JsH Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2008 Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2008 Allah bir yastıkta kocatsın, İnş huzurlu bir hayatınız olur.
paramecium Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2008 Selam, Yaşasın wireless teknolojisi :P Hele bir döneyim(niyetli olan kim?!?), foto koyacağım. Saygılar.
Mr_Hand Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2008 Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2008 söleseydin ben foto çekerdim sana be para. euhehe :P
Mortis Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2008 Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2008 evleniyormuşum, burası benim evimmiş gibi bişey olmuş tebrik ederim ^_^
adamınbiri Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2008 Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2008 tebrikler para boy boy arabalarınız olur inş ^_^
Baluu Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2008 Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2008 Selamlar, Fotolar ne zaman geliyor. İyi geceler.
paramecium Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2008 Selam, Herkese çok teşekkürler :) Evime telekomcu amcalar gelip hat bağlayana kadar takip imkânım oldukça düşük olacak ama buralarda olacağım ;) Saygılar.
BoDrUmLu Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2008 Durum ne oldu? oldu heralde nikah filan?
paramecium Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2008 Selam, -paramecium evlendi. -telekomcu amcalar hattı bağlayamadı, akşam 8'de bina içi tesisatı elden geçirip kendi hattını bağladı, kavuştu internetine. -masasına kurdu bilgisayarını -şimdi başına oturacak boş vakit kolluyor :P Saygılar.
Vodan Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2008 Saliiiiiih yemeğin altını kıs, sofrayı kur hadi bekliyorum nerede kaldı benim çayım kahvem? Salih bugün işyerinde akşam için kek yapmadın mı? Bence para'nın hali budur :p
Pasha Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2008 cok acimasizsin yalniz :) ilk gunler salih olmaz, en en kotu ihtimal hayatim falan olur :)
BoDrUmLu Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2008 Vodan said: Saliiiiiih yemeğin altını kıs, sofrayı kur hadi bekliyorum nerede kaldı benim çayım kahvem? Salih bugün işyerinde akşam için kek yapmadın mı? Bence para'nın hali budur :p =) =) EE hani fotoraflar paramecium ??
paramecium Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2008 Selam, Yazdım olm adınızı :( O kara gün sizi de yakaladığında, dışarda yüzünde pis bir gülümseme ile karşı kaldırıma geçmiş sizi kesen biri görürseniz, bilin ki intikam için paramecium geri gelmiştir :P Saygılar.
Vodan Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2008 Paramecium intikamını almak üzereyken arkadan bir ses duyulur... * babaaa çişim geldiii *
Öne çıkan mesajlar