Penthesilea Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2008 Merckk said: q9300 quad core hd3870 X 2 crossfire 4 gb ram gigabyte ex-ds anakart vista 64 bit iyi bi kasa ve sogutucu ile video options high da oyunun genelini 100 üstü fps ile oynuyorum en kötü 60 lara düştüğünü gördüm , pingler de idare eder 100-200 arası , ee daha ne olsun oyun güzel atmosfer güzel bekledigimize degdi ,nazar degmesin :) ps: 22 inch monitör de 1680X1050 çözünürlükte oynuyorumallah belani versin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2008 pardon ya 8600gt imiş benim kart :) . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
maxrep Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2008 tunch said: oyunun temel quest mantığı kotor gibi.. konuşma sistemi de aynı şekilde.. geçmiş zamanda geçen , kotorun motorunu kullanan bi oyun oynuyor hissiyatı içindeyim. aksenin olumlu düşüncelerin eyanen katılıyorum , ama negtif baya bi düşüncem var. kombat sistemi iyi güzel , ama çok karambol. bu sistemde ne taktik ne de beceri kullanabilicez , tamamiyle el çabukluğuna dayanıcak gibi duruyor ilerleyen levellerde.. özellikle 48 vs 48lerdeki hengameyi düşünemiyorum. chat sistemi rezalet , özellikle chat kanalı oluşturmayı bulamamamız (var mı yok mu bilmiyorum) , gruplarda kimin nerede olduğunun belli olmaması , haritada grup arkadaşlarının ufacık noktalar şeklinde belirmesi.. yiyecek ve içecekler gayet işe yarıyor , alchemistlik iyi pazar oluşturucak gibi , ama armor ve weapon decayi olmaz ise (ilerleyen seviyelerde) alchemist dışında craftın pek bi çekiciliği de kalmaz gibi. şu ana kadar görünen oyunun single player tarafı gayet iyi iken multiplayer konusunda çok çok kademe atlaması gerekli.. özellikle bi grup herhangi bir alana girdiğinde hepsinin farklı instancelarda belirmesi büyük saçmalık. ani çözüm gerektirdiği kanaatindeyim. Arkadaş doğru söylüyor. Grup olayını bende pek anlamdım ve bir farkı yok gibi. Grup a aldı arkadaşlar beni ben farklı yerdeyim. Arada onlar loot yapıyorlar bende Need-Greed-Pass seçeneği geliyor ekranıma başka bir şeyde çıkmıyor. ONların isimleri ekranın sol üstünde çıkıyor. Oku üstlerine götürünce level ve classları yazıyor. Başka bir özellik yoktu. Nerde olduklarını dahi anlayamadım.. Ve çok grup barları çok silik duruyordu.. Düzenlenmesi gerekiyor. Grafikler çok iyi lafım yok. Combat da güzel. invertoy kısıtlı. ilerde çanta konulackamı acaba? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yevaud Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2008 oyundaki bugları yazmaya devam edin burdan toplıyıp düzelticekler hepsini Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drakkahn Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2008 Beyler oyun içinde guild wars gibi belli bir yolu izlemek zorunlu mu (serbestlik ne durumda) ve her eve girildiğinde loading ekranı cıkıyor mu? (3 saatte 30.000 loading goren var mı?) Kulaktan dolma bilgilerimdi bunlar nedir son durum? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kfg Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2008 pathing olayı var, ama sadece var oldugunu bildigim icin var =), guild wars'dakiyle alakası yok, su anda oyle bir kısıtlamayla hic karsılasmadım, aynen wow'daki gibi bende... ayrıca her zone degisiminde loading cıkıyor ama oyunun cıkısıyla loading suresi cok azaldı, simdiye kadar gordugum en uzun loading 8sn'ydi yani.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cakeonroof Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2008 DamienThorne said: Bende yaziyim bare; Q9300 Rampage Forumala 9800GX2 4GB Ram 1022mhz 64bit Vista 1680x1050 res Herşey maximumda 16Q AF/AA açık dış alanlarda 40FPS iç alanlarda 80-90 FPS. 8X AF/AA açıkken iç alanlarda 160'lara kadar çıkıyor FPS , dış alanlarda 60+ :D nerf ama.bulamayanlar var.fdsg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2008 ban him! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2008 Mobile Pentium 4 518 2.8 GHz 1512 MB RAM ATI Mobility Radeon 9000 40 GB HDD oynamiyorum =(. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jungle Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2008 aquila said: Mobile Pentium 4 518 2.8 GHz 1512 MB RAM ATI Mobility Radeon 9000 40 GB HDD oynamiyorum =(. ekran kartından dolayı oynıyamazsın birde oyun tek basına 26gb yer tutuyordu 3 gun önce Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2008 Bende de 37 GB yer var ama herşeyi sildim, yükleyebilecem :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
