irmakseverak Mesaj tarihi: Kasım 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2008 said: sametim yarın cartinge gidicez pc nin başında değildim kusura bakma gelmek isteyenleride çağır-yabancı hocalarda gelebilir offline mesaj at mal olmadı telefondan mesaj at bizene niye artislik yapıosunki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Aralık 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2008 küfür falan var hafiften sanki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silmarwen Mesaj tarihi: Aralık 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2008 oha yannız adam hissetmiş küfrederken :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zeppelin Mesaj tarihi: Aralık 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2008 son 2 aydır fln whiskey in the jarın sözlerini satır satır aklıma hangisi gelirse yazıyorum. şu an: i jumped up, fired off my pistols and i shot him with both barrels.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Aralık 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2008 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Aralık 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2008 Benim listemde hala,kişisel bir ileti girin,yazanlar var pek eğlencesi yok koymak isterdim birkaç bşi ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tokasra Mesaj tarihi: Aralık 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2008 'Hızlı yaşa Hızlı öl- Fast Live Fast Die' yazan bir insan var msnimde sdfsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Ocak 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2009 http://www1.picturepush.com/photo/a/1335729/img/1335729.jpg eyvah eyvah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Şubat 4, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2009 sözlükten çalayım albüm canlansın :) http://img141.imageshack.us/img141/1746/99939406jf6.jpg amk nicke müslümcüyüz yazdık hatunlar muhhabbeti kesti :d illede hop hopcuyuz mu diyelim :d :d (büyük küçük harf kombinasyonuyla) 30 kupon getiren herkesi araba veriyoruz. uluslararası finans finali olan bir arkadaşın iletisi: "başbakanı uluslararası finans forumuna s^+%&r çekmiş bir vatandaş olarak uluslararası finans çalışmıyorum." ölümden korkum yok da, kefen tarzım değil. "tanrıya lafım yok, kulları yavşak" ''yemekteyiz isa: ekmek bayattı,şarap köpek öldürendi...'' "sucukta ender, gitarda fender." "bir tek delay im var mute lu çal yeteeeer." davos'ta ortam süper, kızlar falan... gelmeyen gelmesin ben gidecem her sene.* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vivendi_Color Mesaj tarihi: Şubat 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2009 viole said: püf çok kötü bee. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
irmakseverak Mesaj tarihi: Şubat 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2009 minicik ¿ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stblack Mesaj tarihi: Şubat 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2009 roket adam said: "tanrıya lafım yok, kulları yavşak" off ben bunu "tanrıya lafım yok, kuralları yavşak" diye okudum ve işin garibi koptum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Şubat 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2009 dsfsdf epik fail yapmışım. neyse kimse görmeden düzelttik ehiehi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Şubat 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2009 ufacık resim nie böle mal çktı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Şubat 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2009 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Şubat 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2009 bu insan 94 doğumluydu sanırım.ve evet, bir bağyan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Şubat 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2009 94 dogumlunun ne işi var listende :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Şubat 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2009 abi eklerken yazmıyo ki 94 doğumlu olduğu. salak olduğunu anlayınca da engelledim işte duruyo öyle bi kenarda sdf edik: eklerken dedim de, ben değil o eklemişti sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeBuffAndHeal Mesaj tarihi: Şubat 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2009 http://img502.imageshack.us/img502/1205/adszfl3.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Şubat 20, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2009 öeeehh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Underoath Mesaj tarihi: Şubat 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2009 Red said: 94 dogumlunun ne işi var listende :) benim msn imde 98 doğumlu cocuk vaR? Counter da elime veriyor walla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Şubat 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2009 DeBuffAndHeal said: http://img502.imageshack.us/img502/1205/adszfl3.jpg lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
camel Mesaj tarihi: Mart 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2009 http://img407.imageshack.us/img407/374/ahahaha.png ::o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
h_oobastank Mesaj tarihi: Mart 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2009 kendini bulunmaz hint kumasi zannediorsan bilki benim icin ta da oylesinn ... :D:D:D yawwww nick bulamioooooommmm :.( lost devil !! oyn bitince sahda piyonda ayni kutuya konur !! anammm!!!kopmuss millett :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Mart 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2009 "flaş belleğin içine dua atsam muska yerine geçer mi?" AHAHAHAHAAA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar