Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

mgs4 tamamlandı!!!

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Bone said:
heh ne alaka ya :)
hikayeyi az çok bildikten sonra neden oynamayalım?

aman diyim, az çok bilinebilicek bir hikaye değil o.
her karakter o kadar derin ki 3-4 kez oynadıktan sonra kafada anca oturuyor bazı şeyler.
Mesaj tarihi:
uzun lafın kısası sağdan soldan okuduğun hikayeler sana oyunun konusunu anlatamıyor aslında. 2-3 kez oynayıp bitireceksin ki tam olarak hakim olabilesin.

o yüzden aynen diziye 4. sezondan başlarım ne olucak ki abi özetini biliyorum öncesinin demek gibi birşey bu.
Mesaj tarihi:
mgs serisini güzel yapan hikayesidir.
hikayeyi mgsden çıkardığın zaman diğer oyunlardan çok da farkı kalmaz. oyun işte dersin geçersin.
fakat uzun sinematikler, birbirine ilmek ilmek bağlanmış derin karakterler ve sağlam hikaye mgsyi oynanabilir yapıyor.
Mesaj tarihi:
Bone said:
heh ne alaka ya :)
hikayeyi az çok bildikten sonra neden oynamayalım?

lol, mgs 4 icin deme en azindan bunu. ruya sahnesi ve psycho mantisle falan karsilasinca hic bi manasi kalmaz 1'i oynayip bitirmediysen.
Mesaj tarihi:
Red said:
oyun güzelse hikaye muhim değil benim için.bi özet okurum yeterli

diğer oyunları oynamadan sonuncuyu oynayan biri sadece gameplay'den zevk alabilir. 60 dakikaya yakın demo var sonda.
ki bu nerdeyse bütün oyunlar için geçerli. demolarıda geç.

şeye döner 'abi bi oyun var hıghıghıg diyip boyun falan kırıyosun yieeeaaaa'. nickinide 'SSnaKeKilLer_!==1907tr'
yapınca kıvamı yakalarsın
Mesaj tarihi:
e onu anladık. bizde sana göre bir oyun değil diyoruz bu. git fifa falan oyna işte. hayvansın falan mı diyoruz yok. (hatta psnden ekle vingthor olarak beraber oynayalım fifa)
Mesaj tarihi:
yahu niye oynamiyim.bu oyunun grafikleri oynanışı bilmemnesi güzel değilmi.yani oyun olarak güzel değilmi.beim ps3 üm varsa neden oynamim

oyuna cok yabancılaşmamk için bi konu özeti okurum önceki oyunların.sora oynarım.
Mesaj tarihi:
tabiki.takipçilerinin oynarken ve oyunu bitirdikten sora benden daha farklı hissediceğini biliyorum.benim için sıradan bitirilen bi oyun olur
Mesaj tarihi:
haklısın ağır fanboyuyum. kafamda ünlem çıktıysa bilki kojimaya vermişim o derece.

yalnız fifa09 oynuyorum ben. red'de oynuyor o yüzden fifaya hakaret falan yok yani.
  • 1 ay sonra ...
Mesaj tarihi:
Vize final demedim bitirdim vee..

yok olamaz ya böyle bir oyun bi daha. Eski oyunlar bile 10 luktu ama buna 10 verilir mi ? Bu oyuna ne verilir arkadaş. Ne diyeceğimi şaşırdım hayranlıktan.

Müthiş harika über

saygılar
  • Yeni Oluştur...