odiflame Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2008 wowu silmeden olmaz gangren :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2008 Sildim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xo Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2008 sistem performansı değil de oyunu yazın yahu :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cakeonroof Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2008 oyun sukela.cb de oynarken patlar bu oyun toparlayamazlar diye dusunuyordum gerek in game sorunlar gerek teknik sorunlar yuzunden.hakkaten mucize bi release clientlari varmis.mevcut ilgi ozen devam eder hotfixlerle ufak sorunlardan kurtulur , saglam bi pvp ruleset olusturulup end game content i hallettilermi zamanla tamamdir aoc.gayet gelecek vaad ediyor an itibari ile. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sufi Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2008 oyun funcom-wow olmuş. daha iyi grafikler ve wow konseptine eklentilerden ziyade anarchy online gibi kendine has bir oyun yapmış bir firmadan daha yaratıcı bir proje beklerdim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
guden Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2008 WoW konseptine eklentiler derken biraz daha açarmısın, hangi konseptine? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sleeper Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2008 23 unu bekleyenlerden biri olarak cok da merak ediyorum acaba aoc bekleneni veriyor mu ? bunca zaman bekledigimize degdi mi? grafiklerin soyle ya da boyle olması cok onemli degil benim icin oyunun atmosferi sizi icine yeterince cekiyor mu ? -lotro daki gibi bir atmosfer fiyaskosu olmaz ise cok mutlu olurum - vakit ve emek veren arkadaslar yanıtlarsa sevinirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Thebestfb Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2008 Valla cok zevklı ozellıkle pvp tarafı super. Pvp kısmı dıger mmolardan cok daha fazla yetenek gerektırıyor. Tavsıye edıyorum herkese. Ozellıkle pvp serverında oynayın oyun cok daha zevklı oluyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mighty_THoR Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2008 ben pve server tavsiye ederim pvp serverı kimse alınmasın ama oyuncu kalitesi olarak daha düşük olacaktır zaten pvp guildleride pve serverlarını tercih ediyorlar pvp serverında amaçsız pvp,pve de daha düzenli pvp var sonuçta iki serverdada pvp var iki serverdada siege var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2008 ama PVE serverlarında sırf bazı alanlarda pvp olacağından, yine battleground mantığı olmıcak mı. Hadi bilmemene zonuna gidip pvp yapalım. Sıkılınca o zonedan çıkalım güvenli güvenli dolanalım? böle olacak gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mighty_THoR Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2008 ayrım basit amacın toprak sahibi olmak bir yerleşim birimi elinde bulundurmaksa pve dede pvp dede gideceğin yer border kingdoms ne olacaksa orada olacak amacın mob çekmiş adamı kesmek düşük lvl zonelara gidip adam kamplamak amaçsızca dolaşıp ona buna sataşmaksa o pve serverında yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2008 pvede de hadi pvp yapmak için taaa haritanın öbür ucundan border kingdoma gidelim bayar biraz.. tam boss keserken guildcene, düşman guildden birini görücen(hatta bide 12 yaşında gerizekalı bi tip olucak) gelicek önünde şaklabanlık yapıcak bütün atmosferi bozucak ama adamı kesemicen.. ama pvpde de abartı hardcore adam 5günde 80 olcak sonra starter townlarda gezicek sağı solu kesicek o da can sıkıcı olur oyundan soğursun.. ikisininde kendine has avantajları dezavantajları var.. hangi serverda oynuosan oyna en önemlisi çoluk çocuk olmasın yeter Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mighty_THoR Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2008 border kingdoms her yerden bir teleport uzaklıkta bir teleporter bulup teleport me to my guild city diyorsunuz guild cityden koşarak 3 dakika Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2008 peki ben şöle olaylar istiorum düşman guildine sabotaj yapıcaksın dieli mmaden toplamaları lazım bişey yapmak için adamlar maden kazarken genklicen madenlerine el koyacan. E Adamlar safe zone da maden kazarsa resource toplarsa ne zevki kaldı kafa koparmanın! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar