Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Priest of Mitra

tunch

Öne çıkan mesajlar

lvl55 PoM karakterim var. PvE konusunda ozellikle solo grind da sanırım en iyi class olabilir. Diger classları gordugum kadarıyla bole konusuyorum tabi. kendimden 4-5lvl yuksek 2 mob u aynı anda yiyebiliyorum. tabi bazı cooldown ları kullanmak gerekiyor immunity shield gibi. ama herzamanda gerekmiyor. Stun/fear/knockback i iyi kullanırsanız. Onun dısında kendi level ınızda minion olmayan 5-6 mob u cok rahat aoe ile olduruyorsunuz. tabi aralarında range varsa bu sayı biraz fazla olur melee ve knockback etmeyen moblarda cok rahat 5-6 sını birden oldurursunuz fatality tutarsada sansınıza ozaman tadından yenmez. cok rahat durmadan devam ediyorsunuz grind a. tek sorununuz spawn rate in yetmemesi oluyor :P
Sosyal ağlarda paylaş

ColorDead said:
Feats lerle İlgili Bilgisi Olan Yokmu Arkadaşlar
15 oldum ben Hala Skiller ve Feat lar Duruyor

Skillerde
Mana Regen Ve
Cast Bozulmamasını
Fulledım Gerisini Harcamadım Hala Puanların Hangisine Vermek Gerekli Çözemedim

Partyleri Yatırmayacak Kadar Heal Atabilmek İçin
Divinity mi Yoksa Vengeance Mi Gitmek Gerekli

Yada Heal Olan Feats Hangisi Anlayamadım

General Kısmından Mana Regeni Açmayı Düşünüyorum 5 point
Tek Aklıma Yatan Ve Anlaşılır Gelen Feats o :)

Skill olarak Mana attachorada verebılırsın.Bellı bır sansla ıkı katı mana regen almanı saglıyo.Climbing e de vermen gerekebılır bazı questlerde lazım oluyo.

Feat olarak ben Vengeance e gittim.Partylerde cok fazla mob gelmekdıkce pek kımse olmuyo.Kendı heal effectlerıne de dmg eklenıyo.Cleanse Fire gibi bir cast suresı kısa aoe dmg sahıbı oluyosun.En azından kasarken Vengeance gıtmek daha mantıklı gıbı ılerısıne bakacaz artık lvl 80 de hersey farklı olacaktır.
General kısmında Mana Regen e kesınlıkle ver manan kolay kolay bıtmıyo.
Sosyal ağlarda paylaş

Bende de lvl 55 PoM var.

Bir camp a girince oncelikle melee olan moblar tercih sebebi tabi 5 6 tane mob u bir araya toplayıp,sırasıyla
Cleansing Fire,Rebuke,Wave of Life,Repulse,hepsi yerde iken ortalarına gecip Radiance(bu skill her zaman kullanmazsınız bir debuff ı var o gecmeden ıkıncısı atılmıyo)muthemelen moblar olmustur.ortalama oldurme surenız 10 sn falan oluyor.Radiance heal buyusu olarak gecsede su anda kı en yuksek dmg a sahıp buyum.moblara 500 600 arası dmg ı var.6 mob aynı anda vurunca 3500+ bir dmg oluyo.

Simdiye kadar cektıgım en buyuk sıkıntı respawn suresının uzunlugu.

Rekorum kendi lvl ımde 10 melee mob u kesmek oldu ama Cd li ne varsa kullandım.Caster ve ranged mob varsa 3 un ustune gecmek olumle sonuclanma ihtimali yuksek.

