Baluu Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2008 uLen ben bile usandım be topigi takip ederken : ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
veþtitsa Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2008 pwnbot said: veştitsa said: Kojiroh said: Bu tarz topiklere atılan postlar ikişer ikişer sayılsın ya madalya alalım. Lol arkadaşın adı söylemezsen oynamam ki ben? arkadaşımı netceniz yaff alla alla :D sana napicaksak iki katini ona yapicaz.. dikkat et de o size yapmasın :D :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Slat Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2008 Bence bunun tirrıhı var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2008 Cuce said: veştitsa said: Mortis said: veşTITSa koyarsan nickini herkes meme der tabi abovvv Allah kahretmesin beni yaa , ben bilmiyodum ingilizce anlamınııı, şimdi ögrendimm, bilseydim bu nicki alırmıydım yaaa :'( :'( e napcaz şimdi, nick degiştirebilir miyim ??????? meme kötü bişey değil, insan nufusunun %50 sinden fazlasında meme var. aksine güzel bişi meme bence "meme meme iyyyğ" triplerine gerek yok hanı. abi kalanında ne var meme yerine? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pwnbot Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2008 kirbac kelepce her turlu seye acigiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2008 tatlım merhaba çok seviyesiz olduğunu gördüm buranın. seviyeli muhabbet için [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2008 Cons said: Cuce said: veştitsa said: Mortis said: veşTITSa koyarsan nickini herkes meme der tabi abovvv Allah kahretmesin beni yaa , ben bilmiyodum ingilizce anlamınııı, şimdi ögrendimm, bilseydim bu nicki alırmıydım yaaa :'( :'( e napcaz şimdi, nick degiştirebilir miyim ??????? meme kötü bişey değil, insan nufusunun %50 sinden fazlasında meme var. aksine güzel bişi meme bence "meme meme iyyyğ" triplerine gerek yok hanı. abi kalanında ne var meme yerine? burada bahsedilen elle tutulur cinsleri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2008 Şaka bi yana çok dalga geçtik artık yeter. Nasılsın bu arada? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
veþtitsa Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2008 ya anlayamıyorum yaa anlayamıyorum, ben bu konuyu niye açtım bi bakar mısınız, konuya bakın, verilen cvplara bakın yaa!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2008 Viper_Bilal said: bu kız birinin fakesi saygılar ağabey Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2008 bizde çok seviyoruz kültürü güzel sakinlerini tanımak istersen pm at benden başlyabilirsin. çok sakinizdir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pwnbot Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2008 veştitsa said: ya anlayamıyorum yaa anlayamıyorum, ben bu konuyu niye açtım bi bakar mısınız, konuya bakın, verilen cvplara bakın yaa!!! oyle ortaya boyle vole Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2008 İyi konuya dalalım o zaman paticik kültürü istedin madem.. yaf ben paticik kültürünü, paticik rahatlıgını seviyorum, yorumları eglenerek okuyorum ama kendim yorum yapmaya korkuyorum çünkü forumun yüzde 99.9 u erkeklerden oluşuyo ve msjlarıma seviyesiz cvplar verilmesinden tırsıyorum o yüsden işte bu yüsden derdim çok büyük off off biz bir kere yüsden demek yerine yüzden diyoruz. yüsden diyenleri de sevmiyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
veþtitsa Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2008 Kojiroh said: Şaka bi yana çok dalga geçtik artık yeter. Nasılsın bu arada? kötüyüm sinir ettiniz beni!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pwnbot Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2008 sevmeyiz ama.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2008 öyle demek istemedi tits sen resim koy severiz senide Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2008 şimdi hangi kullanıcıyı beğendin en çok bu kadar muhabbetten sonra onu söle bize Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Slat Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2008 Ben çok cool takılıp 1 tane mesaj attım bence en çok beni beğendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
veþtitsa Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2008 Baluu said: İyi konuya dalalım o zaman paticik kültürü istedin madem.. yaf ben paticik kültürünü, paticik rahatlıgını seviyorum, yorumları eglenerek okuyorum ama kendim yorum yapmaya korkuyorum çünkü forumun yüzde 99.9 u erkeklerden oluşuyo ve msjlarıma seviyesiz cvplar verilmesinden tırsıyorum o yüsden işte bu yüsden derdim çok büyük off off biz bir kere yüsden demek yerine yüzden diyoruz. yüsden diyenleri de sevmiyoruz. ben de sizi sevmiyorum zaten no problem, seviyesizleri de ben sevmem :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2008 Ohoo arkadaş siz de hiç laftan anlamıyosunuz yhaa :X:X:X:X Ne titsi, çok ağır laf :X:X:X:X:X Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osso Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2008 Slat said: Ben çok cool takılıp 1 tane mesaj attım bence en çok beni beğendi Ben daha cool takildim mesaj bile atmadim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horten Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2008 bLackcha0s said: tatlım merhaba çok seviyesiz olduğunu gördüm buranın. seviyeli muhabbet için [email protected] ahahhhaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
2pacAmaruShakur Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2008 kesin sarışın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
veþtitsa Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2008 paticiki paticik yapan üyeler!! hepinize saygı duyuyorum... selamlar... benden bu kadar... size laf yetiştireyim derken göbegim çatladı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
2pacAmaruShakur Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2008 resim isteriz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar