Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Starcraft II

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
6 maç üst üste kaybettim sinirlerim bozuldu,2v2 de golddaydım bu performansla silvera aldı sağolsun,şimdi de cins cins tipler veriyor ally olarak kaybediyorum,yok biraz replay izlemem lazım adam 2 phoneix yapıyor oyun bitiyor,yada 50 tane marine ile ne ling kalıyor ne hydra,birde eski versiyon replayleri nasıl izliyoruz?
Mesaj tarihi:
eski versiyon repleri açarken soruyor "bu başka bir versiyon, programı yeniden başlatıp izlemek ister misiniz?" diye. evet diyorsun, oyun yeniden başlıyor direkt yüklüyor.
Mesaj tarihi:
az önce tossvstoss oyundan çıktım da. adam bana yaklaşık 20 tane carrier ile daldı. carrier basmaya başladığında counter yapmaya çalışmıştım ama yaklaşık 10 tane void ray + 6-7 phoneximi 5 carrier yedi bitirdi. bu carrierlere karşı anti olarak ne kullanılabilir ki?
Mesaj tarihi:
Immortal + stalker iyi oluyor baya.

Birşey sorayım ben de, late gamede terranla ne yapayım? 20 30 tane Thor basıyorum da o da işini bilen birine karşı yalan gibi geliyor. Mine/Vespene gankleyip gankleyip duruyorum uzayan maçlarda.
Mesaj tarihi:
MMM için başlangıçta immortal iyi ama sayıları arttıkça kesmiyor. zaten immortal'ın ilacı marine. collosus iyidir, eğer üs çıkıp gaz biriktirebildiysen templar yanına.
Mesaj tarihi:
ben o yüzden mediumda oynuyorum. hantallık 3d olmasından, alışana kadar biraz zaman geçiyor. hantallık değil de, daha çok... eee bilemedim, hantal değil ama ^^
Mesaj tarihi:
shadowsu kapa, terrain texture'larını kıs cillop gibi olur. hantallıktan kastın oysa tabi, yoksa benım gorduığum en akıcı rts.
mükemmel response veiryo üniteler.
Mesaj tarihi:
Cuce said:

shadowsu kapa, terrain texture'larını kıs cillop gibi olur. hantallıktan kastın oysa tabi, yoksa benım gorduığum en akıcı rts.
mükemmel response veiryo üniteler.

Budur.

SC'den beri WC dahil oynadığım en akıcı rts. Bütün ayarlar ultrada oynuyorum ben bu arada :P
  • Yeni Oluştur...