Partylerde CC olarak gayet basarılı bır class bazen heal atmadan adamları ayakta tutmaya kasıyorum.:)
Eye of Judgement,Condemn,Repulse olarak 3 tane cc si mevcut.
Bunlardan Condemn rakibi zincirle baglıyor baglama efect ide bir hos ve mob dmg da alsa bozulmuyor.Eye of Judgement mob hasar alırsa bozuluyo.
Sosyal ağlarda paylaş

shield bash kullanan mob larda aoe yaparken sprint kullanmak gerekiyor. eğer grind yaptığınız yer musait ise pozisyonu iyi alıp lance ile grubu cektikten sonra cleansing fire repulse rebuke sprint ile uzaklasıp lance ve ondan sonra wave of life ın sizi fullemesini beklerseniz knockback i olan moblarıda rahatlıkla aoe grind ediyorsunuz.

Feat soran arkadaslara bir oneri lvl in sırasında veng den reviviction ı nekdar cabuk alırsanız okadar avantajınıza olur. lance spell ini alacaksanızda kullanması cok kolay degil. Cidden guzel bir spell ve cok isinize yarıyor ama pozisyon almanız gerekiyor.
Sosyal ağlarda paylaş

jungle said:
theory crafting i iyi olan arkadaşlar bi göz atabilir ve yorum yapabilirse sevinirim
lvl 54 pom pvp furry sunucusu

My POM Built

Yaptığım yorumlar tamamen bugün için geçerlidir, 2 gün 2 hafta 2 ay sonra bir çok feat spell balance vs değişebilir.

Yukarıda bir kaç arkadaş belirtmiş. 5-6 mob toplanır, wave of life ile açılış yapılır, cleansing fire,radiance ve repulse ile hepsi knock down yapılır,uygun açı alınıp Lance atılır, kalan olursa ki genelde olmaz, rebuke smite ile tamamlanır. Bu büyü kombosu 45-65 arasi için en etkin mob kesme ve dolayısı ile grind yöntemidir.

Ve bu olay için de oturmuş bir feat ağacı çıkmıştır. Arayan resmi forumlarda bulabilir.

Jungle, senin featlere gelirsek : Ne amaçlı düzenlediğini pek anlayamadım ama solo grind'e veya 1vs1 pvp'ye daha yatkın duruyor, amacın o muydu bilemiyorum tabi.

Bilindiği gibi asıl dmg ağacı şu an için Vengeance. Improved Smite ile açılan bölümü, Cleansing Fire ve Holy Vengeance maxlayarak devam etmelisin. Cleansing Fire'daki tek puan sadece büyüyü verirken, 5 puan %25 +dmg demektir ki büyük bir artış. Buraya vereceğin 5 puanı, Improved Rebuke'den alman gerek, niye ona 5 puan verdiğini pek anlamadım, dediğim gibi sanırım 1vs1 pvp amacıyla olabilir, rebuke ne kadar mana efficient bir büyü olsa da dmg o kadar iyi değil, yine cool down doldukça yapılabilir ama 5 feat puanı harcamaya değmez, 5 6 moba birden %25 +dmg ile cleansing fire vurmak, bir moba yada player'a daha sık rebuke atmaktan daha verimlidir.

Devam edelim Vengeance'da, Revivication 2 puan ile almışsın, çok doğru bir karar. Çok önemli bir feat kendisi, çok etkin kullanılıyor, pasif bir skill. Lakin yazımın başında dediğim, burada devam etmen, Radiance ve Wave of Life kombosu için buradan Glowing Radiance, Searing Light ve 2 puan ile Purification of Mitra'yı alman gerekiyordu.

Divinity'e geçelim. Daha çok parti ile ilgili featlerin olduğu bu ağaçta ise parti featleri vermişsin. Spiritual Feedback saf parti büyüsü, kendin yada 2 kişiyken bir yararı yok. Wrath of Mitra çok güzel bir feat serisi ama lakin orda yazdığı gibi +55.5 dmg değil şu an için oyunda +25 dmg veriyor. Ama yine de tabiki bir üst seviye featleri açmak için vermek gerek. Light of Mitra'da yine saf parti feat'i, partilerin sevilen adamı olursun ama solo için anlamsız. Improved Repulse ben de almıştım ama çok fazla bir dmg artışı olmuyor.

