Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Starcraft II

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
http://uk.pc.ign.com/articles/108/1087418p1.html

27 temmuz da çıkıcağı onaylanmış.

Gönül isterdi ki daha erken çıksın, 1 ay öncesinde de beta biter heralde.
Mesaj tarihi:
Editor'da item ve ability yapmak gibi basit şeyler bile işkence haline gelmiş. Hero olayının altyapısı tamamen var ama fonksiyonlar sanki öyle bir konsept yokmuşçasına yapılmış. Inventoryden unit statlara WC3'de kısıtlı olan şeyler burada serbest.
Mesaj tarihi:
2 gruba ayrılıyoruz zaten, sc1 oynamış gosular ve sc2den başlayan yetolar

yetolar olarak birbirimizi ekleyelim oyun atalım, yabancılarla oynarken keyif almıyorum şahsen

bha.bha
Mesaj tarihi:
Quel-Thul said:

2 gruba ayrılıyoruz zaten, sc1 oynamış gosular ve sc2den başlayan yetolar

yetolar olarak birbirimizi ekleyelim oyun atalım, yabancılarla oynarken keyif almıyorum şahsen

bha.bha
sc1 oynamis gosulara giriyorum ben.sana bol sans.
hatta her sc1 oynayan gosu degil olamazda
ama ben sc1 de gosuyum.
dahada oveyim mi kendimi?
Mesaj tarihi:
sc1 gosu tr de kaç kişi ki,malesef aramızda aktif olarak yoklar,zaten sc1 oynayan tayfa yaş olarak da baya bi büyüdü,evlenip çoluğa çocuğa karışan çoktur
Mesaj tarihi:
Abi resmen dana gibi oynamak lazım bir üst lige çıkmak için. Gece 5. veya 6. sırada bırakıyorum oyunu, ertesi gün akşam bir geliyorum 20. sıraya düşmüşüm.
Mesaj tarihi:
tunca said:

elimde 1 adet key var, bol bol oynucak biri varsa veriyim

vercek kimsen yoksa ben alabilirim RL friend bi arkadasa vericem MoD serpentisss medicGS den belki tanırsın tayfun? :P
Mesaj tarihi:
beta key buldum...şimdi ben bunu Blizzard oyunlarımın olduğu battle.net e mi ekleyim yoksa bir tane bnet oluşturup kullanayım mı?
Eğer bu Oyun çıktığında bu key'in parasını ödeyip devam edeceksem gerçek bnete ekleyim, yok çöp olacaksa ayrı bir tane bnet'te takılım amaç bu yani.
Mesaj tarihi:
Beta key'lerinin oyun çıkınca birşeye yarayacağını sanmıyorum ama, bnet accountunda olmasında fayda var çünkü ilerde beta dağıtılırken daha önce bir betaya katılmış olmak önemli olabilir.
Mesaj tarihi:
ayrı bnet niye acıosun ki =) gizli işlermi ceviricen beta da amacın ne yani? beta bitince oyun silinicek hesabındaki oyunlar listesinden olacak olan bu gereksiz işler yani yeni bnet aciim vs anlamadım sebebini.
  • Yeni Oluştur...