Zeppelin8 Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2008 valla bırakın 80 icin aceleye etmeyi 40 a bile gelmeyin. questler zaten sınırlı olan zonelardan biride acaip bi stabilite sorunu yasıyo. bugun patchten sonra deisirse bilmem. 50 den sonra content eksigi daha buyuk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2008 Apache said: Reob - Assassinaaa reob sen miydin lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cakeonroof Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2008 said: Hi I just want to warn anyone under level 40 that when i eventually do get to login today i'm coming through all the lowby areas to rape the shit out of you. Why you might ask? Because it is you people that have caused me to not be able to login due to creating Server = FULL messages. You should have joined a NON pre-release server when buying the game on friday. And yes I will camp the graveyards to relieve my frustration. Thanks official fury forumundan , piskopata baglamislar.bayior bazen hakkaten ozellikle field of the dead zone undaki crashler sonrasi tekrar login olma cabasi.tuketir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bogachan Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2008 Zeppelin8 said: valla bırakın 80 icin aceleye etmeyi 40 a bile gelmeyin. questler zaten sınırlı olan zonelardan biride acaip bi stabilite sorunu yasıyo. bugun patchten sonra deisirse bilmem. 50 den sonra content eksigi daha buyuk. Yaw ondanmı acaba field of dead te oyun boyunca 50fps oynarken bi anda 20fps lere falan düştüm arada 1 2 fps ye düşük kitlenmeler oluyo bende delircektim neden oluyo diye :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zeppelin8 Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2008 ben bu gece gelen patchle birlikte fix gelir diye dusunmustum ama hala bi deisiklik yok. fps dusmeleri daha az yasanıyor sanki ama crashler sabit. Oyun ici muzikleri ve sesi kapatın bana biraz daha stabil oluyor gibi geldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dEaThMooN Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2008 cakeonroof said: said: Hi I just want to warn anyone under level 40 that when i eventually do get to login today i'm coming through all the lowby areas to rape the shit out of you. Why you might ask? Because it is you people that have caused me to not be able to login due to creating Server = FULL messages. You should have joined a NON pre-release server when buying the game on friday. And yes I will camp the graveyards to relieve my frustration. Thanks official fury forumundan , piskopata baglamislar.bayior bazen hakkaten ozellikle field of the dead zone undaki crashler sonrasi tekrar login olma cabasi.tuketir. nicki cakeonroof mu bu herifin bi yere not ediyim de 80 olunca corpse camp yaparız :)) Şimdi ben bu herife sana mı sorucam anten derim .. Arkadaşlarım orda açmış, ben de o yüzden açıyorum .. Oyun benim karakter açmama izin veriyo.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2008 o da keserim, sana mı soracam anten diyo işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2008 şu oyun gelsin de ben ne keserim o herifi birkaç gün sonra, ismini tespit etmek lazım heh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cakeonroof Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2008 Infidel mis nicki. :) geyik amacli topic zaten ya , eglenmistim epey okurken aktarim dedim sadece.ayni sahsin sole bi quote i daha ; said: joking? sort of, doesnt mean its not happening Hopefully after a weekend of slaughter at white sands non-pre release players might decide to reroll, in which case I have improved the server for us all! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sunthewhich Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2008 razzRaziel said: Alexi_Septimus said: razzRaziel said: kervansaraya gittim gitmez olaydım hide rules all. O mapte çalan müzikler efsane. Saz soloları flm var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
colenzo Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2008 ya benim charin gogusler cok buyuk olmus robe giyince farkettim, estetikle kucultebiliozmu acep:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zeppelin8 Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2008 gogusler essek kadar zaten. release den once forumlarda flat chest istiyoruz diye bi topik acılmıstı. savascı kadınların adult film yıldızları gibi gogusleri var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
colenzo Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2008 benimki aynen oyle oldu, robe giyene kadar dikkat cekmiyodu, armor fln giyince belki duzelir^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2008 conanda kucuk goguslu kadın yok. lore'a uygun geciniz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xo Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2008 ben chest bile giydirmiyorum mesela mis gibi üstsüz geziyorum (:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2008 en iyisi lore'a cok uygun devam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2008 lotro'daki gibi giysilerin üstünde olup göstermeme olayı var mı aceba bunda da. ben de cıbıldak şekilde gezmek isterim :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2008 Zeppelin8 said: valla bırakın 80 icin aceleye etmeyi 40 a bile gelmeyin. questler zaten sınırlı olan zonelardan biride acaip bi stabilite sorunu yasıyo. bugun patchten sonra deisirse bilmem. 50 den sonra content eksigi daha buyuk. yok hemen 80 olayım deil benimki.. finaller geldi şimdi hızlıca ilerliyim gidebildiğim kadar zaten oynuyamıcam die, bide memlekete gidecez 15 gün o sebeplen hesap yapıom Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Glatheros Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2008 server bana baya laglı geldi, diğer serverlaradada bu lag sorunu var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KahnX Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2008 abi zaten HEAVY Load 'ı bile geçmiş server FULL olmuş serverlar içinde bi tek fury full login bile yapamıyosun sıra mıra bişey yok izin vermiyolar direk. daha yeni lvl 13 oldum ühü. white sandste res alanını kamplıyodum assasinimle sdfsdffgd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2008 ahha irenç bi adamsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2008 heh cidden nasıl bir akın olduysa, wildsoul bile medium yazarken tek heavy load fury. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2008 adının buyuk etkisi var. direk fury! ne bekliyoruzki aslında Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xo Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2008 level 15 olabildim bu gecelik. night questleri daha bir hoş geldi şimdilik heh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2008 abi siz nerelerdesiniz.. gelin beraber group falan yapalım muhabbet cevirelim.. yok valla milletle party yaptırıonuz adama ya.. bi guilde gireyim diyorum ama bir sürü türk guildi var hangisi daha kalabalık ve organize acaba bilen var mı?? 34 lvl ranger Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar