oper Mesaj tarihi: Ekim 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2008 bakmaz kıçının bişeyine çıkar dağın yükseğine. samsana ne demek anlamadım sadece. ayranı yok içmeye atla gider sıçmaya gibi bişe olsa gerek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Kasım 2, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2008 ''sana gülüm demem gülün ömrü kısa olur, en iyisi sen benim plastiğim ol 1 milyon yıl yaşa a*!!'' "your ego is my lego." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BloodyBeast Mesaj tarihi: Kasım 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2008 http://img147.imageshack.us/img147/8052/yeilan0.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spastik_Serce Mesaj tarihi: Kasım 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2008 a.q x a.q² x a.q³-½ = ½+[(a.q x a.q²) - (a.q - a.q+½)³]²a.q x a.q²x a.q³-½ = ½a.q+½a.q = way a.q bu aralar favorim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Syn Mesaj tarihi: Kasım 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2008 PATİ ADMİNLERİNDEN BİRİNİN KARDEŞİNİN ASKERDEKİ MSN İLETİSİ said: o şimdi asker ama gece internetede girer:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Kasım 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2008 what if dead comes,feel u as alive! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pýrokþi Mesaj tarihi: Kasım 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2008 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Metakuso Mesaj tarihi: Kasım 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2008 "iletiye sığan kişiselliğin a.q" var bi arkadaşta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn2 Mesaj tarihi: Kasım 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2008 şu anda kullanmaktayım said: çok kötü söverim, yüzümü kırbaçlayan rüzgara. sinirlendirmesin beni Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Kasım 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2008 http://www1.picturepush.com/photo/a/1175404/img/1175404.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BloodyBeast Mesaj tarihi: Kasım 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2008 http://img505.imageshack.us/img505/2073/ohaus1.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SpaceMonkey Mesaj tarihi: Kasım 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2008 roket adam said: Bizim elemanlardan biri şöyle yazmış. encarta ya yakardım o bile anlamadı beni. Dedim bu bende ki dert ne? Dedi Let me try to find an article for you. Aaa konu benim üzerimden açılmış asdgsfdafas Geçen sene ben yazdıydım msne bunu :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
=) Mesaj tarihi: Kasım 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2008 BABAM sevdi ANNEM'i aldı,MECNUN sevdi LEYLA'yı aldı BEN sevdim BABAYI aldım 15dk dır gülmekteyim:P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Kasım 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2008 (*)İtLé köpékLé uğra$acak waktim oLsaydı,vétérinér oLurdum(*) bide mayhemin var görmekten sıkıldım: I love my love Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Garager Mesaj tarihi: Kasım 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2008 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reddiye Mesaj tarihi: Kasım 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2008 serkandan: İskender : Polat'ım fenerbahçe en son kupayı ne zaman aldı ? Polat : Ha-Tır-La-Mı-Yo-rum.. memodan: bundan sonra herkes ayagını denk alacak .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BloodyBeast Mesaj tarihi: Kasım 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2008 http://img583.imageshack.us/my.php?image=qwdasqp4hv2.jpg tabiki mühendislik Küfürlü ileti yazmayalım, yazıyorsak sansürleyip yazalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Kasım 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2008 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BloodyBeast Mesaj tarihi: Kasım 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2008 prudent lan bu :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yezid Mesaj tarihi: Kasım 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2008 oha ben oraya "ne zor ismis" yazdigimi saniyorum o iletiyi yazdigimdan beri, su an farkettim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Kasım 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2008 onu bırak ben de bu konuyu her açışımda "ne zor işmiş" olarak okuyorum. şimdi de 2 kez senin postuna, 2 kez iletiye baktım ne demeye çalışmış lan bu?! diye. jeton baya geç düştü sdfsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Kasım 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2008 ayrıca adı gizem olan bağyanların belli bir süreliğine de olsa ileti/nicklerinde "mystery" sözcüğüne yer vermeleri. tanıdığım bütün gizem'ler yaptı bunu ve yapmaya devam edenler var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yezid Mesaj tarihi: Kasım 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2008 ahaha evet evet!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MADBOY Mesaj tarihi: Kasım 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2008 uyurken alnıma ENAYİ dövmesi yapan arkadaşa para vereceğim. Super bir sahistir kendisi, lakin kim oldugunu soylemeyecegim. Atam izindeyiz ama 20 gün sonra izin bitince çalışmaya söz devam etcem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
viole Mesaj tarihi: Kasım 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2008 püf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar