sardius Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2008 Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2008 Delacrimosa said: funcom dan mı aldın50 dolar falan kargo istiyor benim bildiğim oyun 2 katına geliyor yazık :D parayı düşünen kim be gelsin zamanında da:P gerci sorucam şimdi emaille eger 23 ünde falan yollicşaklarsa iptal edicem
yevaud Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2008 Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2008 gamersloot preorder bonusu vermiyo bildiğim karadıyla Mammut u game.co.uk veriyo
knoxville Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2008 Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2008 mount normalde kaç kuruş abi oyunda. önce bi gazla hareket edicektim de, sonra baktım 10 ay vade farksız. geç olsun gacırt olmasın :P
kertenkel Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2008 Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2008 Hello, We would like to inform you that the early access keys are no longer available but you will still receive the in-game items. We also just run out of stocks for the Age of Conan: Hyborian Adventures Europe PRE- ORDER. We are expecting the stocks to arrive within 24 hours and we will send it as soon as it arrives. Please advise. Gamersloot.net ne veriyor bilmiyorum gamersloot, ama birşeyler veriyor
Mirage Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2008 Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2008 yevaud said: gamersloot preorder bonusu vermiyo bildiğim karadıyla Mammut u game.co.uk veriyo Gamersloot da mamut veriyor.
porsuk Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2008 Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2008 bu mavishop sağlam biyermi ? bizde versek siparişi
Delacrimosa Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2008 Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2008 ben verdim mavi den hayırlı olsun :P
Cuce Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2008 ketenkel ne zman mail geldi sana bilgi için?_
Gangren Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2008 Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2008 Ne demişler, bükemediğin bileği öpeceksin :p Pre-order ettim bende Mavishop'tan. Bu arada, kargo ile gönderilmesin diyebiliyorsunuz, elden alacaksanız.
sardius Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2008 Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2008 bu gamerslootdan alan arkadaşlar bu keyleri ne zaman yolicaklar mış? real keyleri diyorum box ları acıp yollicaklarını. kafam karıştı 24332 adet key olursa... bide bu funcom bana dün key yollamış ayın 13'ün de verdigim siparişe istinaden. ama tabi early falan gecti bonus da vermiyor funcom niye yolladılar ki bu keyi??
kertenkel Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2008 Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2008 Cuce said: ketenkel ne zman mail geldi sana bilgi için?_ aldıktan 5dk sonra mail geldi 15dk sonra telefon açtı kız'ın teki, çinliydi sanırım... neyse adres ve kredi kartını teyit ettirdi..
Cuce Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2008 ben aldım oyunu telefon edip sordular falan ama hala gamersloot acc activation mailı bile gelmedi, hanı şeyi gectim kertenkele gelen "24 saat içinde gönderiyoruz" mailını gectim. ok hallettim sorun bendeymı spam'a gitmiş ve spam folderarım abuk sabuk durumda
kertenkel Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2008 Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2008 05/18/08 04:53 pm 2KB [email protected] Okunmuş İleti Order Process #7**60 05/18/08 04:53 pm 4KB Gamer's Loot Okunmuş İleti Welcome to Gamersloot.net 05/18/08 04:50 pm 4KB Gamer's Loot Okunmuş İleti Account Validated
BlackRose Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2008 Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2008 bu gamersloottan ben de sipariş verdim, aradılar ama adresi ve ismi çatır çutur söyleyince afalladı sanırım eleman, daha sonra bir email yolladılar herhangi bir ID ve kredi kartının ön yüzünün resimlerini/scanlerini isteyen başka böyle kredi kartı resmi falan istedikleri kimse var mı? yolladım gerçi, sipariş "waiting for stock" durumuna geçti ama yine de bir sorim dedim bana mı özel muamele çektiler ;) ha bir de, bu key diyelim bu akşam geldi, client falan olmadan webden bu key ile account açabiliyoruz değil mi? pre order zıkkımları da güme gitmesin şimdi. Accountları açmasak da 23ünden sonra bile o keyler ile o itemların "claim" edilebilmesi lazım bence ama emin değilim, kıllık yaparlarsa yazık olur...
Apache Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2008 Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2008 bu akşam değil herkese 23 ünde gönderilecek funcom kutuları göndermedi diye biliyorum.gamersloot takiler de kutuları açıp keyleri gönderecek.
kertenkel Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2008 Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2008 gamersloot'dan hala pre-order key almamışlara kötü haber: Gaiza: funcom didn't provide us more pre-sell keys so we will be sending the full game on may 23 ME: so I won't be getting any preorder items ? Gaiza: ues Gaiza: yes ME: sorry: will I or not ? Gaiza: so sorry but you will not get the in-game bonus anymore ME: ok thanks Gaiza: we will be sending the key on May 23 ME: you should state that on your site =( ME: I bought the game thinking it was pre-order ME: You wrote so Gaiza: we did Gaiza: we were also hoping funcom will give us more keys that's why we told you we will have stocks Gaiza: we were trying to buy more stocks but the did not provide us anymore ME: ok ME: there is nothing you could do ME: I understand ME: thanks Gaiza: tnx
kertenkel Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2008 Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2008 yani pre-order yapıcaksanız gamersloottan yapmayın bizim gibi... preorder itemlerini alamazsınız şu saatten sonra
Cuce Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2008 offf oyunu download bile edemiycem şimdi..... sıctılar direk... şimdi iki gün download sürücek 25'ine anca oynıycam. .. iptal edebiliyomuyuz baska siteden alırım iptal edebiliyosak.. madem 23'ünde gönderiyolar o zaman kutuyu yollasınlar.
kertenkel Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2008 Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2008 iptal sormadım, para çekmedilerse iptal edelim... başka site var mı key yollayan
Cuce Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2008 cekiyolar parayı direk zaten
kertenkel Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2008 Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2008 Return Policy: Once a box has been opened and a key has been emailed, there can be no refund. yazmışlar ama key falan gelmedi
Cuce Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2008 ona göre refund etmeleri lazım. baska site varmı alabiliceğimiz? pre order'ı gectim. 23'ünde download etmeye baslasam 2 gün download sürücek..
Cuce Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2008 sen nerden konustun adamlarla?
Öne çıkan mesajlar