scorch Mesaj tarihi: Mart 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2010 baslamışken dinlemeyenler icin olsun zerg http://www.youtube.com/watch?v=1ivYHY8V-XA http://www.youtube.com/watch?v=deDUfvT-nzM protoss http://www.youtube.com/watch?v=zuh96ogWoAc Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Mart 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2010 http://forums.battle.net/thread.html?topicId=23425374601&sid=5000 suna güldüm bugun Yo Mommaship's so fat she cloaks your main AND your expansion. Yo Mommaship's so fat she made Jim Raynor say "That's no moon!" Yo Mommaship so fat she takes an extra 40 seconds to warp in. :( yo mommaship so fat her food cost has increased from 6 to 8. Your mommaship so slow, she needs chrono boost to cast mass recall. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
doubtful Mesaj tarihi: Mart 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2010 SC2 beta key dağıtıyorlar SC2 beta key için herşeyi yaparım diyorsanız http://www.staredit.net/ adresindeki yarışmaya katılmayı düşünebilirsiniz. Yarışma SC2 harita hazırlama hakkında. Daha önce SC için harita hazırlamadıysanız da çok önemli değil, yeni Galaxy Scripting dili tamamen C üzerine oluşturulmuş, C ile yazılım geliştirme tecrübesi olan arkadaşlar zorlanmayacaktır diye düşünüyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Mart 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2010 Cuce said: http://forums.battle.net/thread.html?topicId=23425374601&sid=5000 ahahaha efsane başlık olmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Mart 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2010 1 kişiye beta invite atabiliyorum key var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Mart 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2010 bana bana! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2010 gokcende var mi? ona gore sfdaf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Mart 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2010 gökcen benim ve füksün acc la oynuyo, kuzen istiyodu ona bi sorim hala istemiyosa yollarım mortits Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Mart 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2010 okdir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Mart 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2010 bende istiyorum lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2010 tamam iste biz ucumuzde bi ekanta girelim sfasf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Mart 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2010 kompozisyon yarışması mı yapsam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Mart 18, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2010 bende de var bi davetiye. yapılması gereken bunlar. said: Getting Started: In order to participate in the beta test, you must have an active Battle.net account. If you don’t have a Battle.net account, visit eu.battle.net to create one. Note that you are required to accept the Battle.net Terms of Use before you can create a Battle.net account and install the StarCraft II beta client. Below is a beta key that will allow you to upgrade your Battle.net account to participate in the StarCraft II beta test. PLEASE NOTE: Each beta key can be used only once, so please make sure you are upgrading the Battle.net account you wish to use to play the StarCraft II beta. Once claimed, your beta key cannot be transferred to another Battle.net account. 1. Apply Your Beta Key - Log in to your Battle.net account. Under "Manage My Games," click "Add or Upgrade a Game." Enter the above beta key in the "Enter Game Key" field and select "Add Game." 2. Get the Installer - In your list of games, click the “Manage Game” button under the StarCraft II beta image to download the installer. 3. Install the StarCraft II Beta - Once you’ve downloaded the installer, run it and follow the directions to install the StarCraft II beta client on your machine. Note that your participation in the StarCraft II beta test is governed by a Beta Test Agreement that you are required to accept before you can install the beta client. 4. Run the Game & Log in to Battle.net - After the StarCraft II beta installs, the launcher interface should automatically appear on your screen. Log in with your Battle.net account and you’ll be able to begin playing. You can launch the client at any time by clicking the desktop shortcut or by going to the Windows® Start Menu. kimler istiyor görelim önce biraz :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Mart 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2010 ben ya ben :/ battlenet acconutum var zaten anlamiom size 2 tane gelio neden bize gelmio başvurudjk o kadar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Mart 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2010 ben istiyorum ayrica gokhani istersem dovebilirim o sebeble ben almaliyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Mart 18, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2010 ikinize de yolladım. kapışın hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Mart 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2010 ALDIM BILE SAOL CANIM optum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Mart 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2010 hay senin ... berkay Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Mart 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2010 bunları daha önce key gelmiş olanlara veriyo işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Mart 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2010 invite a friend ayağına Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Mart 18, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2010 spark sen de benim gibi yap. mahallenin gençlerini kavga ettiren serseri abiler gibi pileli kumaş pantolonlarımız içerisinde, sağa sola lama gibi tükürürken kulağımızın arkasından çekip yaktığımız sigaraları içip kenardan izleriz. vicdanım rahat, hızlı olan kazandı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Mart 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2010 ver bana sıpark Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Mart 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2010 bakim biri var o istemezse forumda random bi konuya yazcam keyi ilk kaydeden kazancak, mehe mehe mehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Mart 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2010 random konuya yazmak nedir abi haha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Mart 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2010 spark bence 5 ayri konuda 5 sifre ver abi 5 sifreyi toplayan ilk kisiye ver ehaeahufasuh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar