Voys Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2008 Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2008 herkes erkek die bu kadar rahatız zaten.
kabuk Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2008 Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2008 kız demek meme demek meme demeoouuuaaauuuhhh...
veþtitsa Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2008 Voys said: herkes erkek die bu kadar rahatız zaten. bence deee kesinlikle bu yüzden olmalı... hep böyle rahat kalsın bura yav ben sevdim :P
PrudenT Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2008 Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2008 böyle ilgi çekmek için topic falan açmak yerine, fazla ön plana çıkmadan yavaşça adapte olabilirdin foruma. bunu yapanlar var yani gayet, sen de yapabilirdin. ama bu yolu seçtin, artık buna katlanmak zorundasın kusura bakma. gg no re
Mortis Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2008 Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2008 mesela ben kız olduumu 6 sene boyunca kimseye sölemedim
Mortis Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2008 Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2008 ki zheld evet ben bilirim taştır yani.
veþtitsa Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2008 PrudenT said: böyle ilgi çekmek için topic falan açmak yerine, fazla ön plana çıkmadan yavaşça adapte olabilirdin foruma. bunu yapanlar var yani gayet, sen de yapabilirdin. ama bu yolu seçtin, artık buna katlanmak zorundasın kusura bakma. gg no re ilgi çekmeyedebilirdi (: öyle bi amacım yoktu kişisel degil mi bura arkadaşım, kişisel sorunumu derdimi açıkladım işte, neresi yanlış, neresi kötü :X ayrıca katlanılacak bi durum yok ortada, nerenizden uyduruonuz katlanmaya çalıştıgımı anlamıom :S
Kojiroh Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2008 Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2008 Topiğin heyecanı düştü ya cidden. Catfight olmadı, resim yok. Ohoo...
veþtitsa Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2008 Mortis said: mesela ben kız olduumu 6 sene boyunca kimseye sölemedim yaf ben de çıkıp selam arkadaşlar ben kızım demedim ilk başta heralde :X nickimin azizligine ugradım senin nickin mortis, ben de erkek sandım seni pekala (:
Emaleth Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2008 Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2008 Kojiroh said: Topiğin heyecanı düştü ya cidden. Catfight olmadı, resim yok. Ohoo... sly nazar değdirdi!!! Sly-One said: ya hakkaten kızsın ya gördüğüm en iyi fakesin. ben inandım hala.
PrudenT Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2008 Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2008 veştitsa said: Mortis said: mesela ben kız olduumu 6 sene boyunca kimseye sölemedim yaf ben de çıkıp selam arkadaşlar ben kızım demedim ilk başta heralde :X nickimin azizligine ugradım senin nickin mortis, ben de erkek sandım seni pekala (: yuttu
veþtitsa Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2008 Werewolf said: Resim koy affedelim. ne affı arkadaşım, ne yaptım da affedeceksiniz, tövbee yaa (:
veþtitsa Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2008 PrudenT said: veştitsa said: Mortis said: mesela ben kız olduumu 6 sene boyunca kimseye sölemedim yaf ben de çıkıp selam arkadaşlar ben kızım demedim ilk başta heralde :X nickimin azizligine ugradım senin nickin mortis, ben de erkek sandım seni pekala (: yuttu yutmasına gerek yok'! cidden erkek sandım başka forumlarda kullandıgım nicklerde beni de erkek sananlar oldu! bu gayet dogal bişey! ne var bunda karşı çıkacak hemen yuttu diye! :S :X
Zheld Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2008 Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2008 ya bi git allah aşkına ilgi yaşam bayanı
Sly-One Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2008 Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2008 arkadaşlar. metin olun, hiç bir fake bu kadar kasamaz mide var şey var insanda, ney var?
Mortis Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2008 Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2008 evet evet şu topic kapansın şu olanları unutalım o da temiz bi başlangıç yapsın feyk olmadığı ortada. Boşuna gerginlik olmasın
Öne çıkan mesajlar