıo boşa kombolar yapıo falan.. adam etrafımda dönerken ben ortada direk gibi kalıom.. otomatik olarak yönlerdirme yapsa süper olacak hatta kesinlikle yapmalılar yoksa herkes bu taktiği kullanıp rangerları eziklerler yüzyılın en kötü classı olur.. bide bu targete yönlendirmeme yüzünden gerek pvp gerek pve olsun vur kaç ve benzeri okçu taktikleri yapamıyorsunuz genelde boşa sallıo adama durarak karşısından bakmadıkça

welcome to the real world :P

wow un yalan pvp leri combatlarından kurtulduk yani güzel :)

target seçip sonra tek parmakla tuşa basarak oynamak yerine biraz çaba ve yetenek istiyor sanırım buda daha güzel.
Mesaj tarihi:
Forme said:
razzRaziel said:
Bogachan said:

target seçip sonra tek parmakla tuşa basarak oynamak yerine biraz çaba ve yetenek istiyor sanırım buda daha güzel.

tamam vazgeçtim eklemesinler otomatik yönlendirme.. biz bölede çakarız headshotları:) yetenek diyince gaza geldim.. zaten o kadarda kötü deil:D
zaten rangerlara has bi olay deil diğer classlarda da geçerli bi olay
Mesaj tarihi:
Guild savaşlarını düşün birde, conqueror ve guardian önde adamları tutarken sen arkadan oklarını rahatça atıcaksın. xD
Yada yanına alıcaksın bir cc class örneğin tempest of set hem heal atıcak sana hem cc hemde adama saldırıcak.
AoC de classları sadece solo olarak düşünmeme lazım, tek başına çok kötü olan bir class grup ortamında kendinden geçebilir.
Mesaj tarihi:
razzRaziel said:
Forme said:
razzRaziel said:
Bogachan said:

tamam vazgeçtim eklemesinler otomatik yönlendirme.. biz bölede çakarız headshotları:) yetenek diyince gaza geldim.. zaten o kadarda kötü deil:D
zaten rangerlara has bi olay deil diğer classlarda da geçerli bi olay

zaten bu oyunu diğerlerinden farklı yapan bu combat sistemi, yoksa öbür bütün özellikleri eski çıkmış oyunlardan alınan parçalarla oluşturulmuş. combat sistmei dediğin gibi olursa anlami kalmaz.

ama bundada cs deki gibi hile pluginleri yakında çıkmaya başlar diye korkuyorum :)
Mesaj tarihi:
ugurson said:
e peki duel wield yokmu bi tek okmu atmak zorundasın

yaw tabiki var ama dps çok daha düşük kalıyo sonuçta ranger oldugun icin eger bow kullanamıyorsan %80 kesilirsin.
Mesaj tarihi:
Ranger classı icin bikac konusma yapmıslar bende 2tanesini buraya yazayım dedim ;)

Ten Ton Hammer: Is there any penalty for firing a ranged weapon at a close proximity? For instance, if a Ranger continues using a bow even when a monster is eating his face, will he still get full damage on his arrow attacks? Conversely, is there any penalty for being at an extremely long distance other than not doing damage to the creature? Does the damage change for the distance you are away?

Evan: Although you will be able to use ranged weapons up close, the Ranger will suffer some penalties in melee range. However, he will have a handful of melee combos and crowd control methods to deal with these limitations. In melee combat, Rangers will primarily use one-handed swords in addition to their choice of an off-hand dagger or shield.

Currently, there is no damage reduction on distance shots although there is a range limit imposed on all shots fired. Additionally, Rangers gain some benefit by attacking from upper ground

Ten Ton Hammer: On another note, the Rangers seem like they could be extremely powerful compared to other combatants. With the ability to hit at range and in melee combat, what sort of weaknesses will a Ranger possess to put them on a level playing field with a more melee based combatant?

Evan: One of the key weaknesses of the Ranger is, as noted above, the fact that ranged attacks are not always optimal during close-quarters combat. As the majority of their abilities revolve around ranged combat, melee battles will be somewhat to their disadvantage. Although we have given Rangers a handful of abilities to aid them should the need to fight toe-to-toe arise—just as we have given melee classes a couple powerful abilities to cope with ranged opponents—a powerful melee opponent will be a challenge for the Ranger if he is allowed to close within striking distance
Mesaj tarihi:
benimde en kıl oldugum şey bu bowu çıkarma animasyonu mobu görüyoz mesela 2 kişiyiz ben moba ateş edene kadar adam yanına gidip kesiyo çok yavaş geliyo.
Bide mesela 2 kişi moblara dalarken bazen mob ölüyor bizim adam durmuyo direk baska bir mob secip senin son attıgın oku yolluyo oraya hayda 2. grup geliyo :) bazen 2 mob varken birinci kesilir kesilmez bowu arkasına takıyo tekrar bi ton vakit kaybediyon bowu cıkarmak icin. alısması gerçekten zor bir class.
Mesaj tarihi:
Merckk said:
bu konu ilgili sölenebilcek tek şey ''nerf rangers''

aglaşanlara şaşmamak elde deil bi de dier class ları bi deneseler demek kıyamet kopcak

ne diyeyim bilemiyorum rangerlar 2 aydır her patch de nerf yedi ve herkesin gözden kaçırdığı şey hiçbir class ranger kadar klavye becerisi oyun öngörüsü istemiyor ranger oynamak bir süre sonra çok zorlaşıyor
  • Yeni Oluştur...