Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Starcraft II

huun

Öne çıkan mesajlar

tunca said:

o rating sistemi sayesinde kendi seviyendeki adamlarla oynayıp en verimli şekilde geliştiriyosun kendini ne hep eziliyosun ne hep eziyosun

böle adaletsiz siztem olamaz abi ben copper ligin adamıyım copper ligi domine etmek istiorum beni direk gold a soktu aynı gün silver a şutladı asdfhah az daha maç yapsam ordanda atıcak bronze a bence :P copper ftw en azından relax oynuo insanlar ezile ezile ayrı bi psikolojiye girmişler

selam noobmusun
evet
tamam kanka ii anlasıcaz senne

:D şeklinde geçio oyunlar ahsdghsd

@pekaziz : wow daki dungeon finder sistemini SC2 ye uyarlanmış hali işte aynı mantıkla calisio senin puanın, maç sonucların, yendiklerinin puanı, yenildiklerinin puanı, bonus pool'un *
vs tüm bu deişkenleri hesaplayıp sana en uygun rakibi cıkarıo seviyendeki.. tabii bu seviye olayı ne kadar cok mac yaparsan o kadar cok hedefini buluo eldeki istatistik güvenilirleşio yani matchmaking icin

bonus pool'un etkisi su matchmaking e, sen bir süre girmedin diyelim oyuna 7 galibiyet 6 malubiyet 1000 puan ile 41.sıradasın misal bronze ligde

bonus pool sen offline kaldıkca artıyor (bir nevi wow daki rested point) ve misal sen gittin seviyenden daha ii birini (favored) yendin oyuna geri döndüünde.. bonus pool sana buna uygun extra puan kazandırıo misal normalde o oyuncudan 22 puan alman gerekio, ama sen 1 aydır oyuna girmemişin sana 22+4 puan veriyor galibiyet icin. ayrıca bonus pool büyüklüü senin ne kadar aktif olduunu gösterdiii icin sana olabildiince eşit seviyedeki bonus poollu oyuncuları gönderio bölce 2 ham oyuncu , 2 aktif oyuncu karşılaşıyor.. başarılı bir sistem özetle.
Sosyal ağlarda paylaş

huun said:

2 tane davetiye hakkım var.

bu davetiyelerden birisini neden size vermem gerektiği konusunda 30 kelimeden oluşan kısa bir yazı yazın, davetiyelerden birisini kapın.

ehem, here comes Dürüm :)

valla bence Beta normalden daha keyifli diger oynadıgım blizz betaları oyle idi, sacma sapan oyuncu adedi normale gore daha az, sadece meraklıları betada oldugu icin cok daha challenging oluyor maçlar, cok fazla guncelleme cok hızlı oldugu icin oyun kendini tekrar etmiyor gibi geliyor zaten taktiksel acıdan cok fazla secenek var ama yinede cok hızlı patchlenerek daha keyifli bir hal alıyor, bana beta key verirseniz topunuzu zopalarım :P (yalan) hani beta invite atarsanız iyi olur, dur yalana baslıyayım, abi 3 ay sonra evleniyorum zaten bunlar son demler zaten fırsatım olmayacak sonra cıksa bile hatta 3 ay sonra askere bile gidiyor olabilirim duruma gore bilmiyorum (kulliyen yalan), ha grup yaparız takılırız antrene ederiz birbirimizi şen sakrak takılırız :) GieF plx
Sosyal ağlarda paylaş

bonus pool ekstra puan getirmiyor. aslında ne halta yaradığı tam bilinmiyor(-du en son); ama ELO'ya etki ediyor. Sıralamada senle aynı puandaki elemanlara karşı üstünlük sağlıyor.

bir de arkadaşlar bendeki davetiyelerden birisini fistan'a verdim, diğeri içinde hatırını kıramayacağım bir arkadaştan talep geldi.

yani gerek bura, gerek özel mesajla 30 kelimeden oluşan yazılarını gönderen arkadaşlara gerçekten mahcubum. ciddiye alınacağını bilemedim :P
Sosyal ağlarda paylaş

huun said:

bonus pool ekstra puan getirmiyor. aslında ne halta yaradığı tam bilinmiyor(-du en son); ama ELO'ya etki ediyor. Sıralamada senle aynı puandaki elemanlara karşı üstünlük sağlıyor.

bir de arkadaşlar bendeki davetiyelerden birisini fistan'a verdim, diğeri içinde hatırını kıramayacağım bir arkadaştan talep geldi.

yani gerek bura, gerek özel mesajla 30 kelimeden oluşan yazılarını gönderen arkadaşlara gerçekten mahcubum. ciddiye alınacağını bilemedim :P

böhüüü :( salla yaw, mahçup moderatör istemiyoruz, timtik ayakta olunuz ...
Sosyal ağlarda paylaş

İlk 5 müsabaka sonucu sağolsun Blizzard beni bronze lige layık gördü. Oyuna alışmak için terranla oynuyorum ve en iyi derecem grupta 6. olmak :P

Ama kaybettğim maçların %80'i hep zerglere karşı. Roachlar geldiği zaman 3-4 siege tankım, 1 bunker dolusu marine olmasına rağmen ezilip geçiyorum. :S

Var mı taktiği, önerisi olan?
Sosyal ağlarda paylaş

pekaziz said:

Ama kaybettğim maçların %80'i hep zerglere karşı. Roachlar geldiği zaman 3-4 siege tankım, 1 bunker dolusu marine olmasına rağmen ezilip geçiyorum. :S

siege tank ilk oyundaki gibi ordunun omurgasını oluşturmuyor artık. dmg'ı düştü, splash dmg çapı düştü, fiyatı arttı, emin değilim ama herhalde cool of time'ı da biraz arttı. artık destek olarak kullanabileceğin bir birim.

zerg'e karşı marine+marauder ordunun çoğunluğunu oluşturmalı.
bi de thor mümkün mertebe kullanmaya çalış. roachlar'ı 2 vuruşta öldürüyor ve mutalisk'e karşı etkili. medivac ile indir bindir şeklinde pratik yap bol bol.
Sosyal ağlarda paylaş

huun said:

nası gelmio abi bal gibi de gelio bonus pool dan extra puan

sefs

alan yetkilisine atar yapmışım gibi olmuş "NASI OLMUO ABİ NASI OLMUO!!!1" neyse =)

Sosyal ağlarda paylaş

huun said:

siege tank ilk oyundaki gibi ordunun omurgasını oluşturmuyor artık. dmg'ı düştü, splash dmg çapı düştü, fiyatı arttı, emin değilim ama herhalde cool of time'ı da biraz arttı. artık destek olarak kullanabileceğin bir birim.

dmgı düstü denemez, bütün hedeflere full dmg veriyo artık, smallaradada full vuruyo.
splashı büyüdü birazda, attack cooldown'ıda düstü.
muhtemelen dps'i artmıstır yanı.

yeterli sayıda yine yanına yaklasamıyosun ama eskisi gibi dğeiller. değişen siege tank değilde diger uniteler.
Sosyal ağlarda paylaş

bu mass marauder e karsı en etkin anti nedir? yani mass ling denedim ı ıh mass roach ı ıh mass hydra icin yeterli sayıda hydra üretemiosun karıştırıorum ling-roach-hydra yine de her türlü ezip geçio eğer mass marauder yaparsa karşı taraf mutalisk denedim oda cözüm değil cünkü cok sayıda oluolar ve binaları çatır çatır indirebiliolar
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...