Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Sinyalciler

Spastik_Serce

Öne çıkan mesajlar

kız ara sıra kafeye gelir tezi vs vardır yazarım. 6-7 ytl tutan hesabı bile indirim yaptım diyip zor alırsın. geçenlerde küçük bir kitap getirdi. neredeyse tamamını yazdım. 68 ytl tuttu. 60 dedim. yanına 30 ytl getirmiş. iyi sonra ver dedim.
1 aydır 30 ytl için ortalarda yok. şimdi sokakta görürsem napayım ben bunu?
hayır sorsan dine kitaba tamamen inanan milletiz. sımdı yolda cevırıp sorsan allah birdir der.

bızım semtte nedense bilgisayarı(ları) bozulan her şirket, şahıs, kurum, arkadaşlarım ( normalde selam bile vermeyenler) tüm herşeye benı cagırır. %99 u para vermez. %0.05 i borç yapar kaçar, %0.05 inden para alıncada çok şaşırırım.

ya ben gerçekten anlayamıyorum, yada yaşım küçük (21) daha öğrenmem gereken şeyler var. acayip mezarcı, sinyalci dolu etraf yada bana öyle geliyor.

adam mozaikçi, inşaatları falan filan her şeyi var. kısaca para saçıyor. buraya kadar banane ! amcamım sen niye 20 ytl dediğim şey için 10 ytl de diretiyorsun. ( normalde ücreti 20 de değil , 30-40 en az ama 20 verse eyvallah diyicem)

ulan kız ota boka evine çağırıyor bilgisayarı yap kerim arkadaşız filan. bak diyorum işim var baydım bılgısayar tamırınden falan fılan. yüzsüz yüzsüz çağırıyor. bakıyorum kurtuluş yok "istiyorum" . 2 hafta küsüyor, sonra bakıyorum yine çağırıyor. hey allam ya. hani yakın arkadaşım filanda değil ya. selam, selam o kadar.

hayır parasız yapmam desende , farklı yorumlara çekiyorlar bu sefer.

ulan herıf gelir. 1000 ytl ye telefon almıştır. ama sürekli fakir edebiyatı yapmaktadır. nasıl birşeydir bu anlam veremiyorum.

adam 1-2 haftadır ofisinin bilgisayarları için beni çağırıyor. işim oluyordu falan gıdememıstım, unuttum. tekrar arıyor yarın gel diye. ulan bu herif benı 2 haftadır cagırıyorsa vardır bir bildiği. 5 kuruş vermeyecek. gitmiyom ulan.

bendede var suç ama, yapma kardeşim baştan.

napmam lazım, sinyalcimi olayım bende, böyle devam mı ediyim.
Sosyal ağlarda paylaş

1. çözüm para peşin kırmızı machine olayı.

bir de bizim bi akrabanın böyle bi olayı oluyor. hırdavat vb. işleriyle uğraşan dayımın tükana paso gelen bi eleman var. diyelim ki hesap 8 lira, 5 lira atıp gidiyor. 12 lira, 10 lira atıp gidiyor.

e adam paso çamura yatıyor tabii. bizimkiler de biraz göz yumuyorlar.

sonra dayım hesap 20 liraysa 23 demeye başlıyor, 28 ise 25 diyor. zaten herif o kadar atacağından, 2 taraf da mutlu mesut oluyor.

sinyalciler terimi biraz daha farklı ya. bu mal emolar var ya her gün gelip para dileniyorlar milletten. geçen beşikteşta da 2 mal geldi gençler bozukluk varsa atsanıza dedi. ben de çekirdek var yer misiniz dedim. küfür edip gittiler.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...