Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
bugün level 20 tos'um ile oynadım. level 40 yapp bırakıcaktm amacım buydu. tesso ya bi gittim. şenlik var. herkes birbirine dalıo. adım atmak imkansız. npc ile konuşurken dalıolar, reskill yapıyorlar. 0 dan level kasanlara kolay gelsin valla.
Mesaj tarihi:
psikopat değil yani bunlar hayatlarında hep mutsuz olup ezilen insan diye düşünüyorum ben. bugün gene aynı şeyler oldu. hide olup böyle 1 quest noktasında beklio saatlerce geleni gideni kesio sonra. çok feci beddualar ediyorm
Mesaj tarihi:
fury'de acma kesin. Gerçekten cılkı cıkmış fury'nin. Şimdi baktım (daha önce bakmak niye aklıma gelmedi bilmiyorum) Age of conanın en güçlü 30 pvp guild'inin 15 i fury'de. Coguda iskandinav ve rus. Siege savası fln yapılmaz burda cok sakat dandik bi rus guild'ine savaş acar guild'in bi bakmıssın ki 3243 tane pvp lvl 4 lü adam gelmiş.. Tüm emek boşa gider.
Mesaj tarihi:
PvE serverı gibi olmayacak tabii de ben pek bi sorun yaşamıyorum şahsen level kasarken. En fazla yarım saatte bir ganker görüp kesip yoluma devam ediyorum.
Mesaj tarihi:
assas, ranger dan sonra en sevmedigim sınıf:D oyundan soğuttular:D

şaka bir yana pve serverda(crom) kasarken sıkılmamdan ,pvp serverda (fury ve aqui)gang yemekten illallah etmemden , oyunun yeterince ozgurluk tanımamasından dolayı oyunu bıraktım:)
  • 1 yıl sonra ...
Mesaj tarihi:
Baba artık assasinde hiçbirşey eskisi gibi değil :) çok fena bir class oldu.
Miasma die bişey geldiki hiç sorma kesinlikle şu yaptığım mini tutoriali hatim etmen gerek.

Assasin PVP [Mini Tutorial]

80lvl Sin'sen ben sana kendi featlerimi veririm.

İşin doğrusu arkadaşlar şimdiye kadar bir çok kişiye feat vericem dedim vermedim bunun sebebi sizi sevmememden değil şöyle aoc.yg.com a filan koysam ayağa düşecek ben bi ara en iyisi buraya bi isim isim yazayım siz artık talentten isimlerini bulur bulur verirsiniz puanları napalım
  • 3 ay sonra ...
Mesaj tarihi:
resmi bir nerf yok ama alternatif talent sistemi ve en son yapılan one step comboların balansının ayarlanması assasin hızını biraz kesmiş gibi duruyor ama assasin her zaman assasindir
  • Yeni Oluştur...