Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Starcraft II

huun

Öne çıkan mesajlar

aman derim, direk sc2 den baslasınlar bence hiç gerek yok.

oyundaki bazı konseptlere uzak coğu rts oyuncusu. yanı sc1 oynamıs olabile uzak olabilir. önce o mevzuları kavramak lazım.

kaynak kontrolü, makro, unite harcama falan. bunların sc2 de nasıl calıstığını nalayınca anca oyunu okuyabiliyosunuz.

I suck at starcraft 2 var mesela youtube'da bir seri, her yenı baslıyana tavsiye edebilirim, her tavsiyesi dopru değil, ama her yanlısı yanlıs. simdi gidip en pro oyuncuların oyunlarını izlersenız zaten bisi anlamazsınız, sonucta hata yaparak öğrenicekseniz, mantıklı olan hataları gösteren tutorialları izlemek.
Sosyal ağlarda paylaş

Giovanni said:

abi valla karşılıklı biraz pratik yapalım ya geçen adam ne taktikler yapmış inanamadım beni ilk saniyelerde bitirebilecek olmasına rağmen bi bok zannetmiş heralde böyle taktikler bilmemneler sözde beginnerı seçtim bi de

başlangıçta ne seçersen seç, her dereceden adamla oynuyorsun zaten. belki veteran seçen birisi gelmiştir o maçta.

bir de beta neredeyse 1,5 ay oldu. o konuda biraz haksızlık var tabii oyuna yeni başlayacak olanlara.

bol bol rep izle.
ve evet şu saatten sonra sc1 kesinlikle önermiyorum. dinamikler, oynanış aşırı farklı. ben eski bir bw oyuncusu olarak geçmişten gelen bazı alışkanlıklarımdan kurtulmaya çalışıyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

Agmahan said:

eh sen kaşındın o zaman huun,anlat bakalım oyunlar arası farkı,sana göre neler değişti,neler hoşuna gitti,betaya davet edilen hiç görüş bildirmiyor maşallah,multide hangi taktikler hoşuna gitti?

abi şu sorduğun sorular tez konusu direk, çat diye yazılcak bişi diil xP
Sosyal ağlarda paylaş

ahah hll xP
tossa karşı oynarken linglerin speed ugpradeine yeticek kadar gaz toplayıp gazdaki işçileri minerale alıp hızlı exp alıp(20-22 population arası), güzel miktarda drone sayısına(her base de 15 civarı drone) ulaşıncaya kadar linglerle/spine crawlerlar idare etmek daha sonra da 3-4 gaz birden alıp hydra veya muta gitmek en mantıklı seçim. roach nerdeyse hiç kullanmaman gereken bir ünite. immortal rapes roach çünkü. bu da birazcık tavsiye olsun xP
Sosyal ağlarda paylaş

geçen iyi bi micro yaparak 5 roach ile 9 zea aldim. expime daldi adam. mineral fieldin etrafinda tur ata ata hepsi hakkın rahmetine kavuştu. ztn adam orda oyundan cikti gg bile demeden. nası sinir yaptıysa artık =D

bi de artık immortalın yapım süresi uzadı. early gamede hızlı bi şekilde roach cikarip gg dedirtilebilio.

bi toss oyuncusu olarak budurumdan şikayetçi olsam da, zerg öğrenmeye çalıştığım şu günlerde hoşuma da gidio açıkçası =D

bi de baneling amma über bişey ya. terrana karşı oynuodum geçen. elimde 7 muta 10 ling 10 tane de baneling vardı. adam 20-30 marine yanlarında da 5-6 tane marauderla geldi. gg diyip cikcaktim bi saldiriym dedim, yokoldu gitti adam. bu banelingler splash mi vuruyor nedir. patlayınca icinden cikan asitler hepsini öldürdü marinlerin. elimdeki mutalarla baseine girdim gg dedi asfadf

zerg hala güclü bence
Sosyal ağlarda paylaş

eywallah gaz işçilerini minerale almak ii fikir ihtiyac fazlasına karşı =) gerçi farketmişsindir orda daha oyunun başından beri amacım ultralisk o yuzden direk 2 gaz ile başlıorum fln olabildiince cabuk ekonomiyi abartmak lazımdı bide o ilk saldırı gelmese 3.base i de almayı planlıodum ki o zmn daha bi 3-5 dakika önce cıkabilirdim ultraliskleri :D
Sosyal ağlarda paylaş

denge hakkında da şunu söyleyebilirim ki bizim seviyemizdeki oyuncular için oyun gayet dengeli, her şeyi mükemmel yapan proların seviyesinde belki dengesizlik olabilir ama şu seviyede dengesiz dediğiniz şeyler daha iyi makro/micro/scouting/build order la çok kolay alt edilebilir şeyler.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...