Disappear Mesaj tarihi: Haziran 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2008 xaenin oynama eger televizyonun hd degilse aradaki farki gorunce asik olcaksin zaten oyuna. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Haziran 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2008 ssj4songoku said: 2 saatlik cut-scene'e gelen var mı? Act 3 ün başında bayağı uzun bir cut-scene var. Bunalmıştım artık seyrederken. Bazı cut-scene gerçekten çok sıkıyor insanı ama oyunun geri kalanı süper :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Haziran 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2008 sirf bu oyun icin ps3 alicam saka gibi :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Disappear Mesaj tarihi: Haziran 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2008 oyunun mizah anlayisi super ya. eskilerden bi karakter belirir ve otacon: you think x is immortal ? snake: now way. this is reality not some fantasy game. bu arada act 2 nin basinda psikolojik yardim hattini ariyin eheh guzel bi muhabbet donuyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Haziran 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2008 Disappear said: xaenin oynama eger televizyonun hd degilse aradaki farki gorunce asik olcaksin zaten oyuna. Minimum 1 ay boyunca oyunu kutusunda bekletmeye değer mi diyosun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Disappear Mesaj tarihi: Haziran 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2008 bence kesinlikle deger. soyle diyim evde 2 plazma vardi zamaninda biri hd ready biri hd olmayan, plazma olmasina ragmen 106 ekran hd olmayana taktigimizda xbox 360 dan rezalet goruntu kalitesi aliyodum playstation 2 den cok az fark var gibi geliyodu. aradaki farki bi boyle anlatabilirim heralde. yani cevabim 1 ay dayanmaya calis cunku ben bugune kadar boyle bi grafik gormedim.yada oyna, televizyonun gelince bidaha oyna ama ayni zevki vermez tabi sirf grafik icin oynicagin icin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SturmVogel Mesaj tarihi: Haziran 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2008 Viktor said: sirf bu oyun icin ps3 alicam saka gibi :/ PS 3'de Mario yok ama :)o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Haziran 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2008 Viktor said: sirf bu oyun icin ps3 alicam saka gibi :/ kirala birinden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ssj4songoku Mesaj tarihi: Haziran 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2008 Ben arkadaş ile ikisboks'ı 1 haftalığına takas etmeyi planlıyorum. Ondan sonra ver elini sabah akşam MGS. Ama çocuk hala MGS almadı ya :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
draedan Mesaj tarihi: Haziran 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2008 Viktor said: sirf bu oyun icin ps3 alicam saka gibi :/ bugun 2 arkadas aliyoruz :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ssj4songoku Mesaj tarihi: Haziran 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2008 MGS Online'ı deneyen oldu mu bu arada ya? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Haziran 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2008 Ben taşınana kadar oynamamaya karar verdim. Grafiklere kıyamıyorum, normal televizyonda oynamak hakaret. Azıcık sabredicem. Küfür edebilirsiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Disappear Mesaj tarihi: Haziran 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2008 of act 4 e gectim 5 actmis oyun uhuh. bu arada act 3 un sonunda ve act 4 un basindaki cutscene abartisiz 1 saat falan suruyo heralde bahsedilen buydu heh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nomak Mesaj tarihi: Haziran 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2008 Ne kadar sürede geldin sen oraya bu arada oyun efsane !? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ssj4songoku Mesaj tarihi: Haziran 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2008 Yahu hiç biriniz MGS Online'ı denemedi ya?!?!?!!??!?! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nomak Mesaj tarihi: Haziran 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2008 sıngle bıtsın once, youtubede var cok vıdeo bakabılırsın.Cok haraketlı degıl malesef kı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Disappear Mesaj tarihi: Haziran 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2008 oyunu dun bitirdim :/ demolari gectiginiz zaman zaten bi gunde bile biter. bu arada uzun zamandir oynadigim en iyi oyunlardan. hele act 4 un basinda bi ruya sahnesi varki harika dusunulmus. son olarakta dun saat tuttum oyunun bitisi tam 1 saat suruyo heh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Haziran 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2008 E oha o oyun bi günde bitiyorsa direk fail. Videolar hariş oynanış süresi en az 36 saat olmalı öyle bir oyunun. Videolarla zaten 50ye çıkar :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kumadam Mesaj tarihi: Haziran 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2008 Bende oyunun single bitince online'ı deneyeceğim. Herşeyin sevdim ama şu son "boss" savaşlarını sevemedim bir türlü. Becerikli bir adam olmayınca çok kasıyor benim için. Onun dışında hikayeyi seyre doyamıyorsun...arada da iki el oynayayım diyorsun. Oyun yahu bu, yarış değil ki, bitiş saatlerini konuşuyorsunuz. Güzel espriler, snake'in kadının bacaklarına bakabilmek için sigarasını kaza ile düşürme numarası gibi incelikler, bunları da konuşmak lazım.. ben oyunu beğendim ve oynamaktan zevk aldım ve alıyorum.. online için de ilerde deneriz nasılsa acelemiz ne değil mi? herkese iyi akşamlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nomak Mesaj tarihi: Haziran 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2008 Alışırsın be abi, ne becerisi az antreman lazım son kum gibi akarsın battle fielda ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Haziran 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2008 galiba birazdan almaya gidicem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Haziran 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2008 aiko para yollim banada alsana :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Disappear Mesaj tarihi: Haziran 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2008 kumadam hangi bossta takildin yardim ediyim. bosslar icin bi iki bisi eger laughing octopussa en kolaylarindan biri o. m60 in olmasi lazim oyunun o kismina geldiysen, cikar m60i tara direk. o bossta tek dikkat etmen gereken sey belli bi hasar aldiktan sonra kayboldugunda 3 tane minik ucan/suzulen bomba atiyo onlari patlatcaksin. raging ravenda biraz daha zor etrafta surekli digerleriyle beraber ucup hic yakinana gelmeden bomba atiyo iceriye. ordada sesi dinlemeye calis bomba attiginda bip bip ses cikmaya basliyo yani ne zaman gelicegini anliyosun tam roketin patlamasina yakin x le atlarsan kurtulabiliyosun cogu zaman. burdada m60 la saydirmani tavsiye ederim crying wolf bence oyunun en zor 2 bossundan biri. uzaktan direk railgunla vuruyo. burda ki en onemli sey sabretmek lazim biraz cunku etrafta pmc askerleride var ve farkedilirsen surekli saldiri altinda oluyosun. facecamo yla beraber iyice gizlenip night vision ac. bi zaman sonra kendi kendine yakinlasmaya baslicak boss etrafta gezip. yaklastiginda cikip raging ravendan aldigin grenade launcherla vurmani tavsiye ederim. cok daha fazla zarar veriyo. screaming mantis icinde ozel taktigi var. ilk once kendinde syringe kullanacaksin, eger kullanmazsan seninde vucudunu az bisey kontrol edebildigi icin hedef alamiyosun. syringe i kullandiktan sonra m4 e durbun ve grip takip, durbunle hedef alip yanindaki 2 kuklaya ates edeceksin. bi zaman sonra kuklayi yere dusurecek. kuklayi silah olarak eline alip mantise attiginda bitiyo zaten direk. bu arada eger istersen meryli duzenli olarak bayiltabilirsin cunku desert eagleyla surekli nokta atisi yapiyo. vamp icinde yere dustukten sonra silahi unequip edip, r1 le cqc grab yapip syringe enjekte etmek gerekiyo,eger enjekte etmezseniz olmuyo kendisi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Haziran 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2008 alamadım ya adam takas yapmıyomuş içimde patladı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ssj4songoku Mesaj tarihi: Haziran 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2008 said: Speaking in an interview with 1UP a week before the game's release, MGS4 assistant producer Ryan Payton said there is "still a lot of room for filling in the gaps as far as Big Boss is concerned." When asked about the possibility of a Metal Gear Solid 5, Payton responded, "There are some misunderstandings that this is the final Metal Gear game. But it's really the final chapter of the Solid Snake story. That's all." "I'm happy we could wrap up Snake's story in MGS4," [Ryan] Payton stated earlier in the interview, continuing, "because it gets to the point where if we continue on with Metal Gear Solid 5 with more Solid Snake adventures, we'll get to the point where the game has absolutely no basis in reality. I do like the idea that this character has had four or five big missions and then that's when it ended, rather than have 20 missions where there's no chance in hell a secret agent could ever survive. He's had four or five really big missions, and that seems a little more realistic to me." Gray Fox'un ana karakter olduğu bir oyun yapsalar süper olur var ya. Hatta Normal yaşamından, exoskeleton takılmış haline kadar ilerlese daha da süper olur. Bir de MGS'nin Rainbow Six gibi tactical FPS veya TPS'sini yapsınlar. O da çok güzel bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar