Cuce Mesaj tarihi: Şubat 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2010 hmm ben baska streama denk gelmedim ama kesin vardır. husky baslıycakmıs 1 saate olmadı onu izlersin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Şubat 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2010 beta accye 50 ytl veriorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Şubat 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2010 nerden bulucanki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Şubat 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2010 http://www.teamliquid.net/video/userstream.php?user=Psyonic_Reaver buna bağlandım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Şubat 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2010 seyrediyorum şu anda. resmen gözlerim doldu. bu nasıl bir sevgi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2010 250dolara birakrim acci Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Şubat 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2010 aldım gitti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Şubat 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2010 of zerg sound track çok iyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Şubat 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2010 terrandan 1 parcayı yarım yamalak dinliyebildim bende dibim dustu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Şubat 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2010 üf çıkmış bana beta da 1.6 gb client dedi. ne o kadar yerim var ne de indirmek için hentaileri kısasım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Şubat 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2010 unsuccesful lurker is unsuccesful Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Şubat 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2010 ahaha 6/10 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Şubat 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2010 son verdigim streami izleyen var mı bende mi ses yok sadece demin vardı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Şubat 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2010 bendede yok onda ses değiltirdim o yuzden, stream listte var 3-4 tane daha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Şubat 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2010 geldi ses geri http://www.teamliquid.net/forum/viewmessage.php?topic_id=101782 şurda queenin ekonomi bakımından katkısının overpowered olduğuna katılmıyorum. sonuçta o özelliği tamamen kullanabilmek için sürekli exp alınması gerekiyor, ama terran'ın ve protoss'un kiler exp sayısından bağımsız. analiz eden adam bu kısmı atlamış sanırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Şubat 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2010 yalnız o baya eski abi obelisk falan kalktı mesela. enerji gibi si geldi toss'a. nexus'e atarsa bi sure dah ahızlı topluyo mineral gatewaye atarsa daha hızlı train ediyo gibi bişi. cdsi süresi preq'i ne bilmiyorum ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Şubat 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2010 tamam obelisk de zaten etrafındaki işçilerin mineral toplama hızını arttırıyomuş çok bişi farketmemiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Şubat 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2010 ama hep acık kalıyodu o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Şubat 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2010 http://www.starcraftmethod.com/livestreams-huskystarcraft oynuyor, 1215 kişi de izliyor... =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Şubat 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2010 olsun mekanik benzer yine. benim söylemeye çalıştığım bir mineral üzerinde çalışan işçi sayısı snırılı olduğu için yeni exp alınmadıkça bir süre sonra drone yapmanın anlamı olmuyor. protoss ve terran ise maximum işçi sınırına ulaştıktan sonra bile mineral kazanma hızını arttırabiliyor. o yüzden ekstra larva sayısı başta ekonomik açıdan çok avantajlı gözükse de bir süre sonra o kadar avantajlı olmuyor. tabi sürekli exp alıp onları koruyabilen bir zergün elinde çok iyi olabilir ama ona da izin vermemesi lazım rakibin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Şubat 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2010 ama baya anlık bi larva katkısı var o skillin. sadece ekonomik düşünme, acil bi durumda cıkarsın larvanı basarsın scourge'unu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Şubat 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2010 terranda ekstra ünite yapmayı sağlayan addon var, protossda da ünite yapma hızını arttırma var o şekilde dengeleniyor o olay Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Şubat 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2010 Kaede said: üf çıkmış bana beta da 1.6 gb client dedi. ne o kadar yerim var ne de indirmek için hentaileri kısasım Cuce said: unsuccesful lurker is unsuccesful :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Şubat 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2010 muta micro yapılabiliyo olsaydı keşke Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Şubat 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2010 demin yenildiği adam david kim'miş ahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar