Deacon Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2010 Boneparta cok buyuk tesekkurlerimi iletiyorum sonunda ulasabildim betaya. Simdi benim gibi acemiler varsa bulusalim, birlikte oynayalim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2010 fazla mac beta keyi olan var mıdır? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zeawee Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2010 beyler bi key de bana yollarmısınız =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zeawee Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2010 köpek gibi oynayasım var lütfen yollayın cidden eline geçen olursa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
The_Delucian Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2010 patchden sonraki oyunları iceren, ZvP de Void ray nasıl counter edilir , Immortal a ney nasıl yapılır unitelerini iceren replayleri olan varsa sevinirim void e karsı muta yetiştirmeye calısıyorum bazen yetişiyor bazen yetişmiyor, arada 3-5 melee gelirse onlarla ugrasırken genelde gec kalıyorum, wall u duzgun koyarlarsa kalıyorum oyle ... Immortalda mass muta haric cok bariz unitesi sayım ustun degilse kaybediyorum, mass roach yada max roach + ling yapıyorum ... tavsiyelere acıgım noobum ne yapsam yeridir, Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sQu Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2010 http://starcraft.gamesports.net/de/news/ http://4pooled.com/ her türlü replayi bulabilirsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Law Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2010 Oh be bende girdim sonunda oyuna, 1 gb ram, x550 ati ekran kartı ve cift çekirdek işlemcili makinam kaldırmaz diyordum ama bütün ayarlar lowda 2 vs 2 de bile oynayabiliyorum :). Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Agmahan Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2010 Nedense oyun bende deli kasıyor çözemedim,herşey low da baya da çöktü hatta, bu arada zerg oyuncuları baneling ünitesini unutmamalı diyorum void raye karşı da şans eseri hydra kullandım peynir ekmek etti hydralar ama dün 2v2 2 terran 2 zerg yaptık adamlar girişlerini kapamış,roachlarla daldık,eridik sonra adamlar bir geldi birinde 38 birinde 35 viking ne corrupptor kaldı ne hydra,işte baneling kullansaydım farklı olucaktı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2010 bu arada yenı splash mekaniğiyle ultralar kafalarına süden bütün aoe'yi absord ediyo, o kadar büyüklerki ultraya vuran tank baska seye dmg vermiyo gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Law Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2010 Agmahan said: Nedense oyun bende deli kasıyor çözemedim,herşey low da baya da çöktü hatta, Bu son gelen patchle arkadaşımın PC de sapıtmaya başladı. Benim makineyi ikiye katlıyor özellikleri ama void ray üretip savaşa sokunca gariptir makinesi kitleniyor. Kitlenme olmasada her 2-3 oyunda ekran karti hatası veriyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Agmahan Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2010 :)Daha bombasını söyliyeyim,oyundan daha normal şekilde çıkamadım,logout da desem exit da desem illaki bir kitliyor,bu arada baneling kullanma çalışmalarım devam ediyor,iyi bir ünite ama çıkana kadar ağlatıyor,bu arada dün 1v1 zerg zerg oyun attım,4 kişilik haritada adam yüksek madenli yeri ele geçirmiş 5 mutayla oyunu kazandım mutasız olmuyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2010 nvidia kartlarla ilgili bir sıkıntı var. halledemediler bir türlü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
doubtful Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2010 nVidia GT335M ile (laptop) 1600x1080'de ayarlar ultra seviyesinde (bnet acc'im yok) oynuyorum (patch11) problem yok. Sanırım problem (görece) eski kartlarda. @Agmahan: senin ekran kartı nedir? not: yeni laptop aldım ayıptır söylemesi, havasını atayım bu vesileyle dedim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Law Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2010 Agmahan said: :)Daha bombasını söyliyeyim,oyundan daha normal şekilde çıkamadım,logout da desem exit da desem illaki bir kitliyor, Exit diyince bendede kitleniyor, resetden başka çare bulamadım. Fakat exit demeden alt+tab ile masa üstüne dönüp, altta SC2 penceresine close diiyp öyle kapatıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2010 bende radeon 4890 var yine de takılıo her cıkışta son patchten beri :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Agmahan Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2010 geforce 6600 var bende,herşey low da portreler bile 2d de hatta,oyun sırasında problem yok,hatta geçen yazdığım gibi aynı ekranda 70 viking hdra zergling falan oldu alet kasmadı,birde sesle ilgili bir sıkıntı var,ses kartına alınca kasıyor default yapınca problem yok,sanırım ciddi işlemci ve ram ve ekran kartı şart rahat oynamak için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
doubtful Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2010 Blizzard Rusya'dan sonra Güney Amerika'da da aylık üyelik usulüne göre sc2 satacakmış, diğer taraftan full paket satışı da olacakmış sanırım. Bu konuda bilgisi olan var mı acaba? İnsanlar full paket alma seçeneği varken neden aylık üye olup her ay para versin anlamadım ben? @Agmahan: Senin kartın adı SC2'nin minimum konfigürasyonunda geçiyor. Forumlarda gördüğüm kadarıyla problem yaşayanlar driver sürümünü yükselterek veya düşürerek problemden kurtulabiliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2010 size çok kızdım. yazdıklarınızı okuyana kadar sıkıntı yoktu bende, şimdi oyundan çıkarken çakılıyor. havadan bulaşıyor olabilir yani bu salgın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2010 o konuyu konusmustuk bi topicte doubtful. mesela aylık ücretli olan 10 dolarla acıyosun 5 dolara oynuyosun falan gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2010 multi takılmayıp senaryo için oynayacaklara öyle bir seçenek sunuyorlar. böylece daha ucuza oyunu oynama imkanın oluyor. alım gücü düşük ülkelerde daha faazla oyun satabilmek için oluşturdukları bir sistem. rusya'da biraz daha farklıydı konu yalnız. scıı'nin haklarını falan satmışlar yerel bir firmaya. aylık ödemeleri onlar alacakmış vs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Agmahan Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2010 protoss tan zealot rush yedim hay allahım,6 zealotla adam darma duman etti,stratejik önerilere açığım gerçi burada harita ve baseler arası mesafenin de kısa olması da var,6dk oyun bitti :(,önerilere açığım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2010 haritadan haritaya stratejiler degisiyo bunu bilincinde oynamak lazım bıraz. ırkın ne bu arada? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2010 rep koy. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Agmahan Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2010 zerg le oynuyorum,eski mantıkları hem kullanmak hemde kullanmamak lazım,overlordla haritayı açtığım da adam girişe zealot yapıyordu,normaldir dedim ama haritalara daha tam adapte olamadığımdan,girişler arası mesafenin bu kadar kısa olacağı aklıma gelmezdi,birde adam hiç işçi falan göndermedi direk daldı,enteresandı yani,map hack var mı sc2 beta da aklıma gelmedi değil. Başka bir oyunda da 2v2 de zerg protosusuz,terran protosa karşı baya canavar gibi oynadık hatta adamın battle crusırlarını falan aldık gel gör ki mineralim bitti ortağım da carier yerine voite ray falan yaptı,çok pisi pisine oyunu verdik.Hatta high fieldlar falan bitti o derece Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Law Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2010 Dün 2vs2'de bekirgözlum ve murat adlı iki oyuncu ile kapışdık. Yeni beşaladık noobuz dediler ama gayet güzel sıkışıtırdılar bizi ben zaten en kral noobum oyunda minerla felan biriktiriyorum paso. Neyse adamlar oyunu alacakken bırkaıp çıkdılar nedense. Buradan mı acaba murat veya bekirgözlum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar