Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Necromancer

Darksun

Öne çıkan mesajlar

Necromancer için paylaşım başlığı.

Necromancers summon and command the undead, and they are legion. Their ghoulish minions are capable of tearing men apart or casting their own death magic.

The rotten corpses of the dead follow wherever the necromancer leads.

The dark magic wielded by necromancers ranges from the unholy to pestilent corruption and the freezing touch of death. Through careful study they can develop the ability to call corpses from the earth to rise up and surround a foe or even attain lichdom, turning themselves into terrifying undead archmages.

Archetype: Mage

Permitted races: Stygian

Weapons: Daggers, crossbows, and thrown weapons

Armor: Cloth and silk armor
(Türkçeye çevrilecek)
Sosyal ağlarda paylaş

arkadaslar bu başta zayıf olması yıldırmasın bence. sonucta her oyunda böledir bu ilerledikce yeni skiller geldikce tabiki güclenir karakterler. belki insanın zevkine göre ona hitap etmiyor olabilir ama zayıf oldugu anlamına gelmez:)

veya zayıf ise illaki bişiler eklenir. süper denilip herkesin sectigi classlarda mutlaka nerflenir bi yerden sora fazla düşünmeye gerek yok:) necro secenlerin bir cogu zaten gücünden cok necromancer olmak istedikleri için seciyor. yabancı forumlarda okumuştum. bende de var necromancer hastalıgı biraz bu nedenle ilk necro acicam ve cok gerekli bi sebeb olmdıkca da sonuna kadar gidicem:)

ekleme: zaten ilk levellarda genelde talent tree de general talent agacına skill veriliyor. ama ilerledikce animation veya ice olarak yolunuzu belirliceksiniz ki bu da baya bi ilerledikce ortaya cıkacak güç olayı.
Sosyal ağlarda paylaş

Bütün clasların kötü olduğu kademeler vardır aynı levaldakı dıyer classlarla karsılastırınca o yüzden dert etmiyorum her zaman evil olmayı sevmişimdir. En son wow oynadığım için ordan örnek vericem orda main imlocktu.
Necromancer kesinlikle pet tank klası değil, acacak olanlara duyrulur. Pet kesinlikle agro çalmıyor tam tersine kendi yarattığı agronun %60 sizin agronuza ekleniyor. O yüzden kesinlike wow daki lock gibi değil yada başka pet tank klaslardaki gibi.Petleri yaşayan dot lar olarak düşünün.
Şuan için lvl 6 çok erken ama anladığım kadarı ile lvl 15 e akdar biraz acı çekilecek ,ilersi için umutluyum :)
ilerledikçe sizinle burdan paylaşırım deneyimlerimi.
Sosyal ağlarda paylaş

arkadaşın acc ile lvl 11 e kadar kastım. bence eglenceli bi class animasyonlar falan cok güzel insanı gaza getiriyor:) tabi cok dayanıklı degil öldüm 5-6 defa. ama önemli degil ben zevk aldım necroya devam edicem girdigimde. lvl 10 gibi parasitic soul swarm falan gelince aynı anda 1 den fazla mob kesme olayı kolaylastı. fena olmayan dmg absorb eden bufflar geldi. bide lifeleech falan gelince baya rahatlar diye umuyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

Bogachan said:
Ben level 56 bi necro gördüm yanındaki petlerin şekli şemali degişmişti çok karizma geziyodu böyle 5 kişilik takım gibi acayip özendim valla :)

şuan pek özenilecek bir durum yok çünkü büyülerin lvl ları arttıkça damageler aynı kaliyor harcadığı manalar ikiye katlanıyor,pve oynanabilir bir durumda fakat pvp serverdaysan gelen geçen kesiyor ( şuan için)
Sosyal ağlarda paylaş

Absolut said:
Bu necronun petleri nasıul summonluyor yani bi tane lvl 5 necro yaptım ama petleri random summonladım bilinçsizce :) Nedir nasıldır hangi spelldir süresi nedir petlerin gibi bir bilgi varm ı?

lvl 5 de ilk pet geliyor Mutilator sonraki petin lvl 20 de
random summonladığın derken muhtemelen fatality yaptığunda çıkan buzdan adamı söylüyorsundur :) o fatality yaptığından çıkıyor ve 1dk kalıyor
Sosyal ağlarda paylaş

ewt lvl 5 de Mutilator, lvl 20 de Corruptor , lvl 25 Blighted One ,lvl 30 da Deathless Acolyte: Magus , lvl 45 de Deathless Acolyte: Arcanist ,lvl 50 de Undead Minion: Life-Stealer ,lvl 60 Deathless Acolyte: Reaper , lvl 65 de Dread Archmage: Archmagus , lvl 80 de de Dread Archmage: Blood Arcanist
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...