Sana önerim Divinity'i Lance hariç boşaltman, Vengeance'da söylediğim featleri eklemen ve General'da Ether Flow vermişsin ordan Spirit Armor ile devam etmen (genel olarak her 5 mobun 3'ü melee, 1'i ranged,1'i de spell olduğu için).

Yani lvl55 için şöyle bir ağaç önerebilirim.
http://www.tentonhammer.com/aoc/feats?class_id=10&sc_1=51&sc_2=555000300212&sc_3=55000023000005001&tab=1&tab=0
Bu ağaç solo lvl atlamak için düzenlenmiştir. çok verimli grind yapılabilir. Gruplarda ise heal açısından bir sorun olmaz ama onun dışında stamina ve mana regen bufflari eksik kalir.
Sosyal ağlarda paylaş

öncelikle yanlış geçirmişim dediğin gibi , amaçım Holy Accession na 4 vermekti orda bi hata olmuş, ve ilerleyen levellarda Divinity de Blessed Armor of Faith ve Unyielding Faith e vermekti, über bi grinding machine den çok ayakları yere basan ganklemeye çalışanı şuan iiçin yere seremesemde beni ödüremiyeceği bir build olarak düşündum zaten yeni yeni patchler geldikçe trainer a bol bol silver bağışlıycaz gibi duruyor

genelde solo takılıyorum pvp serverdayım ama quest yapabilmek için azda olsa pve özelliklerde olması gerek çünkü bir önceki buildim tamamen pvp ağırlıklıydı ve questlerde zorlandım

Improved Rebuke la ilgili olarakta pvpde ne yazzıkki pomların finishn blow tarzında bir büyüleri yok yenilecek duruma gelen oyuncu kaçmaya başlıyor smite atmak istesen adam çoktan uzaklaşmiş oluyor o yüzden her an hazırda bulunacak bi spell olmasını ihtiyacı çok hissettim.

LVL 80 POM

ps:süpersin :) hiç üşenmeden o kadar emek harcayıp yorum yaptığın için teşekkürler :)
bu arada general tab taki Vengeance of the Gods damage i ne kadar artırıyor

yazım biraz karışık oldu şuan yolda laptopla yazıyorum araya başka şeyler giriyor o yüzden kusura bakmayın
Sosyal ağlarda paylaş

aa olur mu efendim, o sizin süperliğiniz, siz de AoC çıktığından beri güzel tespit ve yorumlarınızla foruma kalite katıyorsunuz :) Ayrica Mitra yoldaşıyız :)

ayaklari yere basan ve anti-gank featler istemişsin, ama emin ol dediğim featler ile de gank-proof olamasan da 3 kişiden rahat kaçabiliyorsun. Ayrıca nedir bu gank korkusu herkesde yahu :) 3 haftadır Fury'de bir kere ganklenmedim?! :) Ayrıca PoM'lari kesemeyeceklerini bildikleri için pek dokunmuyor insanlar herhalde :)

Bitirici büyü olarak dediğin gibi "smite" tabi ki çok yavaş, lakin önce "condemn" ile stun edip yakalarsan, smite'i rahat çekebiliyorsun.

Vengeance of the Gods ise +%20 dmg veriyor ki çok güzel(3 dk cd, 30 sn sürüyor). Onu açmak için de Exemplar'i beşliyorsun o da +33 dmg veriyor. Divinity'deki Wrath of Mitra'dan da fazla yani...
Sosyal ağlarda paylaş

xieon said:
tantun said:

Vengeance of the Gods ise +%20 dmg veriyor ki çok güzel(3 dk cd, 30 sn sürüyor). Onu açmak için de Exemplar'i beşliyorsun o da +33 dmg veriyor. Divinity'deki Wrath of Mitra'dan da fazla yani...

Şeyi merak ediyorum bu +33 yüzde %33 mü yoksa direkt +33 mü?

Exemplar, pasif olarak +33 holy dmg veriyor.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...