tunca Mesaj tarihi: Şubat 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2010 ebay den satılanlar blizzcon veya o tarz aktivitelerde verilen beta keyleri. direk battlenet accountu satan da vardır tabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komutan Mesaj tarihi: Şubat 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2010 Battlenet hesabindan basvuranlara key gelmiyor. Diger yerlerden alanlara key turu bir sey vermeleri lazim haliyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Şubat 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2010 abı daha ole hakkını vererek oynıyan bi replay goremedim. 1 tane protoss izledim, eleman haritada öyle bir estiki dibim düştü, htler warp prismler blinkler adam resmen fırtına gibi esti, dibim düştü. featureların korkunc potansiyeli var, ama daha keşfedilmeleri lazım. zaman lazım ınsanların alışması ıcın. taktikler geliştirkce özellikler keşfedildikce ırklar arasındaki fark artıcaktır zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Şubat 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2010 http://www.justin.tv/idejder#r=A1IgP4E~ yayın kalitesi çok iyi ama oynayan rezil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Şubat 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2010 http://www.gosu.com/files/images/starcraft%20cake.preview.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Şubat 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2010 gelmemis hala keyler ya :'( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Şubat 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2010 Key ler dağıtılacak dendi, hemde doğum günümde, gelmezse bana daha da gelmesin zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Şubat 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2010 Cuce said: abı daha ole hakkını vererek oynıyan bi replay goremedim. muhtemelen yeni olduğu icin olmasın oyun? ;p özellikle belirtmem lazım yani casual seviyede sc oynamış birisi sc2 ye başlayınca wtf gibi yepyeni bir oyuna başlıyor ha misal ben ii bi oyuncu değildim sc de ama kendimi noob ötesi hissettim son sırada division 4 e girdim sıralamada (ladder sistemi) ama 5 te kalsaydım keske diorum simdi :D direk kicklesinler beni 5 e :P divisionlar win loss adetinden ziyade , oranına bakıyor sanırım bu arada cok ii bir sistem en fazla 3 mac kaybediosunuz sonra kesin bi tane sizden beteri çıkıo :D aynı arena sistemi gibi wowun galiba :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Şubat 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2010 e o yuzden diyorum zaten, anafikri oydu o mesajın. daha insanlar keşfedemedi oyunu. balance sorunlarıda var o yuzden cılgınlık yapmadan oynuyolar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Şubat 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2010 Komutan said: Micro bence eskisinden daha onemli. Hatta microyu arttirmak icin bence fuzuli hamallik duzeyine ozellikler eklenmis, mesela queenin larva uretimini hizlandirmasi. Ben genelde zerg oynuyorum, T1'de roachlar cok guclu gorundu. Zergling/baneling combosu yaptigim zaman pek basarili olamiyorum ama roach spamlayinca iyi sonuc aliyorum. Gerci roachlarin havaya vurmadigini bilmiyordum ve Terran'a karsi aci bir tecrube yasayarak ogrendim. Bir de savunma binalari(en azindan zerglerinki) eskisine gore daha gucsuz geldi. micronun onemli olmasında bir sorun yok, macro'nun dump down olmaması onemliydi daha cok. Acıkcası larva üretimi chrono charge veya mule/suppy depot summon gibi mekanikler microdan cok macro'ya giriyo aslında, sonucta cok ekonomi bazlı feature'lar. acıkcası, multiple building selection, mineral rally point gibi özelikleri koydu diye kızıyodu insanlar (ki olmaması cok büyük hata olurdu) ordan hammallığı kaldırıp yerine stratejik derinlik katabilecek fonksiyonlar koymaları gayet iyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komutan Mesaj tarihi: Şubat 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2010 Su ana kadar bana zerg olarak karsi koymasi en zor gelen sey reaperlar oldu. Normal savassalar roachlar ile aliyorum ama cok fena vur-kac yapiyorlar. Iscileri oldurdukleri yetmezmis gibi binalari da cok hizli indiriyorlar. Bulunduklari yere gelene kadar asagi veya yukari seviyeye zipliyorlar, takip edemiyorum. Ussun her tarafina birkac tane roach koymak cozum olabilir ama o da haliyle fazla defansif. Reaperlarin binalara verdikleri zarar nerflenebilir bence. Savunma binalari da daha guclu olmali. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Şubat 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2010 ahaha bu arada yeni farkettim pc ye karsi oynarken 1v1 vs yenilecegini anlayınca (işçisiz kalınca , parasız kalınca vs yapıcak biseyi olmayınca yani) computer : gg yazıo chat pane e ahahaha geberdim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Şubat 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2010 abi su anda 1 attack upg li bc, upgsiz kalkansız marine'i 1 salvoda indiriyo, 3 attack upgli kalkanlıyıda 1 salvoda indiriyo huun said: yok, hepsi tek hedefe ateş edecek. bence lüzumsuz grafik kalabalığı. zorlaştırır o bclerin altındaki combatları. bunu gordum az oncede, soyle bi olay var, saldırıyı salvo seklindeyaptığı icin tek atamamıs oluyo o 1 sn icinde medivac ten heal alırsa marine ölmemiş oluyo. guzel olmuş yane Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Şubat 21, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2010 ilk oyunda da vardı o, zaten rep izlerken dikkat edersen yazıyor birimlerin altında tek mi vuruyor 2 kere mi vuruyor. ama bir bc'nin bir marine'i öldürememesi nasıl güzel oluyor onu anlamadım hehe tl'de offical rep bilmem ne diye başlık var forumda. baya sağlam oyunlar dönüyor. ordan çekin repleri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Şubat 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2010 öldürüyo sonucta yahu, ama eğer medivac varsa 2 vurusta öldürüyo dmg'ı direk atmadığı için. hanı 1 tane büyük lazer dğeil 6 tanemi ne kück lazer atıyoya, 6 lazerin hepsi carpmadan medivac yeterince heallarsa ölmemiş oluyo. ufak detay hoş. medivacın biraz uzağındaki marine vurursan yetişemiyo medivac falan guzel yanı. tl de o threadi bulamadım ben linklermisin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Şubat 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2010 yanlız roach+ling+nydus kombosu inanılmaz tatlı olmuş boş geçmedim henüz bu taktikle :D çirkef işi base arkasına drop olayının değişik versiyonu olmuş işte adsasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Şubat 21, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2010 http://www.teamliquid.net/forum/viewmessage.php?topic_id=112991 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Şubat 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2010 http://www.megafileupload.com/en/file/197040/KHB-P--v-Artosis-T--Steppes-of-War-SC2Replay.html mother ship rush o diil de replay izlemek acı veriyo artık bana, blizzard dedik gösterip vermeyen liseli çıktı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Şubat 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2010 güzel bi zvt http://www.mediafire.com/?qz2hi2tzdtm some random thoughts: Mutalisk stackleyemesek bile harras işlevini gayet koruyor gibi gözüküyor. Mutalisk + corruptor kombosuyla da corruptorın binaları 30sn etkisiz hale getirme özelliği sayesinde muta harrasına karşı az sayıda turret yapmak yetmeyecek anladığım kadarıyla. Banelingi kullanımı ise mass baneling yapıp attack move yapmak yerine, light ünitelere de extra damage verdiği göz önünde bulundurunca early gamede üstünlük sağlamak için linglerle combata girip arkadan az sayıda banelingi yollayıp bir arada toplanmış zealot/marine/ling e cost effective bi biçimde saldırmak için kullanılmalı bence. burrow da şu ana kadar izlediğim oyunlarda nerdeyse hiç kullanılmadı. yine early gamede burrow + banelingle rakibin ilk pushunu, dikkatsiz davrandığı takdirde çok etkili bi biçimde durdurmak mümkün gibi gözüküyor. sc1de zvp'de corsairle yapılan harrassın benzerini terran vikingle yapabiliyor, buna karşı da scourge yerine queen kullanmak yetiyo gibi. viking corsair gibi splash vurmadığı için sadece mutalisk de gayet etkili. zerg yine midgamede hava üstünlüğünü koruyabilcek gibi gözüküyor. defiler ve lurker(ve bir yere kadar eski muta) gibi nubların elinde gereksiz proların elinde çok işlevsel üniteler olmaması üzücü. ayrı olarak protossun sentry si proların elinde çok yaratıcı bi şekilde kullanılabilir diye düşünüyorum. zvt'de reaper biraz sıkıntı gibi gözüküyor ona karşı da işçilerin yanında burrowlnamış bi kaç baneling gayet iş yapar diye düşünüyorum. zerg'ün early gamede scoutingle toplayabileceği en iyi bilgi rakibin daha çok light mı armored mu ünite bastığı, buna göre roach veya baneling yapma kararını vermesi lazım. medivac'i olan bir terran klasik m&m kullanırmış gibi saldırmamalı medivacin transport özelliğini de sonuna kadar kullanmalı. çoğu terran ordusunda da çokça medivac bulunduğu için girişi sunkenla kapamak eskisi kadar etkili olmayacak gibi gözüküyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Şubat 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2010 unitelerin ozelliklerin cok azını kullnıyo oyuncular zaten su anda, öle bikac kez denk geldim dokturen replay Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Şubat 22, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2010 baneling kendi birimlerine de zarar vermiyor mu? baneling+zergling combosu pek makul değil bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Şubat 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2010 "The baneling's splash attack does not injure friendly units." http://starcraft.wikia.com/wiki/Baneling Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Şubat 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2010 bende izledigim butun replayulerde ona baktim ya cunku banelingler 30 40 geliyo dedim olan hepsini nasil microluyo adam demek microlamiyo dabada dubada giriyomus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Şubat 22, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2010 podcastlerden birisinde veriyordu diye hatırlıyorum. saçma olmuş o zaman, zaten fazla imba baneling. karşılaması çok zor rakip açısından, bari kullanımını zorlaştırsalarmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Şubat 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2010 abi bide oluncede patliyolarmis eger sey olsa friendly fire 1 taqnesini oldurunce hepsi olmesi lazim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar