managerx Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2008 draedan said: rakip sinif hox icin birkac soru : normal bir hoxun rakibi olarak sanırsam, morphlanmıs hoxun rakibi yoktur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2008 managerx said: draedan said: rakip sinif hox icin birkac soru : normal bir hoxun rakibi olarak sanırsam, morphlanmıs hoxun rakibi yoktur >:D< Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
draedan Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2008 Quel-Thul said: managerx said: draedan said: rakip sinif hox icin birkac soru : normal bir hoxun rakibi olarak sanırsam, morphlanmıs hoxun rakibi yoktur >:D< isini bilen bir barbardan korkun derim :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NoTwisT Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2008 Assasinimle en rahat aldigim class HoX. 10 level ustu dahi rahat aliniyor. Hide disinda yakalarlarsa uzuyorlar o ayri tabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
daverc Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2008 Hox teke tek adamı değil gibi sanki , ona vuran yokken aradan gelip tartaklayıp olay yerinden ayrılması gereken bi class. Cloth giyip 2hand kullanan adamda okadar olsun yani daha ne bekliyodunuz :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2008 muhtemelen adamın oynayamamasından da kaynaklıydı da, 1-2 saat önce 15 level üstümdeki bir hoxun gankleme çabasına karşılık verip öldürmüştüm barbar olarak. bir saldırıda 600 hp falan götürmüştü ama, tırsmıştım (800 toplam zaten :p) . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NoTwisT Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2008 HoX un en buyu handicapi dogru duzgun defansinin olmamasi dolayisiyla, cloth giyenler arasinda en kolay kesileni olmasi. Roguelar hide da dolasiyor, mageler feardi, knockbackti vs ayrica uzaktan saydiriyorlar zaten. Ama Hox ne yapiyor, haldir haldir ne hide ne uzaktan saldiri demeden, bodoslama daliyor. Yuksek damage var ama o damagei vurabilecek kadar sag kalmak sorun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2008 contract of protection'u güçlendiren 1-2 talent var general tree'de. varmı deneyen? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sylian Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2008 General tree'nın yarısı çalışmıyor, fixlenene kadar onlara talent vermeyin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hunty Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2008 hox'a medium armor verselermis bear shaman gibi keske Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2008 ben lighta da razıyım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
managerx Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2008 peki bu silk armoru nedir ipek den koruma mı olur mage miyiz biz, daha mı iyidir cloth dan, kullanan gören var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2008 evet magesiniz ? :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
managerx Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2008 ben hala karasızım ne olduğumuz konusunda manadır sudur budur çok lazım değil bize, stata ne veriyosun desen attack rating veriyorum, neyle kesiyosun desen 2 handed kılıç balta kullanıyorum, beni ne koruyo yalandan iki buyu ben nasıl mage oluyorum şimdi aslında biz mage değiliz, yeteneklerimiz değil classımız da hybrid aslında bu nedenle rogue-mage karısık olmalı bizim durum silk nasıl olacak peki silk daha mı iyi cloth dan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
social Mesaj tarihi: Haziran 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2008 biri bana talentleri turkçe olarak açıklayabılırmı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
daverc Mesaj tarihi: Haziran 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2008 Ben 32 oldum Hox ile, yokmu hic yüksek level hox kimse hakkında konusmuyor. Herkes terkmi etti acaba ? :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Haziran 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2008 ben oynuyorum 24 oldum daha yeni. demon form haricinde biraz kağıt gibiyiz açıkçası. mage olmamıza rağmen ranged spell'imiz yok, 1-2 tane eklenirse çok güzel olacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
daverc Mesaj tarihi: Haziran 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2008 Evet hicbir sekilde agro almamak lazim. Skandal dmglar yiyip neolduğunu anlamadan ölmekle sonuclaniyor. Bari hayrına bir light armor verselermis. Şuan herhangibir mage in vurdugu dmg i biz melee olarak vuruyoruz, yediğini nerdeyse aynen yiyioruz ozaman ne anlamı var hox olmanin style ile combo ile ugrasmanın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Haziran 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2008 yok herhangi bir mage'in verdiği damage'ı falan vermiyoruz hehe. oyunun en iyi dps'ine sahibiz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
daverc Mesaj tarihi: Haziran 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2008 Sonuçta mage dediin range atak yapan adam, bizim o dediğin en iyi dps yi yapmamiz icin barbarlarin guardianlarin dibine girmemiz lazım, clothla yanına gelen adamıda pek yaşatmazlar sanki :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
erkanb007 Mesaj tarihi: Haziran 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2008 ilginc bi class damage iyi armor rezil range buyusu yok allah ne verdıyse mutany yada fıre buyusuyle dalıyor :D hosuma gıttı alt char acabılırım bundan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Haziran 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2008 benim arkadaş conqueror oynuyo, beni en çok zorlayan hox diyo vallahi bilmiyorum. ilerde görecez. demon form'da baya sağlam oluyoruz çünkü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sufi Mesaj tarihi: Haziran 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2008 benim zotli 50. bırakmadım, hiç şikayetim yok. quest gruplarında damage konusunda beni geçeni görmedim. fire lance ve birkaç güçlü comboyu demon formda peşpeşe sallarsam mobu üstümden kimse alamıyor kolay kolay. sağlam bi priest ile tanlık bile yapıyorum ödüm burnumda :P şaka tabi, tanklık sözkonusu değil. ama dps konusunda iyi bir klas. efektleriyle ve konseptiyle hoş bir klas bence. oynaması zevkli X( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Haziran 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2008 Peki aggro düşüren yetenekler var mı? Yüksek damage verirken aggro almamak için özel yetenekler falan? Yada gruptaki yeri nedir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jarlaxle Mesaj tarihi: Haziran 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2008 agro düşüren talent ve skiller var.tankı biraz bekleyip sonra dps yapınca pek sorun olmuyor.bugünkü patchle fire lance artık sadece 2 hareket ve 260 staminaya yapılıyor , baya sağlam oldu :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar