GEd Mesaj tarihi: Nisan 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2009 Millet oynuyor oyunu videoları falan var neden çıkmıyor? Olayı ne yani bu verilen videoların? terran iyi çevirdi bu arada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gladmir Mesaj tarihi: Nisan 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2009 ordaki oyuncular blizzard tester ve dev leri. Dışarıdan birileri değil, videolarda keep the hype high olayı, gazı verelim ayarını kaçırmadan gündemden düşmesin oyun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Garadia Mesaj tarihi: Nisan 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2009 bide başında alpha aşamasında diyolar hatta izlediyseniz banshee mi ne terran hava ünitesi hunter-seeker füze fırlatan işte adam bu özelliği birkaç hafta önce ekledik çok cool oldu diyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Nisan 19, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2009 muhtemelen günde 50 maç yapıyorlardır öyle, yapımcılar da izleyip ne ekleriz ne çıkarırız düşünüyordur maçları izlerken. balansı oturtmaya çalışıyorlardır vs. bi de bu video ne zaman verilmiş yayına? nighthawk'lar 2-3 hafta önce eklendi diyor oyuna. ordan bişe çıkarılır hala birim eklenip, çıkartılıyor mu diye. bi de reaper'lar ne komik ölüyor öyle haha nighthawk da acımasız olmuş sanki biraz. seeker hunter mı dedi, hunter seeker mı o ability alan etkili mi değil mi anlayamadım ama öyle sanırım. üzücü :( hala high tech birimleri göstermiyorlar, işleri uzun herhalde daha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Devilmanta Mesaj tarihi: Nisan 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2009 Sanırım "oyun çok cıvıl cıvıl, rengarenk" diyen insanları dinlemişler. Videoda kırmızı resmen soluk pembe gibi mavide belli bile olmuyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Garadia Mesaj tarihi: Nisan 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2009 huun said: bi de bu video ne zaman verilmiş yayına? 16 nisanda eklenmiş şuraya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Nisan 19, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2009 hadi ya, çok da yakınmış tüh. bi ümit belki hemen eklememişlerdir hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2009 hunter seeker missilein splash damagei var dedi, istikbal goklerdeymis harbiden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Nisan 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2009 O video çok kolpa, danışıklı dövüş ehueh. Yalnız çalıların line of sight kesmesi süper olmuş. Acayip iş yapar o hem gameplay hem editor olarak. Eğer unit animation değil de destructible environment kıvamına getirirlerse (sanmıyorum ama bakalım) kayalar için de aynısını söyleyebiliriz. Hunter seeker çok eğlenceli olacak gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Nisan 20, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2009 kayalar yok oluyor zaten. anlamadım orayı, ne demek istedin? bi de oyunda AA olmayacakmış diyorlar, buna ne diyeceksiniz? sanırım ilk açıkladıkları sistem gereksinimlerinden sonra millet çok ağladı. renkler konusu da var, bu şekilde gayet iyi olmuş. böyle binalarda bir eskimişlik, birimlerde bıkkınlık havası var. kaotik bir bilim kurgu evreninde olması gerektiği gibi. 200 birim aynı anda seçilecek diye boşuna ağlamışız bu arada. görüş yüksekliğinden bile belli ki bu oyunda 200 birim çok nadir bir araya gelir. nighthawk da güzel birim ama ismini kolpa olmuş biraz hehe şu turret dikme işini de nighthawk'a vermişler. nomad'a başka bişi eklemiş olabilirler. acaba nedir? adı neydi unuttum şimdi mule herhalde. expansiona zart diye bi dünya işçi doldurdu eleman. ucuz iş gücü kalkınmada önemlidir. bi de bi de şu sol üst köşede çıkan observer ekranı umarım kolay hacklenecek bişe değildir. oyundakilerden birisinin görmesi avantaj sağlar baya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Nisan 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2009 şu battle report'lardan 100 tane olsa da doya doya izlesek... valla oyun çıkmasın, sadece bunlardan çıkarsınlar her gün 2 tane. ben izlerim gayet de zevk alırım :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Milamber Mesaj tarihi: Nisan 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2009 çok güzeldi gerçekten ama yavaş :) 20dk oyun mu sürer ne yapıyor bunlar asldlas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MadOrca Mesaj tarihi: Nisan 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2009 bok gibi oynamışlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Milamber Mesaj tarihi: Nisan 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2009 ya test ediyor adamlar :) hızlı oynasalar çoğu kişi anlamaz ne yaptıklarını, ben öylesine dedim aam normalde bu kadar sürdümü b.net te kötü oyun diyip çıkardı herkes :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Nisan 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2009 push up yok ki hic hep taktikle tuzağa düşürmeye oynuyorlar nedense. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Garadia Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2009 beta geliyor http://eu.blizzard.com/en/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TD)Pentagram Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2009 fıss Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2009 Kayıt olduk, orta karar sistemimize beta şansı verecekler mi göreceğiz. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2009 5 er 10 ar alın hemen de dağıtırsınız bana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Milamber Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2009 zor ya kabul edilmeyeceğimden emin olduğum için başvurmuyorum :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2009 5 er 10 ar alınıyorsa bende istiyorum. ikinci sıradayım lopethden sonra. 1- Lopeth 2- Ged 3- :D :D :D Hep böyle bir liste yapmak istemiştim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2009 bana çıkmazsa 50 ytlden başlayan fiyatlarla beta acclerine talip olurum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2009 100 liraya satıyorum beta keyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2009 hesabımda kayıtlı 5 oyun var, bana vermezlerse kimseye vermezler artık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2009 selam silphatos Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar