tunca Mesaj tarihi: Şubat 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2010 muta dışındaki tüm ground birimlerini counterlamak için colossus inanılmaz iş yapıyo, zaten colossus varsa muta yapmak zorunda oluyo zerg. immortal da aynı şekilde çok güçlü. early-mid game roach baskısına karşı immortal yapın direk, robotics bay zaten şart obs için. stalker şu an arkadan falan blinkle girip harras yapmak için kullanılmalı, mass basılacak bi ünite değil kesinlikle. mutaya karşı ya erkenden 2-3 starport yapıp 2 muta başına 1 phoenix basmanız lazım ya da ordunuzun içine sentry koymanız lazım. stalker değil dikkatiniz çekiorum, sentry. sentry'nin hem kalkanı mutanın damageini sekenlerle beraber %37 kadar düşürüyo hem de mutaya karşı dpsi çok fazla. 1 tane 2 tane değil baya yapın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Şubat 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2010 işte colossus 1 kere yaptım, o da hayvanlar gibi büyük bi map var onda, yoksa kaynak kalmıyo fleet beacon çıkmaya eğer mal gibi unutmazsam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ggterran Mesaj tarihi: Şubat 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2010 psionic storm, up to 80 dmg'miş ve 3sn'de bir atılabiliyomuş enerjisi olsa bile. Önceden 125 çakiyodu kızartma yapıyodu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Şubat 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2010 templar şu an colossus varken basmak anlamsız bence, hem extra micro gerektiriyo, cost effective değil hem de mutaya atamıyo kaçması çok kolay Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Şubat 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2010 tunca said: stalker şu an arkadan falan blinkle girip harras yapmak için kullanılmalı, mass basılacak bi ünite değil kesinlikle. sorun su zaten, eski goon kafasıyla overall ise yarar diyip bastığımız stalkerlar aslında cok az isi yapıyolar. roach falan bile tutamıyolar. haliyle muta geldiğinde mutayı dğeil durdurmak zarar verecek kadar biel cok stalekr olmuyo elimizde. varza zaten zerg akıtıyo lingleri temizliyo butun base'i Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Şubat 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2010 tunca said: templar şu an colossus varken basmak anlamsız bence, hem extra micro gerektiriyo, cost effective değil hem de mutaya atamıyo kaçması çok kolay ya kotu değiller aslında ama colossus cidden daha iyi. mineral/gaz oranın bozulmussa basılabilinir. bol miktarda zealota ihtiyac duymadığım bi durum olmadı benım. dt is e sahane. attack speedı artmıs. artık overlordlar detector deil. dtın ıs yapmaması soz konusu değil. ayrıca gazı daha ucuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ggterran Mesaj tarihi: Şubat 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2010 tunca said: templar şu an colossus varken basmak anlamsız bence, hem extra micro gerektiriyo, cost effective değil hem de mutaya atamıyo kaçması çok kolay templar'sız bir sc olmaz ya :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Şubat 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2010 evet dt teoride çok iyi ama bana yapan 1-2 kişi çıktı daha onlar da pek iyi kullanamadı. zvp ve zvz genel hatlarıyla anladım gibi ama daha pek zvt oyun kavramım oluşmadı çok random oynuorum, rakibin ordusunu gömülü banelinglerimin üzerinden farketmeden geçirmesi üzerine bi oyun stilim var sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ggterran Mesaj tarihi: Şubat 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2010 baneling imba gibi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Şubat 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2010 tunca oyundaki doruk noktanı betada yasadın. sanmıyorum bı daha ole bı pusu kurabileceğini... yazık sanada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Şubat 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2010 olm tunca , cuceye neden vermiosun keyini 2 dakka girisn bi görsün en azından çocuk! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Şubat 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2010 key onun değilki, sparkın. makinem yok zaten oynıycak su anda. avans verdik ona. oyun cıksın daha az ezilsin diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Şubat 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2010 ya bu sey se yaramiyo mu phoenixlerin hane civi civi etrafa roket attigi modu war ya mutalara karsi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Şubat 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2010 onu kaldırdılar. onun yerıne bi unteiyi havaya kaldırıyo yerde. ultralrı falan kaldırıp havada öldürebiliyosun mesela. ultra ölmez tabikide, siege'e yatmıs tanklarıfalan kaldırabiliyosun mesela Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Şubat 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2010 ha onuda gordum de nye kaldirdilar ki abi guzel bisiye benziyodu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Şubat 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2010 benım hosuma gitmemisti, cok kaba bi counterı mass aira karsı. meslea valkarie coen seklidne saldırıyo corsair vurduğu unıtenin etrafına aoe yapıyo. hanı kacına biliyosun etrafını sarıp hasar verebiliyosun. phoenixin o ozelliği cok skillztormdu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Şubat 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2010 mothership in mass recall iyi gibi baya bi adam teleportlayabiliyorsun aoesi hayvan gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tyrannus Mesaj tarihi: Şubat 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2010 http://www.teamliquid.net/forum/viewmessage.php?topic_id=113700 mutalarin çözümü sentry gibi görünüyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Şubat 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2010 tunca said: http://www.teamliquid.net/forum/viewmessage.php?topic_id=113569. kore liginde şu an birince olan kişiyle bi interview YGosu: Oh, 20 years old! In the prime of your youth, I see. You have a girlfriend? Zenio: Huk! We broke up a week ago… YGosu: T_T. My condolences to you. Zenio: T_T YGosu: If it was one week ago, that coincides interestingly with the release of the Starcraft 2 beta. Does that have anything to do with your ridiculous win rate and #1 ranking? Zenio: Well I wanted to break up since before, and with the Starcraft II Beta coming out and all, I told her we should break up. YGosu: Indeed… You took those wise words to heart: To achieve great things, distance yourself from women. Zenio: Yup, lolz. su dialogdan sonra degil gosu tillah olsa adam değil benim gözümde sdfsd oyun icin yapılırmı lan artiz herif! "yup lol" diyor bide ağzına ağzına giricen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Şubat 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2010 adam haklı abı asıl gosu öle olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Şubat 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2010 Tyrannus said: http://www.teamliquid.net/forum/viewmessage.php?topic_id=113700 mutalarin çözümü sentry gibi görünüyor see tunca said: http://www.teamliquid.net/forum/viewmessage.php?topic_id=113700 muta counter: sentry faking naab Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
doubtful Mesaj tarihi: Şubat 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2010 tunca said: mutalisk le de sc1 dekine yakın bir micro yapılabiliyo, corruptor bilmiorum bunlar benim replayler isteyen olursa http://rapidshare.com/files/355271714/Recent.rar.html Nihayet indirdim sc2'yi, şimdi tunca'nın replaylarını izliycem. Az önce bi'iki replay denedim izlerken sc2 kendini sorgusuz sualsiz kapattı, bu problemi başka yaşayan var mı? (bnet login+cache patch yapmıştım) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Şubat 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2010 arada benim de oyunum kapanıyo ama neden oluyo bilmiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Şubat 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2010 mutalisklerin allah seri belasını versin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sigisMoNd Mesaj tarihi: Şubat 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2010 stream yapsaniza:( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar