Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Starcraft II

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
kalite kağıda 176 sayfa kitapçık biraz ağır gelebilir kargoya hehe

kaldı ki türkiye'de rahat bulunabileceğini düşünüyorum. bu tip ürünlerin gerçek koleksiyonerliğe hizmetten çok para kazanmak için yapıldığını düşünürsek.
Mesaj tarihi:
abi türkiyeden alabilmek için CEyi çok inanılmaz şanslı olmak gerek. ankara d&rda wotlk'ın çıktığı gün kasada göstermelik duran 2 tane CE vardı koskoca mağazada sdfg.
Mesaj tarihi:
ahahaha wotlk CE almamı numberten sağlamıştı, cevahir mavishopdaki elemana 1 saat , 45 dakika falan dil dökmüştük bak 3 tane CE alıcaz hoca bilmemne sen benim kim olduğumu biliomusun , benim dayım veli küçük diye diye zor zar offf hatırladım da o gün adamdan iğrenmiştim resmen pazarcı gibidir kendisi bezdirir... ha ama sonucta adam elimizde sadece 2 tane CE kaldı derken , 3.CE yi garibim başka birinin pre-orderinden silip bizimkine eklemişti :D

ahahaha evet kul hakkı yedim wotlk CE için sidflskadf

aynını sc2 için yapmayı planlıyorum :P
Mesaj tarihi:
son dalga olduğuna dair bir açıklama yapılmadı. muhtemelen bu şekilde parça parça oyuncu almaya devam edecekler. çıkmadan önce bnet stress testleri için open beta da olacaktır.
Mesaj tarihi:
O CE un online satan yerlede satışa çıktıktan sonra tükenmesi 5dk yı bulmaz, sırf ebayde 500$ a satmak için bile binlerce kişi alacak, CE almak için en iyi yol dükkana 12 saat önceden falan gidip kamp kurup almaktır.
Mesaj tarihi:
huun said:
kendini kandırma. vereceksin işte 60$. güzel oyun, imzamıaatıyorum.

Seve söve(!) veririm. Buna 60 dolar verilince günün birinde bir akıllı 60'ı veren 70'i de verir diyecek.
  • Yeni Oluştur...