Voys Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2008 herkes erkek die bu kadar rahatız zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kabuk Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2008 kız demek meme demek meme demeoouuuaaauuuhhh... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horten Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2008 ohhşş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
veþtitsa Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2008 Voys said: herkes erkek die bu kadar rahatız zaten. bence deee kesinlikle bu yüzden olmalı... hep böyle rahat kalsın bura yav ben sevdim :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2008 böyle ilgi çekmek için topic falan açmak yerine, fazla ön plana çıkmadan yavaşça adapte olabilirdin foruma. bunu yapanlar var yani gayet, sen de yapabilirdin. ama bu yolu seçtin, artık buna katlanmak zorundasın kusura bakma. gg no re Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2008 mesela ben kız olduumu 6 sene boyunca kimseye sölemedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kabuk Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2008 biz de seni sevdik bacım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zheld Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2008 ben kız olduğu itiraf etmedim hala Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2008 söylenmişti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2008 ki zheld evet ben bilirim taştır yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
veþtitsa Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2008 PrudenT said: böyle ilgi çekmek için topic falan açmak yerine, fazla ön plana çıkmadan yavaşça adapte olabilirdin foruma. bunu yapanlar var yani gayet, sen de yapabilirdin. ama bu yolu seçtin, artık buna katlanmak zorundasın kusura bakma. gg no re ilgi çekmeyedebilirdi (: öyle bi amacım yoktu kişisel degil mi bura arkadaşım, kişisel sorunumu derdimi açıkladım işte, neresi yanlış, neresi kötü :X ayrıca katlanılacak bi durum yok ortada, nerenizden uyduruonuz katlanmaya çalıştıgımı anlamıom :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2008 Topiğin heyecanı düştü ya cidden. Catfight olmadı, resim yok. Ohoo... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
veþtitsa Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2008 Mortis said: mesela ben kız olduumu 6 sene boyunca kimseye sölemedim yaf ben de çıkıp selam arkadaşlar ben kızım demedim ilk başta heralde :X nickimin azizligine ugradım senin nickin mortis, ben de erkek sandım seni pekala (: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emaleth Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2008 Kojiroh said: Topiğin heyecanı düştü ya cidden. Catfight olmadı, resim yok. Ohoo... sly nazar değdirdi!!! Sly-One said: ya hakkaten kızsın ya gördüğüm en iyi fakesin. ben inandım hala. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2008 Resim koy affedelim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2008 veştitsa said: Mortis said: mesela ben kız olduumu 6 sene boyunca kimseye sölemedim yaf ben de çıkıp selam arkadaşlar ben kızım demedim ilk başta heralde :X nickimin azizligine ugradım senin nickin mortis, ben de erkek sandım seni pekala (: yuttu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
veþtitsa Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2008 Werewolf said: Resim koy affedelim. ne affı arkadaşım, ne yaptım da affedeceksiniz, tövbee yaa (: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2008 :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
urmesque Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2008 gereksiz bir topak kanımca. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
veþtitsa Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2008 PrudenT said: veştitsa said: Mortis said: mesela ben kız olduumu 6 sene boyunca kimseye sölemedim yaf ben de çıkıp selam arkadaşlar ben kızım demedim ilk başta heralde :X nickimin azizligine ugradım senin nickin mortis, ben de erkek sandım seni pekala (: yuttu yutmasına gerek yok'! cidden erkek sandım başka forumlarda kullandıgım nicklerde beni de erkek sananlar oldu! bu gayet dogal bişey! ne var bunda karşı çıkacak hemen yuttu diye! :S :X Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2008 oha... harbiden yuttu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zheld Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2008 ya bi git allah aşkına ilgi yaşam bayanı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2008 arkadaşlar. metin olun, hiç bir fake bu kadar kasamaz mide var şey var insanda, ney var? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2008 unbelievable Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2008 evet evet şu topic kapansın şu olanları unutalım o da temiz bi başlangıç yapsın feyk olmadığı ortada. Boşuna gerginlik olmasın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar