ginaly Mesaj tarihi: Şubat 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2009 Bone said: heh ne alaka ya :) hikayeyi az çok bildikten sonra neden oynamayalım? aman diyim, az çok bilinebilicek bir hikaye değil o. her karakter o kadar derin ki 3-4 kez oynadıktan sonra kafada anca oturuyor bazı şeyler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mumu Mesaj tarihi: Şubat 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2009 uzun lafın kısası sağdan soldan okuduğun hikayeler sana oyunun konusunu anlatamıyor aslında. 2-3 kez oynayıp bitireceksin ki tam olarak hakim olabilesin. o yüzden aynen diziye 4. sezondan başlarım ne olucak ki abi özetini biliyorum öncesinin demek gibi birşey bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Şubat 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2009 oyun güzelse hikaye muhim değil benim için.bi özet okurum yeterli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Şubat 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2009 mgs serisini güzel yapan hikayesidir. hikayeyi mgsden çıkardığın zaman diğer oyunlardan çok da farkı kalmaz. oyun işte dersin geçersin. fakat uzun sinematikler, birbirine ilmek ilmek bağlanmış derin karakterler ve sağlam hikaye mgsyi oynanabilir yapıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Disappear Mesaj tarihi: Şubat 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2009 Bone said: heh ne alaka ya :) hikayeyi az çok bildikten sonra neden oynamayalım? lol, mgs 4 icin deme en azindan bunu. ruya sahnesi ve psycho mantisle falan karsilasinca hic bi manasi kalmaz 1'i oynayip bitirmediysen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Şubat 14, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2009 Red said: oyun güzelse hikaye muhim değil benim için.bi özet okurum yeterli diğer oyunları oynamadan sonuncuyu oynayan biri sadece gameplay'den zevk alabilir. 60 dakikaya yakın demo var sonda. ki bu nerdeyse bütün oyunlar için geçerli. demolarıda geç. şeye döner 'abi bi oyun var hıghıghıg diyip boyun falan kırıyosun yieeeaaaa'. nickinide 'SSnaKeKilLer_!==1907tr' yapınca kıvamı yakalarsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Şubat 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2009 İnteraktif film oldu artık. Oyun demeye bile kıyamıyorum bu seriye. Bir daha da böyle bir seri gelmez muhtemelen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Şubat 14, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2009 al işte güzel insan. mgs fanı herkesi çok seviyorum net. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Şubat 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2009 ne alakası var.benim oyun anlayışım bu.oynarım ve unuturum.hikaye benim için muhim değil.vaktimi öldürsün yeterli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Şubat 14, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2009 e onu anladık. bizde sana göre bir oyun değil diyoruz bu. git fifa falan oyna işte. hayvansın falan mı diyoruz yok. (hatta psnden ekle vingthor olarak beraber oynayalım fifa) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Şubat 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2009 yahu niye oynamiyim.bu oyunun grafikleri oynanışı bilmemnesi güzel değilmi.yani oyun olarak güzel değilmi.beim ps3 üm varsa neden oynamim oyuna cok yabancılaşmamk için bi konu özeti okurum önceki oyunların.sora oynarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mumu Mesaj tarihi: Şubat 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2009 neyse anlatamıyoruz. oyna abi oynama diyen yok. ama manası yok hiç bişey anlamadığına da eminim şu anda o oyundan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Şubat 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2009 tabiki.takipçilerinin oynarken ve oyunu bitirdikten sora benden daha farklı hissediceğini biliyorum.benim için sıradan bitirilen bi oyun olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Şubat 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2009 Vingthor said: e onu anladık. bizde sana göre bir oyun değil diyoruz bu. git fifa falan oyna işte. hahah fanboi :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Şubat 14, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2009 haklısın ağır fanboyuyum. kafamda ünlem çıktıysa bilki kojimaya vermişim o derece. yalnız fifa09 oynuyorum ben. red'de oynuyor o yüzden fifaya hakaret falan yok yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Şubat 15, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2009 http://www.collider.com/entertainment/interviews/article.asp?aid=10142&tcid=1 kojima neler diyor öyle. heyecan bastı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Nisan 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2009 sonunda aldım ve ilk act i bitirdim. Gerçekten ps3 aldığıma deymiş. Çok güzel gidiyor. Toplamda kaç act var acaba ? Birde online ı çok oynanıyor mu ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Nisan 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2009 Vize final demedim bitirdim vee.. yok olamaz ya böyle bir oyun bi daha. Eski oyunlar bile 10 luktu ama buna 10 verilir mi ? Bu oyuna ne verilir arkadaş. Ne diyeceğimi şaşırdım hayranlıktan. Müthiş harika über saygılar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mumu Mesaj tarihi: Nisan 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2009 full hd olmasa oynanmaz di mi ya =p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Nisan 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2009 Sırf şu oyun için PS3 alacam galiba. allam kendime hakim olmalıyım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Nisan 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2009 standart tv de oynadım ben ona rağmen efsaneydi grafikler vs. Hd de nasıldır acaba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mumu Mesaj tarihi: Nisan 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2009 önce fotoğraf makinesi sonra kamera sonra kendime ödül olarak da ps3 alıcam elbet oynicam seni mgs slkfşdsf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Nisan 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2009 ahah herkes aynı ikileme düşüyor galiba. nikon d60 = ps3 = 399 öro. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mumu Mesaj tarihi: Nisan 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2009 1.3 milyar deyil mi o d60? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Nisan 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2009 ben viyanadayım da, buradaki fiyatlarla yazdım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar