huun Mesaj tarihi: Nisan 9, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2010 kalite kağıda 176 sayfa kitapçık biraz ağır gelebilir kargoya hehe kaldı ki türkiye'de rahat bulunabileceğini düşünüyorum. bu tip ürünlerin gerçek koleksiyonerliğe hizmetten çok para kazanmak için yapıldığını düşünürsek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Nisan 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2010 Ben de CE alacağım. Daha önce Sendit'ten alışveriş yaptığım için orayı düşünüyorum ama burası da çok geç yolluyor. Var mı başka düzgün bir site? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Nisan 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2010 game.co.uk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rikkie Mesaj tarihi: Nisan 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2010 abi türkiyeden alabilmek için CEyi çok inanılmaz şanslı olmak gerek. ankara d&rda wotlk'ın çıktığı gün kasada göstermelik duran 2 tane CE vardı koskoca mağazada sdfg. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Nisan 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2010 WotLK CE oldukça fazla sayıda gelmişti diye hatırlıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Nisan 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2010 kapıda bekledik 100lerce kisi ilk 10 kisi aldı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Nisan 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2010 Cuce said: kapıda bekledik ............... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Nisan 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2010 ahahaha wotlk CE almamı numberten sağlamıştı, cevahir mavishopdaki elemana 1 saat , 45 dakika falan dil dökmüştük bak 3 tane CE alıcaz hoca bilmemne sen benim kim olduğumu biliomusun , benim dayım veli küçük diye diye zor zar offf hatırladım da o gün adamdan iğrenmiştim resmen pazarcı gibidir kendisi bezdirir... ha ama sonucta adam elimizde sadece 2 tane CE kaldı derken , 3.CE yi garibim başka birinin pre-orderinden silip bizimkine eklemişti :D ahahaha evet kul hakkı yedim wotlk CE için sidflskadf aynını sc2 için yapmayı planlıyorum :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
The_Delucian Mesaj tarihi: Nisan 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2010 zor dostum artık kim oldugunu biliyorum, 1 daha aynı numarayı yemem ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Nisan 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2010 =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Nisan 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2010 benide ekleyiverin bha.bha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rikkie Mesaj tarihi: Nisan 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2010 offf abi battle.net accountunuzun bağlı olduğu mail adresine hala bir beta key içeren e-posta gelmediyse release'e kadar gg artık değil mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Nisan 9, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2010 son dalga olduğuna dair bir açıklama yapılmadı. muhtemelen bu şekilde parça parça oyuncu almaya devam edecekler. çıkmadan önce bnet stress testleri için open beta da olacaktır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Agmahan Mesaj tarihi: Nisan 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2010 valla baya oynamak istiyorum ama şans yok işte,davetiye falan gelirse beni unutmayın lütfen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Nisan 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2010 3 haftası falan var diye bi duyum aldım ama kanıt vs bisi yok tahminsel bişi sadece içeriden ;p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Nisan 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2010 O CE un online satan yerlede satışa çıktıktan sonra tükenmesi 5dk yı bulmaz, sırf ebayde 500$ a satmak için bile binlerce kişi alacak, CE almak için en iyi yol dükkana 12 saat önceden falan gidip kamp kurup almaktır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nosfe Mesaj tarihi: Nisan 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2010 İspanyolca dediğine bakmayın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sigisMoNd Mesaj tarihi: Nisan 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2010 ahaha mukemmelmis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Nisan 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2010 60 dolar ne ya. Helalinden 50 veririm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Nisan 14, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2010 kendini kandırma. vereceksin işte 60$. güzel oyun, imzamıaatıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Nisan 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2010 ahahaha harika oyun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Agmahan Mesaj tarihi: Nisan 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2010 60 $ 3 oyunluk bir seri için pahalı bir fiyat,ancak oynadığım ırkı alırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
doubtful Mesaj tarihi: Nisan 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2010 CE paket içeriğinin görseli: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Nisan 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2010 huun said: kendini kandırma. vereceksin işte 60$. güzel oyun, imzamıaatıyorum. Seve söve(!) veririm. Buna 60 dolar verilince günün birinde bir akıllı 60'ı veren 70'i de verir diyecek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rikkie Mesaj tarihi: Nisan 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2010 CE türkiyeyi bir kenara bırakın çıktığı akşam ebayda 200 dolardan kapışılcak varya..... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar