Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Starcraft II

huun

Öne çıkan mesajlar

muhtemelen günde 50 maç yapıyorlardır öyle, yapımcılar da izleyip ne ekleriz ne çıkarırız düşünüyordur maçları izlerken. balansı oturtmaya çalışıyorlardır vs. bi de bu video ne zaman verilmiş yayına? nighthawk'lar 2-3 hafta önce eklendi diyor oyuna. ordan bişe çıkarılır hala birim eklenip, çıkartılıyor mu diye.

bi de reaper'lar ne komik ölüyor öyle haha

nighthawk da acımasız olmuş sanki biraz. seeker hunter mı dedi, hunter seeker mı o ability alan etkili mi değil mi anlayamadım ama öyle sanırım. üzücü :(

hala high tech birimleri göstermiyorlar, işleri uzun herhalde daha.
Sosyal ağlarda paylaş

O video çok kolpa, danışıklı dövüş ehueh.

Yalnız çalıların line of sight kesmesi süper olmuş. Acayip iş yapar o hem gameplay hem editor olarak. Eğer unit animation değil de destructible environment kıvamına getirirlerse (sanmıyorum ama bakalım) kayalar için de aynısını söyleyebiliriz.

Hunter seeker çok eğlenceli olacak gibi.
Sosyal ağlarda paylaş

kayalar yok oluyor zaten. anlamadım orayı, ne demek istedin?

bi de oyunda AA olmayacakmış diyorlar, buna ne diyeceksiniz? sanırım ilk açıkladıkları sistem gereksinimlerinden sonra millet çok ağladı.

renkler konusu da var, bu şekilde gayet iyi olmuş. böyle binalarda bir eskimişlik, birimlerde bıkkınlık havası var. kaotik bir bilim kurgu evreninde olması gerektiği gibi.

200 birim aynı anda seçilecek diye boşuna ağlamışız bu arada. görüş yüksekliğinden bile belli ki bu oyunda 200 birim çok nadir bir araya gelir.

nighthawk da güzel birim ama ismini kolpa olmuş biraz hehe

şu turret dikme işini de nighthawk'a vermişler. nomad'a başka bişi eklemiş olabilirler. acaba nedir?

adı neydi unuttum şimdi mule herhalde. expansiona zart diye bi dünya işçi doldurdu eleman. ucuz iş gücü kalkınmada önemlidir.

bi de bi de şu sol üst köşede çıkan observer ekranı umarım kolay hacklenecek bişe değildir. oyundakilerden birisinin görmesi avantaj sağlar baya.
Sosyal ağlarda paylaş

• 2 hafta sonra ...
  • Yeni Oluştur...