Myshkin Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2010 satan varsa almaya bile razıyım sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Agmahan Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2010 Almaya razıysan,oyunun ön siparişini ver beta key geliyor zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
J'eon Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2010 http://uk.pc.ign.com/articles/108/1087418p1.html 27 temmuz da çıkıcağı onaylanmış. Gönül isterdi ki daha erken çıksın, 1 ay öncesinde de beta biter heralde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2010 Agmahan said: Almaya razıysan,oyunun ön siparişini ver beta key geliyor zaten görünüşe göre öyle olacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
The_Delucian Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2010 ShadowFax said: betası olmayan arkadaşlar :) beta sahiplerine blizzard 2 adet inv. key yolluyo sanırım. Aha demin 2 tane geldi ^^ baa da gonderin :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2010 para ediyosa, koyayım sahibinden'e falan. arkadaşa vercektim vazgeçtim :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2010 Editor'da item ve ability yapmak gibi basit şeyler bile işkence haline gelmiş. Hero olayının altyapısı tamamen var ama fonksiyonlar sanki öyle bir konsept yokmuşçasına yapılmış. Inventoryden unit statlara WC3'de kısıtlı olan şeyler burada serbest. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2010 Eh artik cikis zamani bile aciklanmis, birileri davetiye yollasin :p CE siparis etmek istiyorum da, turkiyede daha normal onsiparis bile baslamadi sanirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2010 dun bi oyun attim huun saolsun key verdi begenmedim ben daha dogrusu yetemedim macro micro cok yavas kaldim alismak zaman alicak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2010 2 gruba ayrılıyoruz zaten, sc1 oynamış gosular ve sc2den başlayan yetolar yetolar olarak birbirimizi ekleyelim oyun atalım, yabancılarla oynarken keyif almıyorum şahsen bha.bha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
The_Delucian Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2010 amazon ben sesin oraya oyun gondermem dedi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2010 Quel-Thul said: 2 gruba ayrılıyoruz zaten, sc1 oynamış gosular ve sc2den başlayan yetolar yetolar olarak birbirimizi ekleyelim oyun atalım, yabancılarla oynarken keyif almıyorum şahsen bha.bhasc1 oynamis gosulara giriyorum ben.sana bol sans. hatta her sc1 oynayan gosu degil olamazda ama ben sc1 de gosuyum. dahada oveyim mi kendimi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Agmahan Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2010 sc1 gosu tr de kaç kişi ki,malesef aramızda aktif olarak yoklar,zaten sc1 oynayan tayfa yaş olarak da baya bi büyüdü,evlenip çoluğa çocuğa karışan çoktur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MadOrca Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2010 sc1'de gosuydum. bekarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
The_Delucian Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2010 SC1 i sadece single oynadım, age of empires da maffederim sizi, Bekmam ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2010 yetoydum halen yetoyum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2010 Abi resmen dana gibi oynamak lazım bir üst lige çıkmak için. Gece 5. veya 6. sırada bırakıyorum oyunu, ertesi gün akşam bir geliyorum 20. sıraya düşmüşüm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TD)Pentagram Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2010 çok yakında turk starcraft II(beta) takımının tanıtımını yapacağız.saygılarımla efenim. takip:td-gaming.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2010 elimde 1 adet key var, bol bol oynucak biri varsa veriyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2010 tunca said: elimde 1 adet key var, bol bol oynucak biri varsa veriyim vercek kimsen yoksa ben alabilirim RL friend bi arkadasa vericem MoD serpentisss medicGS den belki tanırsın tayfun? :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zodiackiller Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2010 key varsa talibim bir türlü elime geçmedi key. geç haberim oldu betadan iş dolayısı ile şimdi müsaitim.eğer verirsen çok sevinirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Agmahan Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2010 tunca göndersene bana ben önceden rezerve etmiş olmam lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ripe Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2010 beta key buldum...şimdi ben bunu Blizzard oyunlarımın olduğu battle.net e mi ekleyim yoksa bir tane bnet oluşturup kullanayım mı? Eğer bu Oyun çıktığında bu key'in parasını ödeyip devam edeceksem gerçek bnete ekleyim, yok çöp olacaksa ayrı bir tane bnet'te takılım amaç bu yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mendoza Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2010 Beta key'lerinin oyun çıkınca birşeye yarayacağını sanmıyorum ama, bnet accountunda olmasında fayda var çünkü ilerde beta dağıtılırken daha önce bir betaya katılmış olmak önemli olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2010 ayrı bnet niye acıosun ki =) gizli işlermi ceviricen beta da amacın ne yani? beta bitince oyun silinicek hesabındaki oyunlar listesinden olacak olan bu gereksiz işler yani yeni bnet aciim vs anlamadım sebebini. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar