doubtful Mesaj tarihi: Mart 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2010 vm protected olduğundan false positive'e sebep oluyor. Benim antivirus de başlarda bağırıyordu, bi'kaç update sonrası uyarı vermeyi bıraktı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Mart 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2010 yanlış topic Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
doubtful Mesaj tarihi: Mart 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2010 Güncellenmiş unit stat çizelgesine rastladım. Buyrun: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Mart 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2010 aha güzel paylaşım +rep Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 patch 7 çıkmış. said: TERRAN Banshee: The health has been increased from 130 to 140. Missile Turret: The damage has been changed from 7+7 armored to 12. Thor Anti-Air damage has been decreased from 10+6 light to 8+4 light. Anti-Air attack now deals splash damage in a 0.5 radius. PROTOSS High Templar: The Psi Storm radius has been decreased from 2 to 1.5. Photon Cannon: Life and Shield values have been increased from 125/125 to 150/150. ZERG Broodlord: Damage has been decreased from 25 to 20. Roach: Organic Carapace no longer grants bonus regeneration to unburrowed roaches. Spine Crawler: Damage has been increased from 20+10 armored to 25+5 armored. Attack period decreased from 2.2 to 1.6. Spore Crawler: The cost has been decreased from 100 to 75. Bug Fixes Fixed an issue in which players would desync when matched against others with certain CPUs. olması gerektiği gibi, terran'ı rahatlatacak değişiklikler gelmeye devam ediyor. thor, mevcut haliyle bile mutaya karşı düşünülen bir birimdi. splash dmg iyi olmuş. pvt'de psi storm'un çapı düşürülmüş; ama bence yeterli değil. psi storm'un da çapı da 1'e indirilmeli. karşılığında EMP'nin manası arttırılmalı. pvz'de eğer hydra'ya karşı bir sıkıntı yaratırsa, stalker'ın bonustan kesilip, normal dmg'ı arttırılmalı. baneling'in fiyatı arttırılırsa ya da splash dmg çapı düşürülürse bu iş bişeye benzeyecek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 3stalkerın bonusından kısıp dmgını arttırdılar zaten gecen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 turtle olmasın diye savunma binaları kuş gibiydi iyi olmuş böle her zerg macında ling rush roach rush yemekten böö gelmişti taktiksiz oyunculardan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 oyun Kore'de pc cafeler üzerinden open betaya başlıyor. blizzard ve bildiğim kadarıyla EA'in bir uygulaması var pc cafeler için. işletme sahibi tek bir key alıyor oyun için ve istediği kadar pc'ye bu oyunları yükleyebiliyor. bu tarz bir key almış kore'deki pc cafelerin müşterileri, hesapları beta için seçilmemiş bile olsa scII oynayabilecek. bu şu demek oluyor: "kaçın koreliler geliyor." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bansheee Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 huun said: bu şu demek oluyor: "kaçın koreliler geliyor." e yuh adamlar zaten hayvan bi de yarışa erken başlıyolar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 organic carapace yapan bi allahın kulu olmaz artık, aşırı gereksiz bi upg e dönüştürmüşler. tamamen kaldırmak yerine düşürselerdi bari. spine crawler buff <3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nosfe Mesaj tarihi: Nisan 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2010 Bana da gelmiş galiba, Blizzard 1 Nisan şakası yapmıyordur di mi? Çünkü hesaba ekli sadece WoW trial vardı o da 2 gün önce bitti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nosfe Mesaj tarihi: Nisan 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2010 Oyuna giremiyorum EU US farkediyo mu? Bende US versiyonu yüklü de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Agmahan Mesaj tarihi: Nisan 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2010 Eu yükleyeceksin,o da sadece blizard ın sitesinde var sanırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nosfe Mesaj tarihi: Nisan 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2010 Sağol öyle yapıyım bari. Harbiden 1 nisan şakası çıkacak diye korktum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LombaK_Knight Mesaj tarihi: Nisan 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2010 huun said: patch 7 çıkmış. said: TERRAN Banshee: The health has been increased from 130 to 140. Missile Turret: The damage has been changed from 7+7 armored to 12. Thor Anti-Air damage has been decreased from 10+6 light to 8+4 light. Anti-Air attack now deals splash damage in a 0.5 radius. PROTOSS High Templar: The Psi Storm radius has been decreased from 2 to 1.5. Photon Cannon: Life and Shield values have been increased from 125/125 to 150/150. ZERG Broodlord: Damage has been decreased from 25 to 20. Roach: Organic Carapace no longer grants bonus regeneration to unburrowed roaches. Spine Crawler: Damage has been increased