nuwanda Mesaj tarihi: Nisan 16, 2009 Mesaj tarihi: Nisan 16, 2009 featler icin suna bakiyordum ben: link
Masticore Mesaj tarihi: Nisan 17, 2009 Mesaj tarihi: Nisan 17, 2009 conan armory bitik bir site güncel featler bulamazsın. Yellow gremlin en iyisi
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Nisan 17, 2009 Mesaj tarihi: Nisan 17, 2009 bugün level 20 tos'um ile oynadım. level 40 yapp bırakıcaktm amacım buydu. tesso ya bi gittim. şenlik var. herkes birbirine dalıo. adım atmak imkansız. npc ile konuşurken dalıolar, reskill yapıyorlar. 0 dan level kasanlara kolay gelsin valla.
Sawer Mesaj tarihi: Nisan 17, 2009 Mesaj tarihi: Nisan 17, 2009 ben lvl 21 oldum barbarım keshaimidir nedir oraya gittim kasma imkanın yok resmen oyunu bıraktım.
Sawer Mesaj tarihi: Nisan 18, 2009 Mesaj tarihi: Nisan 18, 2009 ya 20 lvl olduktan sonra aquilanların gittiği yer işte.Tam bir şenlik alanı,kasma olasılığın yok.
Masticore Mesaj tarihi: Nisan 18, 2009 Mesaj tarihi: Nisan 18, 2009 Tavsiyem FurY'de oynamamanız. Piskopat kaynıyor fury
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Nisan 18, 2009 Mesaj tarihi: Nisan 18, 2009 psikopat değil yani bunlar hayatlarında hep mutsuz olup ezilen insan diye düşünüyorum ben. bugün gene aynı şeyler oldu. hide olup böyle 1 quest noktasında beklio saatlerce geleni gideni kesio sonra. çok feci beddualar ediyorm
Masquerade Mesaj tarihi: Nisan 18, 2009 Mesaj tarihi: Nisan 18, 2009 sen nerdesin masticore? başlıcam, realmler ne alemde bilmiyorum. tamamen ölü bir serverda ya da gankfest olan bir serverda oynamak istemiyorum.
Masticore Mesaj tarihi: Nisan 18, 2009 Mesaj tarihi: Nisan 18, 2009 fury'de acma kesin. Gerçekten cılkı cıkmış fury'nin. Şimdi baktım (daha önce bakmak niye aklıma gelmedi bilmiyorum) Age of conanın en güçlü 30 pvp guild'inin 15 i fury'de. Coguda iskandinav ve rus. Siege savası fln yapılmaz burda cok sakat dandik bi rus guild'ine savaş acar guild'in bi bakmıssın ki 3243 tane pvp lvl 4 lü adam gelmiş.. Tüm emek boşa gider.
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Nisan 18, 2009 Mesaj tarihi: Nisan 18, 2009 futilez rus cop'a kaybetti geçen. ve sanırsam futilez'in fake bir guildi daha varmış bi ton guild puanı olan filan. şaka gibi fury. ve bizde pve guildiyiz daha komik bi durum olamaz ahaha
capul Mesaj tarihi: Nisan 19, 2009 Mesaj tarihi: Nisan 19, 2009 Demin diğer başlığa da yazdım aynı şeyi.. Aquiloniaya bi göz atın derim..
Sawer Mesaj tarihi: Nisan 19, 2009 Mesaj tarihi: Nisan 19, 2009 aqui'da nerdeyse aynı furyle kesinlikle akşam 8'den sonra kasamıyorsun.
capul Mesaj tarihi: Nisan 20, 2009 Mesaj tarihi: Nisan 20, 2009 PvE serverı gibi olmayacak tabii de ben pek bi sorun yaşamıyorum şahsen level kasarken. En fazla yarım saatte bir ganker görüp kesip yoluma devam ediyorum.
smyrnas Mesaj tarihi: Nisan 21, 2009 Mesaj tarihi: Nisan 21, 2009 assas, ranger dan sonra en sevmedigim sınıf:D oyundan soğuttular:D şaka bir yana pve serverda(crom) kasarken sıkılmamdan ,pvp serverda (fury ve aqui)gang yemekten illallah etmemden , oyunun yeterince ozgurluk tanımamasından dolayı oyunu bıraktım:)
Absolut Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2010 Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2010 Anlatın bakalım son 1.5 senede assasinde ne değişiklikler oldu hangi treeye gitmek lazım vs vs.
RRa Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2010 Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2010 Baba artık assasinde hiçbirşey eskisi gibi değil :) çok fena bir class oldu. Miasma die bişey geldiki hiç sorma kesinlikle şu yaptığım mini tutoriali hatim etmen gerek. Assasin PVP [Mini Tutorial] 80lvl Sin'sen ben sana kendi featlerimi veririm. İşin doğrusu arkadaşlar şimdiye kadar bir çok kişiye feat vericem dedim vermedim bunun sebebi sizi sevmememden değil şöyle aoc.yg.com a filan koysam ayağa düşecek ben bi ara en iyisi buraya bi isim isim yazayım siz artık talentten isimlerini bulur bulur verirsiniz puanları napalım
Neferian Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2010 Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2010 Assasin feci class olmuş ya :) Çok memnunum.O necrolar yokmu hani gönderir petleri kendi kaçar,şimdi kurtulamıyorlar elimden :)
RRa Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2010 Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2010 ben genelde 2 necro yada necro + demo hatta bazen necro + pom filan yapıyorum çok zorlarına gidiyor haha :)
Neferian Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2010 Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2010 RRa said: ben genelde 2 necro yada necro + demo hatta bazen necro + pom filan yapıyorum çok zorlarına gidiyor haha :) Oh oh bir an önce 80 olasım geldi :)
Dark_Soul Mesaj tarihi: Eylül 21, 2010 Mesaj tarihi: Eylül 21, 2010 sin in son durumu nedir? nerf yiyeceklerine dair birşeyler okumuştum age of conan forumlarında
RRa Mesaj tarihi: Eylül 22, 2010 Mesaj tarihi: Eylül 22, 2010 resmi bir nerf yok ama alternatif talent sistemi ve en son yapılan one step comboların balansının ayarlanması assasin hızını biraz kesmiş gibi duruyor ama assasin her zaman assasindir
Öne çıkan mesajlar