Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Bear Shaman

Darksun

Öne çıkan mesajlar

Mighty_THoR said:
1 vs 3 1 vs 4 bs videoları var daha ne buff ı :D

oyunda healti en düşük class biziz diyebilirim medium giymemize rağmen demonologların healti bile bizden fazla

lvl 28 guardianın canı 60 bear shamanın canına eşit

ha ama nedir bear shaman özellikle spirit gitmiş bir bear shamanı kesmek için ya stunlock cekmek lazım ya da instant cekmek lazım yoksa ölmez demin battle gorunddaydık arkadaş bağırıyo ts den 5 e 3 kapışıyoruz diğerleri nerde diye sonra bi duruldu böyle kesildi sesi "OHAAAA LAAAAAN" diye bağırdı ki onlar 5'e 3 kapışırken be 1'e 3 kapışıyodum

wrath gidip weight of world açarsanız renewalla birlikte crushing armor oturursa tank classları dışında alayı genelde tek vuruşta bayılıyo bir bear shaman olarak burst dmg in fazla oldugunu söyleyebilirim biraz azaltmaları gerekiyor bence de nerf kacınılmaz olcak
Sosyal ağlarda paylaş

sabonis said:
spirit mi gitmek lazım wrath mi peki?

spirit heal ve survival üstüne
wrath damage üstüne

böyle di mi. pvp'de hangisi daha çok işe yarıyor biliyor musun

wrath based gidersen adamların üstüne atom bombası gibi patlarsın daha çabuk öldürür daha çabuk ölürsün pvp için daha yatkın bir ağaç daha doğrusu pvp de adam öldüren kişi olmak istiyorsan ama diyorsanki bütün takımı ayakta tutarım önüme geleni de tokatlayıp yollarım o zaman spirit daha mantıklı bazı önemli featler var aslında herşeyi onlar belirliyo weight of the world veya manifestion regrowth gibi
Sosyal ağlarda paylaş

Ben Pvp de ezilmicek ama pvedede full pve spec kadar olmasada iş görecek bi feat arıorm ama bi türlü bulamadım featların açıklamaları vs çok karısık ona mı versem buna mı versem derken işin içinden çıkamadım.Lvl im de daha düşük oldugu için featlardaki skillerin bi çogunun noldugunu bile bilmiorm bu yüzden kendim bi buildde olusturamadım kafamda.Bana pvp serverinde rahat lvl kasabilmem için bi feat önerebilecek var mı?
Sosyal ağlarda paylaş

• 3 hafta sonra ...
  • 4 hafta sonra ...
  • Yeni Oluştur...