from 20+10 armored to 25+5 armored. Attack period decreased from 2.2 to 1.6. Spore Crawler: The cost has been decreased from 100 to 75. Bug Fixes Fixed an issue in which players would desync when matched against others with certain CPUs. olması gerektiği gibi, terran'ı rahatlatacak değişiklikler gelmeye devam ediyor. thor, mevcut haliyle bile mutaya karşı düşünülen bir birimdi. splash dmg iyi olmuş. pvt'de psi storm'un çapı düşürülmüş; ama bence yeterli değil. psi storm'un da çapı da 1'e indirilmeli. karşılığında EMP'nin manası arttırılmalı. pvz'de eğer hydra'ya karşı bir sıkıntı yaratırsa, stalker'ın bonustan kesilip, normal dmg'ı arttırılmalı. baneling'in fiyatı arttırılırsa ya da splash dmg çapı düşürülürse bu iş bişeye benzeyecek. Banshee bence nerflenmesi gerekn bir unitti, boostlanması yersiz olmuş gibi. HT'nin radius'unun kısılmasını da beğenmedim. Zaten 80 dmg vuruyor bir zamanlar 112 vuran büyü. Cannon'un HP'sinin 300 olması iyi bir gelişme. Zerg'un her gelen patchle nerflenmesi de başta biraz abarttıklarını gösteriyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Nisan 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2010 roach nerfi yanlış olmuş , burrow daki regen sabit kalsaydı da, roachları daha fragile yapsalardı daha iyi olurdu , suan mass roach çok güclü oluo rushta ve ölmüolar aslıdna daha kırılgan olsalar da burrow yapmak zorunda bırakılsalar regen icin , burrow kaç regen çık saldır vs seklinde dinamik bi birim haline gelebilirdi suan resmen tank gibi bi birim kalabalıkken burrowa ihtiyac bile duymuyorsun ki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Law Mesaj tarihi: Nisan 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2010 Arkadaşımada 2 tane key göndermişler az önce telefon açdı. Bu gün sabaha kadar ondayım la heyya diyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Nisan 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2010 scorch said: roach nerfi yanlış olmuş , burrow daki regen sabit kalsaydı da, roachları daha fragile yapsalardı daha iyi olurdu , suan mass roach çok güclü oluo rushta ve ölmüolar aslıdna daha kırılgan olsalar da burrow yapmak zorunda bırakılsalar regen icin , burrow kaç regen çık saldır vs seklinde dinamik bi birim haline gelebilirdi suan resmen tank gibi bi birim kalabalıkken burrowa ihtiyac bile duymuyorsun ki e öle olmus iste zaten, unburrow regen kaltıgı ıcın artık burrow etmek zorund akalıcak, genel olarak tank kapasiteside azalmıs durumda cunku combat dısı regeni yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
doubtful Mesaj tarihi: Nisan 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2010 Shiftdelete.net Starcraft2 Beta'yı incelemiş. Büyük beklentiyle başlamıştım okumaya, çok yavan geldi bana. Alıntı said: 12 yıllık beklemeye değecek mi? StarCraft 2: Wings of Liberty'nin multiplayer beta testine katıldık. Serüvenin devamı hakkında ilk izlenimlerimizi paylaşıyoruz. http://shiftdelete.net/starcraft-2-wings-of-liberty-beta-test-19517.html Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Nisan 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2010 bu burda dursun xP http://sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc3/hs494.snc3/26979_356044467613_687407613_3126515_7663538_n.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Nisan 2, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2010 aferim lan iyi ELO yakalamıssın maa mağrur olma fazla. oyun çıkınca bi de pro league gelecek hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rikkie Mesaj tarihi: Nisan 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2010 Abi ben mi birşeyleri kaçırdım yoksa 2010-Q2 dışında kesin bir çıkış tarihi yok mu hala? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Nisan 6, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2010 q2 fazla iyimser tahmin. beta başlayalı 1 ay oldu ve en az 3 ay olacağı açıklanmıştı zaten. 2 ay ordan koy, betadan sonra ticari takdim için 1-1,5 ay koy üstüne. en iyi ihtimal 3-3,5 ay daha var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FreEmoon Mesaj tarihi: Nisan 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2010 Blizzard yazın oyun çıkarırsa çok şaşırırım ben ya. Eylül'e alıştırıyorum kendimi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Nisan 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2010 ya bi aksilik olmassa ki eğer 20 haziran~ gold olur bence. doubtful said: Shiftdelete.net Starcraft2 Beta'yı incelemiş. Büyük beklentiyle başlamıştım okumaya, çok yavan geldi bana. Alıntı said: 12 yıllık beklemeye değecek mi? StarCraft 2: Wings of Liberty'nin multiplayer beta testine katıldık. Serüvenin devamı hakkında ilk izlenimlerimizi paylaşıyoruz. http://shiftdelete.net/starcraft-2-wings-of-liberty-beta-test-19517.html starcraftın zerginden anlamayan adama beta test ettiripte yazı yazdırırsan böle olur zaten köylü herif sıkmışda sıkmış kafasına göre ;p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar