Mighty_THoR Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 1 vs 3 1 vs 4 bs videoları var daha ne buff ı :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ucunbiri Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 Mighty_THoR said: 1 vs 3 1 vs 4 bs videoları var daha ne buff ı :D oyunda healti en düşük class biziz diyebilirim medium giymemize rağmen demonologların healti bile bizden fazla lvl 28 guardianın canı 60 bear shamanın canına eşit ha ama nedir bear shaman özellikle spirit gitmiş bir bear shamanı kesmek için ya stunlock cekmek lazım ya da instant cekmek lazım yoksa ölmez demin battle gorunddaydık arkadaş bağırıyo ts den 5 e 3 kapışıyoruz diğerleri nerde diye sonra bi duruldu böyle kesildi sesi "OHAAAA LAAAAAN" diye bağırdı ki onlar 5'e 3 kapışırken be 1'e 3 kapışıyodum wrath gidip weight of world açarsanız renewalla birlikte crushing armor oturursa tank classları dışında alayı genelde tek vuruşta bayılıyo bir bear shaman olarak burst dmg in fazla oldugunu söyleyebilirim biraz azaltmaları gerekiyor bence de nerf kacınılmaz olcak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 spirit mi gitmek lazım wrath mi peki? spirit heal ve survival üstüne wrath damage üstüne böyle di mi. pvp'de hangisi daha çok işe yarıyor biliyor musun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ucunbiri Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 sabonis said: spirit mi gitmek lazım wrath mi peki? spirit heal ve survival üstüne wrath damage üstüne böyle di mi. pvp'de hangisi daha çok işe yarıyor biliyor musun wrath based gidersen adamların üstüne atom bombası gibi patlarsın daha çabuk öldürür daha çabuk ölürsün pvp için daha yatkın bir ağaç daha doğrusu pvp de adam öldüren kişi olmak istiyorsan ama diyorsanki bütün takımı ayakta tutarım önüme geleni de tokatlayıp yollarım o zaman spirit daha mantıklı bazı önemli featler var aslında herşeyi onlar belirliyo weight of the world veya manifestion regrowth gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 yok ben ölmemek istiyorum, deli etmek istiyorum insanları :p spirit tarafında önemli gördüklerini söylersen o 2si dışında sevinirim. tabi kendim de bakıcam duruma göre karar verecem de, bir fikrim olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2008 lvl 32 iken 2 tane 37 mob aynı anda aldım gaza geldim. harbi level atladıkça iyileşiyor bu BS :) gerçi pom-tos da kesin alıyodur 2 tane 5 lvl yüksek mob Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cassander Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2008 ben pomla kendimden 5 level büyük 3 yaratigi zorlanmadan aliorm :P iyidir pomda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2008 pom-tos zaten hile niteliğinde geçiyor biliyosun ki :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kalten Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2008 Ben Pvp de ezilmicek ama pvedede full pve spec kadar olmasada iş görecek bi feat arıorm ama bi türlü bulamadım featların açıklamaları vs çok karısık ona mı versem buna mı versem derken işin içinden çıkamadım.Lvl im de daha düşük oldugu için featlardaki skillerin bi çogunun noldugunu bile bilmiorm bu yüzden kendim bi buildde olusturamadım kafamda.Bana pvp serverinde rahat lvl kasabilmem için bi feat önerebilecek var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Argoel Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2008 Arkadaşlar BS için en iyi leveling talent build i nedir yardımcı olurmusunuz, kafam karışmış durumdayım.Bazı arkadaşlar pvp buildleri koymuşlar ama gözden kaçırmışta olabilirim daha önce koyulduysa.Şimdiden teşekkürler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MeSh Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2008 nerf BS ulan. ölmüyorsunuz.. ölsenize lan! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozgurtrk Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 http://www.conanarmory.com/feat.aspx?id=3#::e4fe2f5e2cef2efef2efefe3fe3fe2cef3efef21: oldukça iyi bi feat Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stinger Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 Spellweaving muhabbeti yok değilmi bu bear shamanda ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
odiflame Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 yok, sadece ToS, PoM, Necro ve Demon da var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hunty Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 Heal sizde, dps sizde, dayaniklilik sizde, Tanrimisiniz uleyennn? oh iyi geldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar