Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Alesana

Atoyo

Öne çıkan mesajlar

wouw yeni buldugum cok saglam bi gruptur.

tarzi screamo emocore diye geceyor

www.myspace.com/alesana

cidden ambrosia olsun apology olsun tilting hourglass olsun cok saglam bi grup

grup 6 kisi 3 gitar 1 bas 1 davul 1 vokal :D

gurpta biri clean (shawn) digeride scream (huck)birde tam vokal olan (Dennis) abimiz var.Cok saglam alt yapilari var.Bu grubun yaninda Blessthefall grubunuda onerebilirim begenen olursa.

www.myspace.com/blessthefall

dip not : alesananin myspace inde where myth fades clip te yeni albumun sarkilari va.
Sosyal ağlarda paylaş

aente said:
deftones emocore?!?!?! yok artık ya, ne diyorsun abi deftones 92 çıkışlı grup, az sallayın ya, hakaretin dozu kaçmış.

Katılıyorum.

Emocore nedir bi zahmet s...rip gitsinler lütfen.Yeni yetme veletlerin uydurduğu saçma sapan bir tarz salaklıkdan başka bişey değil onları müziğide anca okadar dandik olur.
Sosyal ağlarda paylaş

Şöyle söyleyeyim Deftones olayını:

Bugünkü gerzek emo gruplarıyla karşılaştırmak gibi bi hataya düşmedim, önce onu belirteyim, sonra da Chino Hazretleri nin birkaç yıl önce bir röportajda sarfettiği "Biz müziğimize "emotional hardcore" veya kısaca "emocore" demeyi seviyoruz, ancak günümüz emocore uyla karıştırılmasın, özellikle vokaller buna örnek verilebilir. Yumuşak, sakin, tanım yerindeyse "iç bayan" vokaller grubun "emotional" tarafını yansıtırken güçlü scream ler hem yine bazı duyguların (nefret gibi) dışavurumunu, hem de grubun "hardcore" tarafını yansıtıyor. Buna ek olarak, altyapıdaki sert müzik te yine core sevgimiz ve yapma isteğimizi belirtiyor." cümleleri, sanırım demek istediğim şeyi açıklar.

Ulan konserine gitmek için malum bi şeyleri satmayı göze aldığım grubu bu kadar aşağılar mıyım ben? Gözünüzü seveyim yapmayın bana bunu.

Nu-metal olayına gelince, müziklerinde DJ ve low tuned gitarlar kullanan ilk gruplardan olmaları sebebiyle, türe çok büyük öncülük etmiş sayıldıkları bir gerçek, ancak nu-metal tanımına tam oturduğu söylenen gruplarla bir karşılaştırın bakalım, zerre alakaları var mı ?
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...