lich ss'i olan varmı? nası bişeymiş bi görelim.
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.
Necromancer
evet ben de lich görmek istiyorum. necro yada barbar olacağım. necro istememin nedeni de lich den dolayı :)
lich formla ilgili bi ss buldum ama biraz karanlık çıkmış :S
şirkette olduğum için bakamıyorum son patchle damage scaling problemini çözmüşler mi? gerçi infoda yazmıyor ama belki sessiz bir biçimde düzeltirler çünkü gerçektente çok rezil bir hata
Ben level 56 bi necro gördüm yanındaki petlerin şekli şemali degişmişti çok karizma geziyodu böyle 5 kişilik takım gibi acayip özendim valla :)
Bu necronun petleri nasıul summonluyor yani bi tane lvl 5 necro yaptım ama petleri random summonladım bilinçsizce :) Nedir nasıldır hangi spelldir süresi nedir petlerin gibi bir bilgi varm ı?
Ben level 56 bi necro gördüm yanındaki petlerin şekli şemali degişmişti çok karizma geziyodu böyle 5 kişilik takım gibi acayip özendim valla :)
şuan pek özenilecek bir durum yok çünkü büyülerin lvl ları arttıkça damageler aynı kaliyor harcadığı manalar ikiye katlanıyor,pve oynanabilir bir durumda fakat pvp serverdaysan gelen geçen kesiyor ( şuan için)
Bu necronun petleri nasıul summonluyor yani bi tane lvl 5 necro yaptım ama petleri random summonladım bilinçsizce :) Nedir nasıldır hangi spelldir süresi nedir petlerin gibi bir bilgi varm ı?
lvl 5 de ilk pet geliyor Mutilator sonraki petin lvl 20 de
random summonladığın derken muhtemelen fatality yaptığunda çıkan buzdan adamı söylüyorsundur :) o fatality yaptığından çıkıyor ve 1dk kalıyor
Ha o buz adam pet değil mi? Ayrıca birde pet summon mu var?
off liç mode cok karizma.Bende Heralde necromancer açıcam.Bir oyunda necromancer varsa zaten açıcağım ilk class hep o oluyor.
ewt lvl 5 de Mutilator, lvl 20 de Corruptor , lvl 25 Blighted One ,lvl 30 da Deathless Acolyte: Magus , lvl 45 de Deathless Acolyte: Arcanist ,lvl 50 de Undead Minion: Life-Stealer ,lvl 60 Deathless Acolyte: Reaper , lvl 65 de Dread Archmage: Archmagus , lvl 80 de de Dread Archmage: Blood Arcanist
Peki mutilatoru nasıl summonlıcam ben?
otomaik olarak sağdaki iconlara koymuş olması lazım ama koymadıysada büyülerin yazılı olduğu kısmı aç orda bütün büyüler var istediğin büyüyü taşıyabilirsin bar lara
Öne çıkan mesajlar