Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Starcraft II

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
CusTodeM said:

Abi size soriyim en dürüst cevabı siz verirsniz Startcarft 2yi oynama şansım pek olmadı izleyici oldum collector's edition alıyım mı almıyım mı bana adam gibi cevap versin biri değer mi değmez mi

al bana sat o paraya kendine normalini alırsın.
Mesaj tarihi:
şu raynor künyesi şeklinde usb çubuktan başka benim ilgimi çeken birşey olmadı CE'de. sen CE al eğer beğenmezsen usb çubuğu bana ver ^^
Mesaj tarihi:
Bu arada dün akşam yeni patch i uyguluyorlardı battle nete heralde ,dedim bari bu arada biraz replay izleyeyim ama açılmadı hiç birşey,eskiden açtığım şeyleri de izleyemiyorum bugun denemedim gerçi ama dun akşam sc siz geçti

terran ce ye usb güzel uydurdular,hadi protosa da pylon veya bir kristal tarzı bişey koyarlar zerg e ne olur acaba
Mesaj tarihi:
Maşallah millete 60 $ koymuyor galiba ben anlamadım ki 3leme olarak gelicek bir oyunun ilki için bana hala çok geliyor o para,ancak tahminim blizzard oyunu netten de satıcak o steam benzeri hesap sistemine boşuna geçmedi diye düşünüyorum.Amazon sanırım ilk sipariş verenlere gönderdi daha sonrakilere daha göndermemiş,gönderir mi bilinmiyor
Mesaj tarihi:
Bugün betakey verdi bi arkadaşım, oyunu çekmek 2 saat sürmedi, patchin başı da doğru düzgün gidiyordu ne varki patch 12'nin bir kısmını indirdikten sonra işler cığrından çıktı.

Bir tick dl ediyor updater mesela, duruyor sonra. Kapatıp açıyorum 1 tick daha dl ediyor, sonra tekrar duruyor... Böyle böyle %40'a geldim ama 2 saat oldu fenalık geldi resmen. Reset meset hiç birşey fayda etmedi.

Var mı bir çözümü, patch için direct dl linki vs. ?
Mesaj tarihi:
direk link var aratırsan bulursun ama hız farkını bilemiycem son patch değil o yavaş giden sen daha editörü yeni çekiyorsun,500mb o patch o yavaşlık normal yani peer to peer i kapa kendi haline bırak aleti
Mesaj tarihi:
Bu arada eski patchli replayleri nasıl izliyeceğiz sinir oldum

Bu arada dün bir maç yaptım 2v2 deliydi,iki zergtik karşısı 2 protoss birini harcadık haritada nerdeyse her yeri aldık böle rahat rahat oynuyoruz hatta adamın çıkmasını falan bekliyorum,adam bir geldi8-9 carrier void ray mothership,phoneixler falan adam başladı sol baştan corruptor yaptım bir grup ally ım da aynı corruptorlar eridi,adamda gene ciddi ordu kaldı,sadece ling bastım adamın üssünü baneling lingle dağıttım binası kalmadı daha doğrusu bulamadım son binayı meğer unuttuğum bir gaz binası kalmış,beni falan bitirdi o son binasını da korudu,bendeki bütün gaz minerali allyıma gönderdim ,allahtan o sırada adamın çalışan üssü yoktu olsaydı kesin kazanırdı,carrierların ateş eden aletleri bittikçe yenisini yapamadı ve biz 6 tane lingle oyunu kazandık:)
Mesaj tarihi:
en uygun ırk diye bir şey var mıdır emin değilim ama zerg zorlayabilir. ben protoss ile başlamıştım, pek zorlamıyor. ilk etapta zaten hiçbir ırkı adamakıllı kullanamadığın için zor gelmiyor :p
Mesaj tarihi:
Başlangıç ırkı diye bir şey yoktur sc de,terran zerg protoss sırasıyla oynayıp,beğendiğin ırkla devam edebilirsin,pro-zerg-terran sırasıyla da oynayabilirsin.Hatta genelde başlangıç için protoss en iyisi gibi
  • Yeni Oluştur...