Cuce Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2010 o yüzden size key vermiyoruz, scnin yokluğunu yasayın önce Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sigisMoNd Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2010 yeni patch gelmis StarCraft II Beta -- Patch 13 (version 0.15.0.15449) General Map Publishing is now enabled: Using the map editor, you can upload your custom maps to share with the Battle.net community. Facebook feature is integrated: Here’s a quick way to expand your social network by seeing who among your existing Facebook friends also has a Battle.net account. 3v3 and 4v4 formats are now enabled. Numerous updates have been made to the Leagues & Ladders system: Removed Copper League and added Diamond League above Platinum League. Player ratings start at 0, rather than 1000. No longer displays loading screen odds in placement or practice league matches. Matchmaking system logic updated. UDP is enabled to help improve game performance. Numerous performance and stability improvements. Balance Changes PROTOSS Sentry Force Fields can now be destroyed by Massive ground units walking over them. Void Ray Range decreased from 7 to 6. Warp Gate Subgroup selection priority changed from 2 to 3 so that it takes priority over Gateways when selected. TERRAN Marine Stimpack research cost decreased from 150/150 to 100/100. Combat Shield research cost decreased from 150/150 to 100/100. ZERG Infestor Infested Terran spell removed. Frenzy spell added: Costs 25 energy. Targets a single biological unit which deals 25% more damage and is immune to snare, stuns, and mind control for 30 seconds. Overseer Contaminate spell added: Costs 75 energy. Targets a single enemy structure which cannot train units or research upgrades for 30 seconds. Infested Terran spell added: Costs 125 energy. Infested Terrans have the same stats as those previously created by the Infestor and are placed directly under the Overseer when spawned. Ultralisk Life decreased from 600 to 450. Damage changed from 25 to 15 (+25 Armored). Damage versus structures increased from 60 to 75. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2010 wow takımından adam mı aldılar bunlar, ne yapıyorlar? frenzy nedir öyle? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
The_Delucian Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2010 Force Fields can now be destroyed by Massive ground units walking over them. bunu yapacaklarına Force field ı targetable yapıp HP verselerdi kırıp gecseydik ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2010 void ray de nerflenmiş. pff pff. Ciddi ciddi toss oyuncusu olarak terranlara karşı son 5 oyunumu kaybettim. belki de benim yetersizliğim bilemiyorum ama, adamlar her seferinde çok hızlı bir şekilde karşı koyamayacağım orduyla geliyorlar. Olmamış bence patch ya, hiç ama hiç olmamış. QQ. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LombaK_Knight Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2010 Toss'un karadaki tek massive uniti Colossus di mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2010 Evet colossus. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2010 vodiraya buk güclüydü iyi olmus nerflenmesi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LombaK_Knight Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2010 Void Ray'e çok sevindim. Oyunun tadını kaçırıyordu özellikle PvP match uplarda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2010 ileride gelmesi muhtemel ada haritalarını hesaba katmasam, daha eşşek kadar nerf gelmesi lazım void ray'e derdim. en azından şu 3. phase buffını geri alsınlar, hp'sini arttırsınlar. terrible terrible damage olmuyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2010 frenzyde hic olmamıs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2010 abi 450 hpyle napıcak ultralisk radiusunu azaltmaları lazım thor'a yaptıkları gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2010 server gelsin şu patchler de bi 4v4 atalım ums atalım neşemiz yerine gelsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2010 ultraya bi degisiklik bekleniyodu kullanımını arttırmak icin ama niye boyle nerflemisler hic anlamadım, agır olmuş biraz sanki. ne zaman geliyo bu patch bilen var mı acaba? custom mapleri cok merak ediyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2010 mehehe bugün gene denedim oynamayı ai'ye karşı, kotarmaya başladım biraz eğlenceliymiş lan open beta başlayınca multisine akarım ben de belki ama çok çok kötü oynuyorum o konuda napçaz bilmiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Agmahan Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2010 ai ye karşı oynamanın kötülüğü gerçi geliştirmiş olabilirler,sana erken saldırıyor ama senin hamlene cevap veremiyor,mesela dark yapsan observer yapmıyor ona karşı dedektör yapmıyor,yada adalara üs kurarsan gücü olsa bile gidip oraları dağıtmıyor vb. ama hiç oynayamamaktan iyidir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ascraeus Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2010 ya yeni patchle şu sesi geri getirsinler hep bir eksiklik hissediyorum terran oynarken Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
abvblizzard Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2010 Oyun tarihinin en kötü efekti o sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2010 Agmahan said: ai ye karşı oynamanın kötülüğü gerçi geliştirmiş olabilirler,sana erken saldırıyor ama senin hamlene cevap veremiyor,mesela dark yapsan observer yapmıyor ona karşı dedektör yapmıyor,yada adalara üs kurarsan gücü olsa bile gidip oraları dağıtmıyor vb. ama hiç oynayamamaktan iyidir yok ya baya baya zayıf ai hani evet ilk başta hemen bişeyler toplayıp yolluyor da devamında bi gelişme yok ama işte oynuyorum kendimi geliştiriyorum yedi cihana rezil olmadan sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
blazkowicz Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2010 tracker is not responding ne ya? yüklemiyor patchi.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
blazkowicz Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2010 neden update etmiyor yahu bu launcher? HALP Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
The_Delucian Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2010 genel olarka bir Dc problemi var su anda ama bnet downken login olmaya calısınca Bnet down "PLAY OFFLINE" seklinde bir secenek geliyor, sadece single player icinmi acep ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
The_Delucian Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2010 ladder hersey resetlenmis, ilk 5 oyun ilk 3 dk da 2 sinde rakipler Dc oldu ben kazandım, 3 unde ben Dc oldum rakipler kazandı, Bnet acayip stabil olmus ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2010 evet garip bi stabilizasyon sorunu :D tersten gidio herşey 6 ay önce bnet release olabilecek kadar sağlamdı release 2 ay kaldı 1 sene önce olması gerektiği gibi boktan bi halde bnet garip. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2010 şu an normal oyuna yetemeyen bütün yetolar ums oynuyo server da kaldırmıyo o yüzden sdfjsk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar