Nosfe Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2010 Genel haberler, replayler vs. açısından http://www.reddit.com/r/starcraft/ 'ı kullanmanızı tavsiye ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Agmahan Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2010 6 maç üst üste kaybettim sinirlerim bozuldu,2v2 de golddaydım bu performansla silvera aldı sağolsun,şimdi de cins cins tipler veriyor ally olarak kaybediyorum,yok biraz replay izlemem lazım adam 2 phoneix yapıyor oyun bitiyor,yada 50 tane marine ile ne ling kalıyor ne hydra,birde eski versiyon replayleri nasıl izliyoruz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2010 eski versiyon repleri açarken soruyor "bu başka bir versiyon, programı yeniden başlatıp izlemek ister misiniz?" diye. evet diyorsun, oyun yeniden başlıyor direkt yüklüyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2010 az önce tossvstoss oyundan çıktım da. adam bana yaklaşık 20 tane carrier ile daldı. carrier basmaya başladığında counter yapmaya çalışmıştım ama yaklaşık 10 tane void ray + 6-7 phoneximi 5 carrier yedi bitirdi. bu carrierlere karşı anti olarak ne kullanılabilir ki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2010 single player gelişme var mı=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2010 voidray, 5 carrierın vodirayleirni yemesi icin interceptorlara saldırmıs falan olman lazım ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2010 harbi o compositionla 5 carriera kaybetmen için interceptorlara dalmış olmun lazım sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zodiackiller Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2010 mara+marine+medi giden terranlara karşı toss olaraktan hangi uniteleri kullanmam lazım sizce ve immortal mı yoksa colossus mu daha etkili olur... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2010 Immortal + stalker iyi oluyor baya. Birşey sorayım ben de, late gamede terranla ne yapayım? 20 30 tane Thor basıyorum da o da işini bilen birine karşı yalan gibi geliyor. Mine/Vespene gankleyip gankleyip duruyorum uzayan maçlarda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2010 MMM için başlangıçta immortal iyi ama sayıları arttıkça kesmiyor. zaten immortal'ın ilacı marine. collosus iyidir, eğer üs çıkıp gaz biriktirebildiysen templar yanına. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
abvblizzard Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2010 Sc 1 i de çok kötü oynardım 2 de de çok kötüyüm ama oyunu beğenmedim pek ben ya çok göz yoruyo grafikler böyle max speed de bile bi hantalmış gibi bi hissi var oyunun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2010 ben o yüzden mediumda oynuyorum. hantallık 3d olmasından, alışana kadar biraz zaman geçiyor. hantallık değil de, daha çok... eee bilemedim, hantal değil ama ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2010 shadowsu kapa, terrain texture'larını kıs cillop gibi olur. hantallıktan kastın oysa tabi, yoksa benım gorduığum en akıcı rts. mükemmel response veiryo üniteler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2010 ben direk herşey low da oynuyorum xP Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2010 Cuce said: shadowsu kapa, terrain texture'larını kıs cillop gibi olur. hantallıktan kastın oysa tabi, yoksa benım gorduığum en akıcı rts. mükemmel response veiryo üniteler. Budur. SC'den beri WC dahil oynadığım en akıcı rts. Bütün ayarlar ultrada oynuyorum ben bu arada :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2010 Şimdi adamın 2 supply depotu kala server kapandı noluyo puanım düşüyo mu artıyo mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Agmahan Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2010 oyundan düştüysen lose yazıyor,önce hanginiz düştüyse ona lose yazıcaktır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2010 Yok server kapandı yeni patchi aktive etmek için, oyunu oynanmamış saymış direk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
abvblizzard Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2010 Abi bilmiyorum isciler felan ufacık larvalardan ayırt edemiyorum bi değişik geldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
The_Delucian Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2010 yeni patch ha hmmm ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Roqq Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2010 Arkadaşlar betaya çağırıldım ben, ancak virüs programı blizzard downloader ı, keylogger olarak görüyor. Nedendir acaba ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2010 keylogger diildir merak etme xP Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Innuendo Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2010 beta zaten acik degilmiydi? invite yeni geldi bana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2010 oyun başladığında hiçbi ünitemi göremiyorum seçebileceğim hiçbi şey yok haritada yani kimse karşılaştı mı böyle bi sorunla? ekran kartım ati Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2010 starcraftın özü budur, varlıktan önce yokluğu bilmek lazım evlat. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar